Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Dnia 10.10.2015 o 18:19, Vanadiss the Glejt napisał:

Gratulacje, Rejwen, spóźniłeś się z Natalią tylko o... ponad rok? :cyg: 

Dnia 11.10.2015 o 20:56, Avanidius napisał:

Czuja Czuja łi łoczy ci chuja

twój gust muzyczny upadł razem z twoim poczuciem honoru i godności.

Utop się.

Dnia 11.10.2015 o 20:57, UsuńKonto napisał:

O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. :derp6: 

Nie widzę tu nic śmiesznego. :cyg: 

Edytowano przez Airlick
Gość ChrisEggII
  Dnia 11.10.2015 o 20:59, Airlick napisał:

Nie widzę tu nic śmiesznego. :cyg: 

Właściwie to można przyjmować zakłady, kiedy zarobisz kolejne punkty. A jest to tylko kwestia czasu :D 

Edytowano przez ChrisEggII
Gość ChrisEggII
  Dnia 11.10.2015 o 21:14, Airlick napisał:

#nochybanie

Proponuję tobie malutki zakładzik. Jeżeli do 11 listopada (włącznie) nie dostaniesz żadnego ostrzeżenia, to będziesz mógł wybrać mi nick i avatar (nie łamiący regulaminu, oczywiście), który będę nosił przez następny miesiąc. Jeżeli jednak ci się dostanie - to ja dokonam wyboru tobie.

To jak? Pasuje ci taki układ?

Dnia 11.10.2015 o 21:19, UsuńKonto napisał:

Proponuję tobie malutki zakładzik. Jeżeli do 11 listopada (włącznie) nie dostaniesz żadnego ostrzeżenia, to będziesz mógł wybrać mi nick i avatar (nie łamiący regulaminu, oczywiście), który będę nosił przez następny miesiąc. Jeżeli jednak ci się dostanie - to ja dokonam wyboru tobie.

To jak? Pasuje ci taki układ?

Nie. Znaczy się, to nie tak, że boję się, że dostanę warna (zresztą nicku i tak bym wtedy nie zmienił, bo ban :trollface: ), ale mówiąc wprost, w rzyci mam twoje nicki i avki. Ciekawi mnie tylko, kim ty jesteś. :cyg: 

Gość ChrisEggII
  Dnia 11.10.2015 o 21:22, Airlick napisał:

Nie. Znaczy się, to nie tak, że boję się, że dostanę warna (zresztą nicku i tak bym wtedy nie zmienił, bo ban :trollface: ), ale mówiąc wprost, w rzyci mam twoje nicki i avki. Ciekawi mnie tylko, kim ty jesteś. :cyg: 

Cienias.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...