Amolek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Wyspany po Folk Feście Świetna impreza w idealnym towarzystwie, nawet skurcze rano mi tego nie zepsuły I ten chórek publiczności przy "in my sword I trust". Edytowano Październik 4, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Van a wiesz, że Sip ma ajfona jakieś cztery miechy już? Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 A, no i gardło trochę zjechane, ale to standard Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Van a wiesz, że Sip ma ajfona jakieś cztery miechy już? ...Nie żyłem od lipcaA tu ludzie tak nisko się staczają. 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Zadaje mi się, że Selunie zaś trzeba przypomnieć o sesji Link do komentarza
Garin Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) @Arłuk Edytowano Październik 4, 2015 przez Garin 4 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 och wow przez około godzinę nikt tu nie napisał... to by znaczyło, że mają jakieś życie pozaforumowe Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Ja byłem zajęty usuwaniem całego Skyrima by od nowa instalować ponad setkę modów.Nie, to nie to. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Ja byłem zajęty usuwaniem całego Skyrima by od nowa instalować ponad setkę modów.Nie, to nie to.A ja nie wiem od czego zacząć Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) A ja nie wiem od czego zacząć Od czego zacząć modowanie?Od grafiki. To ona się najczęściej psuje i gryzie.I tak najpierw instaluję wszystkie mody zanim włączę grę. Śmiesznie jest nie wiedzieć, kiedy wszystko zaczęło się psuć.Naprawdę nie mam co robić, skoro moduję grę, w którą nie będę grał Edytowano Październik 4, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
War Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 #życieJadłem pierogi ruskie Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 #życieJadłem pierogi ruskieLegenda głosi, że tybetańscy mnisi, aby osiągnąć harmonię, wpierdalali pierogi ruskie Link do komentarza
War Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Legenda głosi, że tybetańscy mnisi, aby osiągnąć harmonię, wpierdalali pierogi ruskieWpierdalam harmonie, żeby osiągnąć pierogi ruskie. 2 Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Siema Cirt Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Wpierdalam harmonie, żeby osiągnąć pierogi ruskie.Jesteś taki harmonijny. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 A tymczasem: 3 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 "Dear Princess Twilight..."Not again Link do komentarza
Garin Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Hi BiP.Oglądam Friendship Games. Link do komentarza
Recommended Posts