Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Ylthin marudo, Ty akurat masz dużo ciekawego do powiedzenia, ale tylko pod warunkiem, że nie mówisz o własnych tworach. BO WIESZ. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Scyf, a o czym mam mówić? Znam bardzo mało książek, więc mogę co najwyżej odnosić się do własnych doświadczeń, czyli do swojej twórczości. WSZYSCY WIEDZĄ.I gadam raczej o oczywistych oczywistościach. Tonem, jakby to była prawda objawiona.*zbiera zabawki i idzie* Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Warn za kłamstwa lustracyjne Siebie nie liczę. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Ylthin, to tak jak większość w miarę ogarniętych ziomeczków tutaj. Dużo lepsze to niż powtarzalne do porzygu przepychanki między Arłukiem i Garinem albo Niklasowe spamowanie linkami. Weźże się w garść, bo to wieczne marudzenie w końcu sprowadzi Cię do ich poziomu, a wtedy nie będzie już ratunku.Hmm, po namyśle to jednak Niklasa skreślam z tej niechlubnej listy, bo on coś faktycznie tworzy w swoim życiu. Pardon, ziomeczku. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 w końcu sprowadzi Cię do ich poziomu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Źle jest być jedyną osobą z samochodem w całej rodzinie... Już któryś dzień z rzędu muszę robić za taksówkę, a każde "nie" jest traktowane jako niewdzięczność. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Możesz kasować dodatkowy piniondz za paliwo Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Sprzedaj samochód, jeździj rowerem. Toradora oficjalnie dołącza do chlubnego grona nielicznych hińskich bajek o porządnym zakończeniu. Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Krzysiek000To w końcu ogarnąłeś sobie nowe auto? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Zwykłem tankować tuż przed wyjazdem, kiedy to rodzinka już się w samochód upakuje. Nagła zmiana spowoduje ich podejrzliwość. Poza tym oszukiwanie ich w ten sposób wydaje mi się być poniżej jakiejkolwiek godności. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Nie mówiłem o oszukiwaniu, tylko po prostu pobieraniu - jawnym - skromnej dodatkowej opłaty za przejażdżkę. Choćby z racji straconego czasu. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Ylthin, to tak jak większość w miarę ogarniętych ziomeczków tutaj. Dużo lepsze to niż powtarzalne do porzygu przepychanki między Arłukiem i Garinem albo Niklasowe spamowanie linkami. Weźże się w garść, bo to wieczne marudzenie w końcu sprowadzi Cię do ich poziomu, a wtedy nie będzie już ratunku.Hmm, po namyśle to jednak Niklasa skreślam z tej niechlubnej listy, bo on coś faktycznie tworzy w swoim życiu. Pardon, ziomeczku.Osz ty preclu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Amolek, Ano. Znalazłem sobie Volkswagena Golfa po taniości. Królem dróg z tym nie zostanę, ale jest wystarczająco dobry, abym mógł się nim bezpiecznie wozić po wioskach. Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Amolek, Ano. Znalazłem sobie Volkswagena Golfa po taniości. Królem dróg z tym nie zostanę, ale jest wystarczająco dobry, abym mógł się nim bezpiecznie wozić po wioskach. którego? xd Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Krzysiek000No i git jak stan w miare, to posłuży. No i też z pytaniem, który Golf? Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Zastanawiam się, czy da się we wrześniu kupić jakąś zimową kurtkę u mnie w mieścinie. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Nie mówiłem o oszukiwaniu, tylko po prostu pobieraniu - jawnym - skromnej dodatkowej opłaty za przejażdżkę. Choćby z racji straconego czasu.Dziadek, hojny człowiek, jako jedyny pieniądze za przejażdżkę proponuje. Nie mniej od niego opłat pobierać nie zamierzam. Co jakiś czas pozwala mi się wyspać u niego na działce, też za darmo. Z tego też powodu nie byłoby w porządku robić coś dla niego.Jest jeszcze mama. Bez niej nie miałbym ani prawka, ani też samochodu. Branie od niej pieniędzy byłoby już prawdziwym zdzierstwem. A pozostałe osoby... W większości są to ludzie nie zarabiający na siebie, albo dalecy krewni, którzy nie znają miasta. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Dopasuj do stosu Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Krzysiek000, no to rzeczywiście nie ma z kogo zdzierać Wybieram się teraz na porządne biegańsko. Porządne biegańsko lubię prawie tak bardzo jak nocne rozkminy, a przy okazji przetestuję quasi - pedalskie fioletowe butki, więc bywajcie. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) @AmolekZachowałem jeszcze link do oferty: http://olx.pl/oferta/vw-golf-iii-1-4-b-lpg-CID5-IDaEAWb.html#ccc233533dSamochód jest w naprawdę dobrym stanie. Miejscami pojawiają się małe ogniska rdzy (a pod tablicą rejestracyjną to przeżarło je na wylot), zawieszenie jest zdecydowanie za miękkie i czasami mam problemy z odpaleniem. Ogólnie jednak działa mi on bez zarzutu i myślę, że jeszcze przynajmniej przez parę lat mi posłuży. Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Chris ma Golfa czy Half-Life 3 confirmed. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Oficjalnie apeluję, by NIGDY nie stosować się w stu procentach do przepisów Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) @Krzysiek000Good. Z częściami kłopotu być nie powinno, no i racja, że wytrzyma trochę. A ja śmiecham z siebie, bo jedno auto przykuło mą uwagę... Dodge Caliber 2.4l Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Dodź Kaliber 44 1 Link do komentarza
Recommended Posts