Garin Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Swoją drogą: z jakieś 4 tygodnie temu, jeszcze na unitarce, wbijam sobie na wykład z Taktyki do ostatnich ławek (wbiłem jako jeden z ostatnich. Akurat na naszych wykładach opłaca się siadać jak najbliżej prowadzącego xd). Skrobię sobie w zeszycie, patrzę na ławkę rząd wprzód, a tam wyryta nożem i poprawiona długopisem Luna. Ta zaraza jest wszędzie Ty przynajmniej na ławkach masz wyryte kuce. ;-;U mnie dominują męskie narządy płciowe i gejowyznania. no i kolejny stracony na rzecz ceesów... chyba trza będzie poszukać nowego avatara backgrounda Pytanie tylko, czy znalazł by się ktoś chętny.Po ostatnich wyborach na regenta stwierdzam iż nikt, choć może znalazłbym osobę, którą namaściłbym na następcę (zaraz po Serox'ie). Ale na razie nie zamierzam się kolorku pozbywać. Link to comment
War Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Nie Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka Link to comment
Garin Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Lel, dopiero teraz zauważyłem, że w Warmłokowej sygnaturze jest Imperator Remiś. Link to comment
War Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Sniki sniki sygna, garnek. Ale chyba wrzuce stary set.Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link to comment
Sosna Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 tak oglądając Frozena kolejny raz zacząłem się zastanawiać... dlaczego kiecka Elsy nie zaczęła topnieć jak klimat pod koniec się ocieplił? wytłumaczenie, że to przez jej magię wydaje się trochę lipne, bo Olaf też był napędzany jej magią a zaczął się topić i dopiero jak Elsa to zauważyła to stworzyła mu chmurę śniegu nad głową i przestał topnieć Link to comment
Niklas Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 tak oglądając Frozena kolejny raz zacząłem się zastanawiać... dlaczego kiecka Elsy nie zaczęła topnieć jak klimat pod koniec się ocieplił? wytłumaczenie, że to przez jej magię wydaje się trochę lipne, bo Olaf też był napędzany jej magią a zaczął się topić i dopiero jak Elsa to zauważyła to stworzyła mu chmurę śniegu nad głową i przestał topnieć Cartoon logic. Po MLP powinieneś chyba to rozumieć Link to comment
Dadudałe Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 narządów płciowych jest rzeczywiście mniej wyrytych. Ogólnie to chyba z tego powodu, że ludzie preferują spać na wykładach. Spanie jest tu praktycznie zabronione, więc trzeba umiejętnie wyrabiać trolowozogodziny . 6 Link to comment
Garin Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Zapisać: Nie iść dobrowolnie do wojska. 2 Link to comment
Guest Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 coś krótkie te wyra macie xD Link to comment
Dadudałe Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 To masz jeszcze takie:Tylko sobie wyobraź, że całe trzy plutony tak leżą. 4 Link to comment
Guest Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 To masz jeszcze takie:Tylko sobie wyobraź, że całe trzy plutony tak leżą. gniję XD Link to comment
GoForGold Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Macie tam zapewne więcej dziewczyn, niż w mojej pięknej szkole. Link to comment
Dadudałe Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Mamy w plutonie 2 laski na 32 osoby :D. Ale w innych plutonach dochodzi nawet do 6 lasek, więc dziewczyn trochę jest. Ogólnie to wśród wojskowych dobija ich do 10%. Link to comment
Sosna Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 no cóż u mnie na kierunku też jest sporo dziewczyn... pięć szóstych roku to dziewczyny Link to comment
PervKapitan Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 U mnie na cały rok na jakieś 100 osób jest może 3 dziewczyny, było więcej, ale po pierwszym roku to poodpadało oczywiście najwięcej lasek Link to comment
Sosna Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Perv u mnie na roku jest sześć osób dlatego 5/6 grupy to dziewczyny Link to comment
GoForGold Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Jastrzębie przekazu, w dzisiejszym odcinku Avan. :') 1 Link to comment
Enimean Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Ja mam 28 osób w klasie i 5 chłopaków... Nawet nie tak źle...Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link to comment
Recommended Posts