Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) BiP Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Imesh Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tak w ogóle - nie wiem, czy jestem ślepy, ale kaj tu są spoilery, bo nie mogę znaleźć o_OO jakich spoilerach mówisz? Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Imesh Działają normalnie, wpisujesz po prostu [ spoiler] [ /spoiler] Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Amolek 1 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Hmm, faktycznie poznikało kilka opcji Link do komentarza
Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Spoilery do ukrywania czegokolwiek w wypowiedzi Nie mogę teraz znaleźć, bo chyba widzę przemeblowanie, no ale dobrze wiedzieć, że ręczne wpisywanie nadal działa, sank ju xdAmol Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 "Kac Vegas" teraz leci Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Airlick, masz tutaj więcej Erik na które dzisiaj natrafiłem: http://imgur.com/a/5CSd7 3 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Widzę, że trafiłem w czuły punkt, bo połowa "SB" to pisała, a ktoś widzi tylko moje wypowiedzi, czuję się "obserwowanym" Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Imesz! MLO - byłem ostatnio w Kato w Cyber, z Syskolem, Corrą i furrasem jednym.Za tydzień w Krk ustawiłem się z kilkoma osobami.Co do Tricka. Nie znam Cię. Wydawało mi się, że jesteś bardzo ogarniętą osobą jeszcze 2 - 1 rok temu. Avatar Twilight, który potrafi się zachować i nigdy nie robi problemów "z dupy". Byłeś swego czasu człowiekiem, z którym warto było się zadawać i brać przykład (przynajmniej dla mnie, bo Twilight była moją ulubienicą).Teraz? Nie znam sytuacji, ale na rozlatującym się forum, gdzie "starsi, mądrzejsi" odeszli, piszesz takie rzeczy i naprawdę prowadzisz dyskusje, w których tylko się denerwujesz i wylewasz swoje żale (bo dosłownie tak to wygląda), to proponuje Ci jakąś meliskę i dobry film, zamiast robić niepotrzebną aferę. 3 Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Irvun! Hej. Szkoda, że się nie spotkaliśmy na Woodzie, o ile byłeś. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No dobra, ja tu piszę, a tu porządki trzeba robić. Branoc. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Malutki Popcorn spadł mi na ziemię i nie potrafię go znaleźć. Spoczywaj w mym pokoju, popcorniku [*]Nie mam o czym pisać, piszę głupoty :| Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Widzę, że jednak Webber daje czadu nadal Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Sosna, autora tego arta z Yuri należałoby powiesić za jajca. Wyeksportował obrazek z SAI/Photoshopa w skompresowanym JPG, porobiły się artefakty, kontury miejscami zlewają się z tłem... do tego wywiozłam iiyamę do Poznania i zostałam z kijową matrycą laptopa. Ech. Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Hai BiP i pozostali Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ooooooooo! Bieber wrócił z zaświatów, już skończyły się zgromadzone zapasy atencjii czy co? 2 Link do komentarza
Recommended Posts