Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Do it for the poneis!Lol nie. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Dobra Warmę, daje ci wybór Medyk, Badacz, Strzelec, Górnik, Rzemieślnik, Ogrodnik, Kucharz, TenFaggotCoRozmawiaZWięźniami, ZiomuśOdWalkiWręczKtóryZawszeUmieraPierwszy?Trzy do wyboru Ewentualnie 2, bo OP shit. Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Ktokolwiek zajmuje się organizacją na moim uniwerku powinien, jak to mawiają w krajach anglojęzycznych, go eat a dick. Nie wiem, czy 1.10 mam WF, gdzie mam biochemię i wiedzę obywatelską, nie wiem, o co chodzi z podziałem na grupy, strona wydziału zamiast dać mi jasne informacje odsyła mnie do gabloty w dziekanacie, wirtualnym dziekanatem to ja mogę sobie tyłek podetrzeć, plan zajęć znalazłam na stronie uczelni zamiast na stronie wydziału/w wirtualnym dziekanacie...Pierdolę. Jak tak mają wyglądać moje studia, to sorry, ale pakuję manatki i rezygnuję. Nie wiem, jak mam uczęszczać na zajęcia, jeśli nie wiem, gdzie i kiedy mają się odbywać... A żeby było śmieszniej: te wszystkie plany pojawiły się dopiero w ten weekend. Dziś wróciłam do domu. Chcę wrócić w środę. Nie wiem, jak mam ogarnąć dojazd/dojście w te wszystkie miejsca, nawet jeśli pojadę najwcześniejszym możliwym pociągiem. Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Ylthin Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 2 obozy łupieżców i 2 plemiona, z czego jedno na pewno wrogie.PONI był złym seedem :-; Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Rzuć kostką wielościenną i idź tam, gdzie ci wylosuje Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Medyk, Badacz, Strzelec, ewentualnie bez medyka. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 http://student.puls.edu.pl/sites/default/files/Weterynaria I.pdfhttp://student.puls.edu.pl/sites/default/files/SALE WYKŁADOWE UNIWERSYTETU PRZYRODNICZEGO.pdfTo, co podają mi w planie nie pokrywa się z listą sal wykładowych. Chyba, że mam się pętać gdzieś po Centrum Medycyny Weterynaryjnej lub Instytucie Weterynarii i zastanawiać, co ja, kuźwa, robię ze swoim życiem. Pójdź, k*rwa, na studia. To taki piękny okres w życiu.Nawet nie mam siły się rozryczeć jak małe dziecko w tym momencie. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 WITAM WSZYSTKIE POLSKIE KUCYKI! Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 No siema, Wanad. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 DZISIEJSZY DZIEŃ JEST DZIWNIE ŚMIESZNYALE JEGO KONIEC JESZCZE NIE NASTAŁBO OTO NADCHODZI...DZIKI KRUL Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Zastanawiam się nad ryzykiem i włączeniem zombiaków.Samobójczy pomysł :_: Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Czajcie to: http://pclab.pl/news66021.htmlAmbitna nazwa Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @Sosen Dajesz linki do każdej lepszej piosenki TDG.Daj coś, czego nie słuchałem :_; Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) i lichy laptok z zawyżoną ceną Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 28.09.2015Pejsbuka znowu wyjebao xD Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 i lichy laptok z zawyżoną ceną Z zawyżoną to na pewno, ale procka nie ma aż tak złego, jak można by się spodziewać (nie ma tych Y, które są energooszczędne i słabe xd). Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 szczerze to na pejsbuku byłem jakiś tydzień temu ostatnio Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ktokolwiek zajmuje się organizacją na moim uniwerku powinien, jak to mawiają w krajach anglojęzycznych, go eat a dick. Nie wiem, czy 1.10 mam WF, gdzie mam biochemię i wiedzę obywatelską, nie wiem, o co chodzi z podziałem na grupy, strona wydziału zamiast dać mi jasne informacje odsyła mnie do gabloty w dziekanacie, wirtualnym dziekanatem to ja mogę sobie tyłek podetrzeć, plan zajęć znalazłam na stronie uczelni zamiast na stronie wydziału/w wirtualnym dziekanacie...Pierdolę. Jak tak mają wyglądać moje studia, to sorry, ale pakuję manatki i rezygnuję. Nie wiem, jak mam uczęszczać na zajęcia, jeśli nie wiem, gdzie i kiedy mają się odbywać... A żeby było śmieszniej: te wszystkie plany pojawiły się dopiero w ten weekend. Dziś wróciłam do domu. Chcę wrócić w środę. Nie wiem, jak mam ogarnąć dojazd/dojście w te wszystkie miejsca, nawet jeśli pojadę najwcześniejszym możliwym pociągiem.Nie masz jakiejś grupki na FB? Popytaj tam może. Ja też planu nie rozumiałam i nie wiedziałam gdzie co jest, ale pytałam i zawsze mi ktoś pomagał. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @Sosna Tak a propos kosztów, ale śmiechłę hardo z nazwy firmy: http://prntscr.com/8ljd7a Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Niklę z jakiegoś powodu nie wyświetlają mi się grafiki z imgura i tego, co ty zapodajesz na firefoxie Link do komentarza
Recommended Posts