Dadudałe Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Jest ok póki nie stara się rzucić granatem. 1 Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 "stara się" to słowo-klucz. xD Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) >Piłka nożna Edytowano Październik 8, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Eloszki, Avanę, jak tam biegi.Pic related: http://hunternif.deviantart.com/art/30MC-2-Running-of-the-Leaves-565010944 Edytowano Październik 8, 2015 przez Niklas Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Elo Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Cóż, mogło być lepiej, ale trzeba przyznać jedno:Bardziej wkurwić Szkotów już się nie dało 1 Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 no Elo Elo, Nikłę. Biega się całkiem w porzo, choć od 3 tygodni mam kaszel a od 2 mam ból w biodrze xd. Ale tu nie masz jak się podleczyć. Jak coś złapiesz, to trzyma miesiąc. Dziś nam rozpisali zajęcia dodatkowe. Musimy sobie coś powybierać i na nie chodzić. Spoko sprawa... Jakieś właśnie biegi hardkorowe, kombat, krava wojskowa i inne duperele. Chciałem się dostać na basen dla średniozaawansowanych, ale musiałbym zrobić w 30 sekund 50 metrów a robię w jakieś 36 xd. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Link do komentarza
Gość Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 bierz krav magę @Avan Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Imesiu, Żyźwiłku, Mnishu, Avunuś Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Fajna Fluttershy na sygnaturze Edytowano Październik 8, 2015 przez Minish, Hero of the Storm Kurna mac :spike: Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Hi SBA w sumie, ciekaw tym twoim koleżankom podoba się to, co wrzucasz na pejsbuka, BiPę A co ja niby tam umieszczam ?@Minish, Hero of the StormUpominam ostatni raz, że TYLKO EKIPA może pisać kolorem, kolejny raz gdy zobaczę w twoim poście kolorowy tekst, na upomnieniu się nie skończy. Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 BiPu Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Hi Eni, spoko fotkę dałaś Link do komentarza
nyaa Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) /*** =█████╗=██████╗=██╗=====██╗===██╗██╗==██╗====██████╗==█████╗=██╗===██╗██╗==██╗=█████╗= * ██╔══██╗██╔══██╗██║=====██║===██║██║=██╔╝====██╔══██╗██╔══██╗██║===██║██║=██╔╝██╔══██╗ * ███████║██████╔╝██║=====██║===██║█████╔╝=====██████╔╝███████║██║===██║█████╔╝=███████║ * ██╔══██║██╔══██╗██║=====██║===██║██╔═██╗=====██╔═══╝=██╔══██║██║===██║██╔═██╗=██╔══██║ * ██║==██║██║==██║███████╗╚██████╔╝██║==██╗====██║=====██║==██║╚██████╔╝██║==██╗██║==██║ * ╚═╝==╚═╝╚═╝==╚═╝╚══════╝=╚═════╝=╚═╝==╚═╝====╚═╝=====╚═╝==╚═╝=╚═════╝=╚═╝==╚═╝╚═╝==╚═╝ * ====================================================================================== */ Edytowano Październik 8, 2015 przez Damikkos Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Hi Eni, spoko fotkę dałaś [emoji6]Dziękuję. Bo ja to jestem fajna :3 1 Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 >Piłka nożna Ej, akurat rozgrywki między krajami są spoko :|Tylko samemu mi się nie chce oglądać Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A co ja niby tam umieszczam ?Jakieś furry, kedalskie pucyki suggestive i bardziej w stronę clopów idące ;p Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bury, zaproś dziewczynę. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 *dotyka temat* Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ej, akurat rozgrywki między krajami są spoko :|Tylko samemu mi się nie chce oglądać Mnie tam nudzi @Enigma Jaką fotkę? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Dec, idź dotykać gdzie indziej, np. swoją klawiaturę. Link do komentarza
Recommended Posts