Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Still can fap to this.Pierdzielę, znowu będę musiał tsową ekipę znaleźć. Nie mam czym mózg zająć :|Mój serwer stoi otworem Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Nie stresuj się tak. Masz prawo czegoś nie ogarnąć zwłaszcza na początku. Prowadzący i inni pracownicy to rozumieją, serio. To też są ludzie. Już fb działa, poszukaj grupy kierunku, popytaj. Będzie ok Mi pejsbuk wciąż nie działa :c Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mój serwer stoi otworem *hulanie wiatru na serwerze Deca* Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Spisałam namiary na dziekanat wydziału, spróbuję jutro zadzwonić, nie umrzeć ze stresu i zapytać o ten plan... no i pojadę w środę z samego rana (7.45), żeby być jak najszybciej w mieście i osobiście pofatyguję się na uniwerek (dziekanat jest otwarty między 11 a 13).Niby to naturalne, że popełnia się błędy i nie ogarnia pewnych spraw, ale... tak po prostu działam. Jestem straszliwie niezorganizowana, a zarazem dążę do perfekcji we wszystkim - jeśli czegoś zapomnę, pomylę się, zgubię, zostawię, natychmiast zaczynam panikować, zadręczać się i nieziemsko stresować. Nie umiem podejść do kwestii szkoły/uczelni etc. na luzie, z dystansem, bez nerwów. Zwyczajnie nie umiem. Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 *hulanie wiatru na serwerze Deca*Bo pobanowałem gimbazę 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mój serwer stoi otworem Znajdź mi kogoś, kto znosi moje pieprzenie nie mając ze mną dwuletniego stażu. Powodzenia Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Znajdź mi kogoś, kto znosi moje pieprzenie nie mając ze mną dwuletniego stażu. Powodzenia 95% osób na tym serwerze. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Pls, istnieje coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania, po otworzeniu spoilera zacząłem powoli scrollować i jak zobaczyłem, że to Dolan'or to zobaczyłem całe. Newfags gonna newfagin Czalendz akceptet, rabne ci takie yaoi, ze to twoje scrollowanie gunwo da. Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Spisałam namiary na dziekanat wydziału, spróbuję jutro zadzwonić, nie umrzeć ze stresu i zapytać o ten plan... no i pojadę w środę z samego rana (7.45), żeby być jak najszybciej w mieście i osobiście pofatyguję się na uniwerek (dziekanat jest otwarty między 11 a 13).Niby to naturalne, że popełnia się błędy i nie ogarnia pewnych spraw, ale... tak po prostu działam. Jestem straszliwie niezorganizowana, a zarazem dążę do perfekcji we wszystkim - jeśli czegoś zapomnę, pomylę się, zgubię, zostawię, natychmiast zaczynam panikować, zadręczać się i nieziemsko stresować. Nie umiem podejść do kwestii szkoły/uczelni etc. na luzie, z dystansem, bez nerwów. Zwyczajnie nie umiem.Ja też spinam o uczelnię, egzaminy itd. itp. Ale są pewne granice stresu. Oszczędź sobie nerwów na kolokwia i inne takie Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Bez przesady.Aż tyle populacji tam nie stanowisz Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Bo pobanowałem gimbazę Dec, teraz tutaj Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Spisałam namiary na dziekanat wydziału, spróbuję jutro zadzwonić, nie umrzeć ze stresu i zapytać o ten plan... no i pojadę w środę z samego rana (7.45), żeby być jak najszybciej w mieście i osobiście pofatyguję się na uniwerek (dziekanat jest otwarty między 11 a 13).Niby to naturalne, że popełnia się błędy i nie ogarnia pewnych spraw, ale... tak po prostu działam. Jestem straszliwie niezorganizowana, a zarazem dążę do perfekcji we wszystkim - jeśli czegoś zapomnę, pomylę się, zgubię, zostawię, natychmiast zaczynam panikować, zadręczać się i nieziemsko stresować. Nie umiem podejść do kwestii szkoły/uczelni etc. na luzie, z dystansem, bez nerwów. Zwyczajnie nie umiem.Na mojej jakże cudownej uczelni w zeszłym roku dostaliśmy plan zajęć 28 września. Rejestracje w Usosie na zajęcia były dwa dni później, o pierwszej w nocy. Uczelnie są bardziej nieogarnięte niż studenci Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dec, teraz tutaj Nie kuś Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dec, teraz tutaj Nic na mnie nie macie. Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Nic na mnie nie macie.Twój avatar ma minimalną szansę wywołania ataku epilepsji. Dziękuję, ban. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Twój avatar ma minimalną szansę wywołania ataku epilepsji. Dziękuję, ban.Twój nick jest za zielony, ban. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mój facet (AWF Krakau) nie miał na planie połowy zajęć, w ostatniej chwili dowiedział się o dodatkowych spotkaniach z wykładowcą i przegapił pierwsze ćwiczenia.Uczelnie. Szkoły wyższe. Ja... *wywraca meblościankę w ataku niemożebnego niezrozumienia dla świata* Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Na mojej jakże cudownej uczelni w zeszłym roku dostaliśmy plan zajęć 28 września. Rejestracje w Usosie na zajęcia były dwa dni później, o pierwszej w nocy. Uczelnie są bardziej nieogarnięte niż studenci Na AGH bodajże na drugim roku przez pierwszy tydzień dawali nam plan zajęć z dnia na dzień, także tego Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 A ja biję właśnie Chrysalis napisałabym, żebyście zgadli w co gram, ale to za łatwe by było Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Twój avatar ma minimalną szansę wywołania ataku epilepsji. Dziękuję, ban.Na księżyc...http://imgur.com/kXF9OTe Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Twój avatar ma minimalną szansę wywołania ataku epilepsji. Dziękuję, ban.Twój zielony kolor mnie dezorientuje.Prawie przeciąłem sobie żyłę nożem patrząc na niego. Co ty jeszcze robisz na tym stanowisku? 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Lewy, dolny róg [nick]Czyżby... :^) 1 Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Twój zielony kolor mnie dezorientuje.Prawie przeciąłem sobie żyłę nożem patrząc na niego. Co ty jeszcze robisz na tym stanowisku?Kopię Ci grób, żebyś się nie zmęczył zanadto Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Na AGH bodajże na drugim roku przez pierwszy tydzień dawali nam plan zajęć z dnia na dzień, także tego Przynajmniej był pewny U nas następnego dnia okazało się, że system przerejestrował kilkanaście osób, a dwóm wykładowcom usunął zajęcia :'D Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dec:http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201509/1443396851_ourdhd_600.jpg :3 3 Link do komentarza
Recommended Posts