Mephisto The Undying Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 - Och... to szkoda. Bo miałem nadzieje że się jeszcze przejdziemy na ten spacer. No i jeszcze psu smutno trochę. - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 Emily podniosła lekko głowę i spojrzała na Add'a załzawionymi oczami.- Nie musisz się wysilać... - mruknęła cicho po czym znów opuściła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 - Nie wysilam się. Tak tylko mówię. - powiedział, wziął psa na ręce i usiadł obok dziewczyny. - Ta wytapetowana lafirynda to ktoś kogo znasz? - zapytał. - Myślałem że to ja jestem gnojem, ale ona pobiła mnie w każdym możliwym stopniu. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 - To Amber. Chodzi ze mną do klasy. - mruknęła. - I tak miała rację z tym co mowiła. Taka prawda w sumie... Ale to fakt, jest wredną zdzirą. - zaśmiała się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 (edytowany) - Czy ja wiem czy taka znowu prawda. Nie przeszkadza mi fakt że mnie wszędzie za sobą ciągniesz i tak dalej. Lubię cię. - powiedział. - Spójrz na mnie. - poprosił. Edytowano Październik 13, 2015 przez Mephisto The Sand Mage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 - Nieee. Jestem brzydka kiedy płaczę. Nie patrz na mnie. - mruknęła cicho. Fakt że Add ją lubił bardzo ją uszczęśliwił. Uśmiechnęła się tylko pod nosem ale nic więcej nie powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Add nie wysłuchał prośby, złapał policzki dziewczyny i podniósł jej głowę, po chwili jedną dłonią złapał ją za podbródek i wytarł jej łzy.- Może zamiast iść na spacer, posiedzimy u mnie? Obejrzymy jakiś film albo coś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 - O... Okej. - powiedziała i uśmiechnęła się lekko. - Ale jutro wieczorem i tak idziemy na spacer bo chciałam ci pokazać jedno miejsce, okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Lily miałkneła z wdzięcznością. Popatrzyła swoimi dwukolorowymi oczami na wilka. Dziwny ten wilk. Pomyślała. Następnie pobiegła w krzaki. tuż przed nimi zatrzymała się, odwróciła głowę i miałkneła drugi raz na pożegnanie. Bardzo polubiła tą dziewczynę. Odwróciła głowę i pobiegła w krzaki, a następnie w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 - No, ale wpierw musimy jeszcze tego małego drania wyprowadzić na dwór, pewnie nasikał gdzieś w mieszkaniu i trzeba go tego oduczyć. - powiedział Add. Po chwili pogłaskał dziewczynę. - A teraz wstajemy. - powiedział wstając i podał jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Ryder odwrócił głowę i wzrokiem odprowadził kota do krzaków. Zmieniając plany odwrócił się i zaczął śledzić kotkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Emi przytaknęła i chwyciła rękę Add'a po czym wstała przecierając oczy.- Oke~ A jaki film później obejrzymy? - zapytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 - Możesz iść na górę poszukać coś co byś chciała zobaczyć, albo możemy się zastanowić będąc naa dworze z psem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Lily zgubiła się. Dobiegła do parku, ale dalej nie pamiętała drogi. Zatrzymała się koło ławeczki, gdzie spotkała się z dziewczyną. Poczuła, że ktoś ją śledzi. Najeżyła sierść i ukazała zęby, rozglądając się wokoło szukając osoby, która ją śledzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Elinor stała wpatrzona w wilka, po czym gwizdnęła . - Ej wilczuś! Ładnie to tak za 5 razy mniejszym łazić i go straszyć? - zapytała - Dobra , nieważne. Jakbyś wrócił to daj znać, idę do domu pooglądać TV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ryder zobaczył jeżącą się kotkę, więc aby jej nie spłoszyć powoli do niej podszedł i usiadł po czym zapiszczał cichutko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Lily zdziwiona zachowaniem wilka, schowała zęby i usiadła, bacznie obserwując wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Ryder widząc że kotka nie ucieka ani nie atakuje wstał i zamerdał ogonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 - Może zastanówmy się razem~ - powiedziała wesoło. - A teraz wyjdźmy z tej piwnicy bo strasznie tu. - powiedziała kierując się na schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Lily miałkneła i czekała na dalszą reakcję psa. Kilka razy zamerdała ogonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ruda kotka wyglądała jakby się zgubiła. Ryder wpadł na pomysł odprowadzenia jej do domu. -"spróbuje odnaleźć drogę po jej zapachu "- pomyślał i powoli podchodząc powąchał kotkę i dał jej znak żeby za nim podążała wciąż czekając na jej decyzję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Chyba wilk zrozumiał, że się zgubiłam. Pomyślała Lily. Przez chwilę się nie ruszała a potem wstała i poszła za wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) Podążając ścieżkami które najbardziej ich kryły już niedługo byli na miejscu. Stanął przed domem popatrzył na nią znacząco. Edytowano Październik 17, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) Lily po pewnym czasie zaczęła rozpoznawać drogi, jakimi szła z wilkiem, ale była bardzo szczęśliwa tą niespodziewaną pomocą. Gdy doszli do domu miałkneła na pożegnanie i przez zamontowane w drzwiach drzwiczki dla zwierząt weszła do swojego domu. Edytowano Październik 17, 2015 przez Nubira Mysterious Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Zastanawiając się co dalej zroić, wrócił do lasu a potem do domku Elinor, usiadł i pordapał lekko drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts