SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Cześć, nie nie wierzymy w syreny i inne stwory. Tylko wpadliśmy na taki temat, a zaczęło się jak zwykle od tych plotek o wilkołakach i czarodziejach - powiedział i wzruszył ramionami.((A skoro mowa to gdzie jest ten drugi wilkołak bo dawno się nie odzywał...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Znać się nie znamy, ale kojarzę, że jesteśmy z jednej szkoły, Sonny jestem - odpowiedział wzruszając ramionami i uśmiechając się jednym kącikiem ust. - Takie samo prawdopodobieństwo, że ze mnie syren, jak z ciebie ksiądz. A co do tych plotek... ludzie nakręcają się, bo po prostu chcą jakiejś sensacji, nic ciekawego. - Schował ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - heh... Elinor - podała rękę chłopakowi również się uśmiechając. - Miło poznać. Plotki są fajne, szkoda że nic z tego nigdy nie istniało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) -Ryder Fox - przedstawił się - czego słuchasz? Edytowano Lipiec 25, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Plotki jak to plotki. Znudzą się. Chociaż magiczny świat wydaje się być ciekawszy niż szara rzeczywistość. - Uśmiechnął się teraz też drugim kącikiem ust. - Co do pytania o to czego słucham, odpowiem najprościej, muzyki, haha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Ledwo cię poznałem a już cię lubię.Hej a kim byście chcieli być gdyby to wszystko istniało? - zapytał z zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Elinor nie chciała odpowiadać, gdyby odpowiedziała na pewno ktoś zauważyłby, że jest inna. - Po co mam wybierać skoro to nie istnieje?... - zapytała - Chyba wolę zostać człowiekiem niż chociaż się z tym...To może być trudne, no a wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Ją bym był wampirem! Dziewczyny na to lecą - powiedział i zaśmiał się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Co za różnica, pewnie nie sprawiło by to że mniej osób miało by przeze mnie złamany nos. - przewrócił obojętnie oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ritsu zamyśliła się na dłuuuuuuższą chwilkę, ale w końcu ocknęła się i słysząc pytanie postanowiła odpowiedzieć. -Super by było być elfem. Te długie uszy są słodziutkie - powiedziała z uśmiechem. Nagle podeszła do nich jakaś pracowniczka z prośbą, aby wyszli bo zamykają. Ritsu zerknęła na zegarek. Pięć po dziesiątej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Emily podjechała do kasy i zapłaciła za zakupy. - Ja to bym chciała być czarodziejem. Albo takim kotołakiem! O! Chciałabym mieć takie urocze uszki i ogon! - zaśmiała się biorąc siatki do obu rąk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Add po chwili zabrał od dziewczyny siatki, nie zważając na to czy się zgadza czy nie. Westchnął tylko i pokręcił głową z dezaprobatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Emily popatrzyła na Add'a z oburzeniem. - A tobie co? Oddawaj! - zawołała próbując odebrać mu siatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Po prostu je poniosę. - powiedział krótko do dziewczyny. Spojrzał tylko na nią. - Chyba że bardzo chcesz to masz tę lżejsza. - powiedział i podał jej lżejszą reklamówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Emily wzięła siatkę do ręki. - No ale przecież dałabym sobie radę nooo... - powiedziała patrząc na niego trochę ponuro. - Przecież nie jestem słaba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Może i nie, ale jakoś tak źle bym się czuł gdybys ty to niosła a ja nie. - powiedzial. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Elinor patrzyła na nich. - Nie zachowujcie się jak babcia, której kradną torebkę! - powiedziała do nich - zmęczona jestem... a jutro szkoła... eh... to do zobaczenia! - powiedziała i poszła w kierunku swojego domu. (jakby ktoś chciał z nią pogadać to ona idzie powoli xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - No dobra... - mruknęła cicho po czym pomachała Eli na pożegnanie. - My z Add'em też już będziemy wracać. To pa paaaa~ - powiedziała z uśmiechem i ruszyła z stronę domu Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Ta, cześć. - powiedział i poszedł za Emily. - Jest już późno, nie chcesz iść do domu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Nie. Pójdę najpierw do ciebie i zrobię ci jakąś porządną kolację i dopiero wtedy pójdę. - powiedziała spokojnie. - Do domu mi się nie spieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - No dobra, ale wtedy już będzie późno. - powiedział do dziewczyny patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - No i co? - zaśmiała się. - Kilka godzin w tą czy w tamtą nie robi mi różnicy. Nie zabiją mnie przecież ani nic nooo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Ryder spakował mąkę mleko i kilka innych rzeczy -Narazie do zobaczenia jutro - pożegnał się wyszedł od wiązał swojego pieska i ruszył w stronę domu Po kilku minutach spaceru dotarł na miejsce i zadzwonił do domofonu (( czy jakoś tak)) - to ja Ryder otwórz - po czym wszedł odłożył zakupy i odpiął psa po czym powiedział - Wyjdę jeszcze na chwilę muszę pójść do kolegi coś ode mnie chciał - powiedział i wyszedł - Pójdę do lasu...na chwilę, nie rozchodziłem energii po ostatniej pełni - pomyślał i wybrał się do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Simon po zjedzonej kolacji postanowił udać się do łóżka. Pomyślał o grupce, którą dzisiaj widział i stwierdził, że on też powinien znaleźć sobie jakieś towarzystwo. Postanowił to zrobić następnego dnia, po czym poszedł spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 - i tak uważaj. - powiedział do dziewczyny. Po chwili byli pod domem, Add otworzył drzwi, potem podeszli pod mieszkanie i te drzwi też otworzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts