Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Czarny! @Irvan Łonę znam i szanuję, kawałek też jest mi doskonale znany, jednak ten kawałek Taco ma dla mnie to... coś. Nawet mimo tego, że tekst nie ma żadnego rozmyślenia nad egzystencjalizmem, przyszłością, przeszłością etc. To ta "rymowanka" wpadła i wyjść nie może Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Król wkroczył. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No hej Amol. Wybacz, zapomniałem o Tobie. Jak tam samochody? Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Imesz i masz mnie w tym. Zaraziłeś mnie fajnym rapsem, którego szukałem od jakiegoś roku. Z dobrym flow i fajnym tekstem. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Ylthwybacz ale nie znam się na tym Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Hi BiP.Widzę, że sb śmieszkuje mocno 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @CzarnyOba już zarejestrowane na mnie i mamę, no i oczywiście oba sprawne Jedynie komplet letnich muszę dokupić, bo jedna opona już łysa będzie zaraz w 406. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Amol, i co, łyso ci? Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 kurde w końcu rozwiązałem swój problem ze steamem Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Takie tam narzekanie początkującej graficzki od siedmiu boleści. Udało mi się wyczyścić tak z 2/3 obrazka, jutro przysiądę znowu i zrobię resztę. Włosy i spodnie będą małym koszmarkiem, bo ciemne kontury zlewają się mocno z cieniowanym tłem, ale myślę, że dam jakoś radę. Zresztą na ciemnym tle i w niższej rozdzielczości spora część artefaktów i zbędnych pikseli nie będzie w ogóle widoczna, więc czepiam się dla samego czepiania. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 dzięki ci dobra kobieto Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Amolek No to super Ja tam nie mam żadnego problemu ze Skodą, odnowiłem zgnite boczki, rozrząd i wtryski i zasuwa Link do komentarza
Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Imesz i masz mnie w tym. Zaraziłeś mnie fajnym rapsem, którego szukałem od jakiegoś roku. Z dobrym flow i fajnym tekstem.Polecam się Wrr, nienawidzę pisać wstępów do prac, bo zawsze mam wtedy dylemat w jaki sposób to ugryźć, żeby poszło dalej Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 kuźwa, czyli wychodzi na to, że niepotrzebnie dwukrotnie przeinstalowywałem steama Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Polecam się Wrr, nienawidzę pisać wstępów do prac, bo zawsze mam wtedy dylemat w jaki sposób to ugryźć, żeby poszło dalej Nigdy nie pisz prac na głodniaka. Bo wtedy potraktujesz ugryzienie tematu zbyt dosłownie 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 kurde w końcu rozwiązałem swój problem ze steamem Jaki problem? Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Dobrze, że czasem bywam tutaj jeszcze. Warto odwiedzać wszystkich tutaj czasem 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ja też śmigam ładnie, tylko oczywiście najpierw nagrzać silnik muszę nawet mam możliwość, ale nie chce mi się na razie zmieniać tego samochodu, bo ma zajebisty silnik. Więc niech potrzyma jak najdłużej. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Jaki problem? Steam dostał wpierdol, nie ma problemu. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Minish taki, że nie dało się zapisywać gry ani ustawień graficznych w Borderlandsach Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Diesel. Jaki rodzaj? Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 wielki problem z banalnym rozwiązaniem... wystarczyło steama jako administrator uruchomić Link do komentarza
Recommended Posts