Vanadiss Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) #foodemperor #pizza #jakietojestdobre #bedalecieliku*asyznieba Człowiek robi ciasto, a następnego dnia Food Emperor wypuszcza film o pizzy. Dobry początek tygodnia.W dodatku jest to chyba jego najlepszy film ;-;KURRRRRRWA, JAKIE TO JEST DOBREEEEEE Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Co to za cwel i dlaczego udaje Miku? Miku jako Teto i jest to mój pierwszy model normalnie zrobiony w MMD. Teraz robię animację hailowania. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 #foodemperor #pizza #jakietojestdobre #bedalecieliku*asyzniebaUkryta zawartośćCzłowiek robi ciasto, a następnego dnia Food Emperor wypuszcza film o pizzy. Dobry początek tygodnia.W dodatku jest to chyba jego najlepszy film ;-;Ukryta zawartośćW jaki sposób wpakowałeś film w spojler? Ile razy ja próbowałem, to nic z tego nie wychodziło. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 MMD - Miku Miku Dance Służy do fanowskich animacji z modelami o rozszerzeniu .pmx, np Vocaloidów Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 W jaki sposób wpakowałeś film w spojler? Ile razy ja próbowałem, to nic z tego nie wychodziło.spoiler, a w nim wstaw inne media -> wstaw obraz z adresu URL -> link Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) Chris, wstaw spoiler do posta i wklej do niego link. U mnie działa. Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 swoją drogą byłem zaskoczony rozmiarem pudełka z kartą i samej karty Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Dzień dobry, szczęść Boże.Chciałbym prosić o kilka kilogramów ładnych rzeczy. Dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Food emperor robił ciasto na oleju, dla mnie gówno a nie autorytet.Tłuszcz to tłuszcz. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Tłuszcz to tłuszcz. Słuchać go, to autorytet w sprawach tłuszczu 1 Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Słuchać go, to autorytet w sprawach tłuszczu Tak, mogę wam powiedzieć, jak się go pozbyć. Ale utop się. Link do komentarza
SnuJ Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Kłamiecie. Wy wszyscy kłamiecie Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Nie, Arłuk. Nawet taki chemiczny debil jak ja powie ci, że jest różnica między tłuszczem nasyconym i nienasyconym, i że tłuszcze roślinne/zwierzęce różnego pochodzenia różnią się właściwościami chemicznymi. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Leci pierwszy odcinek mlp pierwszego sezonu Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 ee to nie mam takiego kanału Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Nie, Arłuk. Nawet taki chemiczny debil jak ja powie ci, że jest różnica między tłuszczem nasyconym i nienasyconym, i że tłuszcze roślinne/zwierzęce różnego pochodzenia różnią się właściwościami chemicznymi.Dobrze, że ciasto nie pyta, czy tłuszcz jest nasycony i pochodzenia zwierzęcego, bo jeszcze mogłoby się pogniewać i nie wyjść. Innymi słowy, praktycznie każde ciasto, do którego leje się roztopiony tłuszcz, można zrobić z olejem i też wyjdzie. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Ej.Arjen jest dostępny Mods are awake.Post ponies Link do komentarza
Recommended Posts