Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bo Eni jej używa Ale z ciebieFaSoLa Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Hi @Siper Ja tak samo jak ty spotkałem kilku moich byłych nauczycieli z gimnazjum, ale ja do nich po imieniu nie gadałem, mimo że oni do mnie nadal na "ty". Edytowano Październik 8, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Właście rozmawiałem z jednym nauczycielem z gimbazy do której chodziłem (Coś ze stroną, poprawić). Teraz już normalnie na per ty sobie gadamy Siper Gimbazowy A tymczasem: 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Właście rozmawiałem z jednym nauczycielem z gimbazy do której chodziłem (Coś ze stroną, poprawić). Teraz już normalnie na per ty sobie gadamy Siper czuje sie jakby wygrał życie, rozmawia z nauczycielem z gimnazjum na 'ty' : D Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Siper Gimbazowy A tymczasem:Ukryta zawartość Poznań Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @SosnaA ja tak dumłę... Tak bardzo zagiąłem Sipera pytanie o linki w FF, że aż przestał odpisywać Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @SosnaA ja tak dumłę... Tak bardzo zagiąłem Sipera pytanie o linki w FF, że aż przestał odpisywać Może po prostu poznał jakim jesteś STRASZNYM CZŁOWIEKIEM Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Gimbas, łyżka nie istnieje :< Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Przestał odpisywać bo nie chce się z tobą zadawać Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Gimbas, łyżka nie istnieje :<A-ale jak to? ;-; Smutłę. Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Może po prostu poznał jakim jesteś STRASZNYM CZŁOWIEKIEMSama prawda, Gimlas jest mały i straszny, zwłaszcza w nocy :< Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A-ale jak to? ;-; Smutłę.Siber, Matryks itd. GDZIE TWÓJ MUSK? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Sama prawda, Gimlas jest mały i straszny, zwłaszcza w nocy :<Wolę nie wiedzieć skąd to wiesz Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Wolę nie wiedzieć skąd to wiesz Bycie mode rzuciło mu na musk Ucz się, też tak skończysz Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bycie mode rzuciło mu na musk Ucz się, też tak skończysz To będziesz na równi ze mną wówczas Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bycie mode rzuciło mu na musk Ucz się, też tak skończysz Jestem dumny z tego, że zupełnie tak się nie stało! Wolę nie wiedzieć skąd to wiesz Dobrze. Nigdy się nie dowiesz. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @SosnaA ja tak dumłę... Tak bardzo zagiąłem Sipera pytanie o linki w FF, że aż przestał odpisywać hue Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 To będziesz na równi ze mną wówczas Raczej nie. Szczęśliwie los oszczędził mi bycie mode Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 hue Confirmed: Liseł to zło Ale przynajmniej jakiś to sposób na linki z Shift + Spacja. Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Nuuuudno...Mam dzisiaj w szkole same durne lekcje, a te które były sensowne są pozmieniane na beznadziejne Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Cyg, czy to obóz koncentracyjny? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Pali swoje nadzieje ;-; Link do komentarza
Recommended Posts