sleeping Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Ten temat staje się niebezpieczny, jeszcze dojdzie do obrazy między użytownikami - Więc ja głosuje za zamknięciem tego tematu... P.S Dashie to klacz i kropka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Podpisuję się pod postem poszkolepsa, klacz koniec kropka amen, i co tam jeszcze chcecie Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 i co tam jeszcze chcecie Allahu Akbar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Allahu Akbar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 No to nie mamy innego wyjścia: trzeba detektywa, lub po prostu się zapytamy Rainbow Co za ludzie. Kurdę. Czy ona mówi: "byłem, żyłem, jadłem, latałem"? Czy może: "byłam, żyłam, jadłam, latałam"? Serio, wy jeszcze macie jakieś wątpliwości??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia12345678kl Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Nie wiem jak wy uważacie ale ja mam cały czas takie uczucie że rainbow dash to chłopak. Jej styl: ma grzywę rozczochraną, krótszą niż ją mają inne klacze. Nie lubi się ubierać w suknie a jej głos też troche jest taki...nie kobiecy. Pozatym w equestria girls gra w piłkę nożną... nie chce tym powiedzieć że dziewczyny nie powinny grać w piłke ale zdecydowanie więcej facetów uprawia ten sport. Co wy o tym wszystkim myślicie? Rainbow Dash to klacz bo czasami nosi sukienki, mam koleżanke która gra w piłkę nożną no moze głos nie jest kobiecy ale faceci nie mają takiego piskliwego głosy, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Chyba niektórzy są tu ślepi: Jak widać RD ma kanonicznie żeński kształt głowy i rzęsy, długi ogon i grzywa też są typowe dla klaczy. Po za tym jak się wsłuchać to ona mówi o sobie: "byłam","spałam". Inne kucyki mówią o niej jako klacz: "ona", "zrobiła","była". Jeśli to komuś nie wystarczy to polecam wejść na mlpwiki i temu podobne strony, wszędzie będzie że to klacz, Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości to może poszukać skryptu do jakiegokolwiek odcinka w którym RD występuję, i go przeczytać. Temat powinien być już zamknięty. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) Szczerze temat nie powinien istnieć. :fluttershy5:I tak ten temat przypomniał mi ten fanfik . Edytowano Lipiec 17, 2015 przez pepeh 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 17, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2015 Tak, temat do zamknięcia żeby uniknąć sprzeczek pomiędzy graczami 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Szczerze temat nie powinien istnieć. :fluttershy5:I tak ten temat przypomniał mi ten fanfik . Pierwsze skojarzenie po przeczytaniu tytułu: Śmieszy nadal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Mój fanfik taki sławny Ale serio - nie należy szukać prawdy w radosnej twórczości o kolorowych taboretach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Ale serio - nie należy szukać prawdy w radosnej twórczości o kolorowych taboretach. Jest wile prawd Ale tylko jedna prawdziwa :( Twórców kreskówki, dla małych dziewczynek, by kupowały zabawki. A fabuła i przyjaźń są tak naprawdę na DRUGIM miejscu Twórczość fanowska się nie liczy... Choć jak widać, fandom bywa bardziej kreatywny od samych twórców Klacz, nie klaczą, bo się jak chłopak zachowuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Choć jak widać, fandom bywa bardziej kreatywny od samych twórców Klacz, nie klaczą, bo się jak chłopak zachowuje Możemy już to zakończyć?? I fandom jest kreatywny. Niestety też w tym złym sensie. Jak coś chcesz/chcecie dodać w tym konkretnym temacie to piszcie w wiadomości.KONIEC TEMATU! RD TO KLACZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Lekki offtop, ale ten temat istnieje teraz przez masę ludzi mówiących, jaki to on jest pozbawiony sensu. Ostatnia strona czy dwie to głównie takie posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Cieszmy się, że studio dubbingujące MLP po polsku nie uznało RD za ogiera. Mielibyśmy dzisiaj ogiera w Mane6, bo na przykład biedna Spitfire ogierem została Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nigdy nie miałem wątpliwości, co do płci Tęczowego Pędu Twórca tematu ją normalnie obraził 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Cieszmy się, że studio dubbingujące MLP po polsku nie uznało RD za ogiera. Mielibyśmy dzisiaj ogiera w Mane6, bo na przykład biedna Spitfire ogierem została Ale tylko w 1 serii, więc tej wpadki nie ma co przenosić na ogólny wizerunek polskiego dubbingu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 LESBIJKA PRZEJDZIE? No chyba w Ameryce, w Polsce zbanują.Jeśli w innych krajach europejskich by nie zbanowali, bo w Polsce na pewno też nie. Polski nie posądza się o zacofanie, po prostu zacofana nie jest. Jest Zachodem, nie skażonym komunizmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Kończyć offtop i odejść z łopatami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ustalmy trzy rzeczy:1 Ma budowę klaczy (jeżeli tak mogę napisać) :/2 Ma głos jak klacz3 Ale zachowuje się jak ogier jeżeli uspokoiłem was to proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Co to znaczy "zachowuje się jak ogier" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 @up że sika na stojąco...A na serio to niech mode zamknie temat, bo zaczyna się shitstorm. Brak słów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (edytowany) Co to znaczy "zachowuje się jak ogier" ?sam nie wiem,chodzi oto że charakterem odstaje od reszty przyjaciółek dobra tyle koniec tematu Edytowano Sierpień 26, 2015 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ten temat nie jest na poważnie, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ten temat nie jest na poważnie, nie? Przestał być na poważnie odkąd pierwszy użytkownik odpowiedział założycielowi tematu Ale obawiam się, że założyciel tematu serio mógł mieć wątpliwości 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts