Syrth Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 A mnie ludzie nie lubią i nigdy nie chcą zapraszać na piwo, tylko przyjaciele. Ale w weekend urodziny przyjaciółek, a w następny jadę do kumpla to się napiję. Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Ja nawet nie mogę pić... Wy to problemy macie Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Ukryta zawartośćDAMN IT, TEMERIA, YOU HAD ONE JOB! Also, Perv Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) Ja nawet nie mogę pić... Wy to problemy macie Możesz pić. Chyba, że masz coś z wątrobą. I jednak bardziej jest przykre jak na wycieczce pytasz koleżanek czy się ze mną napiją, a one mówią że nie, bo się boją że nauczyciel podłapie, a potem jak dwóch chłopców im proponuje to już mokre się zgadzają na picie Niż jak w ogóle nie proponujesz nikomu.Nik Edytowano Październik 6, 2015 przez PervKapitan Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 http://aszdziennik.pl/115413,troll-roku-zobacz-jak-warszawski-biznesmen-sie-wkurzyl-i-zaoral-mieszkancow-ekskluzywnego-osiedla osz chuj Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Możesz pić. Chyba, że masz coś z wątrobą. I jednak bardziej jest przykre jak na wycieczce pytasz koleżanek czy się ze mną napiją, a one mówią że nie, bo się boją że nauczyciel podłapie, a potem jak dwóch chłopców im proponuje to już mokre się zgadzają na picie Niż jak w ogóle nie proponujesz nikomu.Nik Ja się z tobą napije :3 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 I świat zamarł w oczekiwaniu. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Przyznane przez ciebie punkty reputacji są oznaką biernego uczestnictwa w tym "widowisku".Są rzeczy, które widzi tylko moderacja i to z nich głównie się śmieję :v 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 > widzi tylko moderacjaowszem zgodzę się jeśli chodzi o forum w sankto...bo jeśli chodzi o tematy na normalnym forum to avatarnia też to widzi Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 > jesteśmy pierwszym rocznikiem na logistyce o profilu praktycznymNie mamy za bardzo wsparcia od starszych roczników, a teraz jeszcze dorzucają nam dwa nowe przedmioty po podzieleniu na profile. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 @Sosna No nie, tego nie widzi Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 nie zapominaj o admincji... admincja widzi wszystko Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Są rzeczy, które widzi tylko moderacja i to z nich głównie się śmieję Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których się headadminom nie śniło.~ William Shakespeare Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Nosz jaki buc. Ma lolconent i się nie podzieli Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 wyjątkowo tu martwo dzisiaj Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 also ma ktoś link do odcinka kolorowych salcesonów? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 dzisiaj tu bardzo, ale to bardzo martwo Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Minish uses Rebirth! Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Mówcie sobie co chcecie, zwyciężyłem. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) widzisz Cyg pierwszy raz dane mi było oglądać bóldup o zmianę nazwy tematu... chociaż czemu ja się dziwię na tym forum nawet temat ze zgłoszeniem błędu na forum ma potencjał shitstormogenny Tak bardzo forum Edytowano Październik 6, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza
Recommended Posts