War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Nigdy nie byłem bardziej radosny. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Radość dla wszystkich.Ale dla mnie 50% od tego Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Czy okres "do WW2" był jedynym okresem w historii świata, kiedy żydostwo nie posiadało większości wysokich stanowisk na świecie? Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Czy okres "do WW2" był jedynym okresem w historii świata, kiedy żydostwo nie posiadało większości wysokich stanowisk na świecie?Warmi,co masz do Żydów? Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ale powiem wam,że warto iść do Muzeum Żydów Polskich. Naprawdę super Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Są w nim prawdziwi żydzi? Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Są w nim prawdziwi żydzi?Chyba ze dwóch lub trzech przewodników.Ale serio,to ponad 4 godziny spokojnego zwiedzania. Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Warmi,co masz do Żydów? Ja? Nic. Ale mnie wkurwiają A dokładniej, ta nazwa. I nazwa kraju. I ich roszczenia. I to że nie wszyscy umarli. I to, że tak bardzo nie lubią innych. I że chcą wszystko dla siebie. I że ich religia mówi, że goj jest niczym murzyn :c 2 Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Chyba ze dwóch lub trzech przewodników.Ale serio,to ponad 4 godziny spokojnego zwiedzania4h zmarnowanego czasu. Można przez te 4h rozegrać wiele meczy w wielu grach. Jeść, pić, oglądać, rysować, śmiać się. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ja? Nic. Ale mnie wkurwiają A dokładniej, ta nazwa. I nazwa kraju. I ich roszczenia. I to że nie wszyscy umarli. I to, że tak bardzo nie lubią innych. I że chcą wszystko dla siebie. I że ich religia mówi, że goj jest niczym murzyn :cMhm.A ja dla odmiany do nich nic nie mam Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Mhm.A ja dla odmiany do nich nic nie mam Mhm. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Dobrze że są prawdziwi żydzi, przynajmniej jest realistycznie. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 4h zmarnowanego czasu. Można przez te 4h rozegrać wiele meczy w wielu grach. Jeść, pić, oglądać, rysować, śmiać się. Ale to jest ciekawe.Chcesz kiedyś pójść? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 czas na kolację Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ale to jest ciekawe.Chcesz kiedyś pójść? Opis w ogóle mnie nie zachęca. Ani fakt znalezienia 4h, ani to, że jest o żydach. Musiałbym zobaczyć, by poddać swoją decyzję w wątpliwość.Załóż kocie uszka to pójdę z tobą i do muzeum żydów Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Dobrze że są prawdziwi żydzi, przynajmniej jest realistycznie. Link do komentarza
MLO_pl Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 lele, znalazłem stary rysunek 1 Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Opis w ogóle mnie nie zachęca. Ani fakt znalezienia 4h, ani to, że jest o żydach. Musiałbym zobaczyć, by poddać swoją decyzję w wątpliwość. Ukryta zawartośćAle tam jest duuużo do czytania i oglądania:stare gazety,śliczne zdjęcia.Są zabawki i można się bawić. I można też zatańczyć sobie Założę :3 Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ale tam jest duuużo do czytania i oglądania:stare gazety,śliczne zdjęcia.Są zabawki i można się bawić. I można też zatańczyć sobie Ukryta zawartośćZatanczyć? Czyli poskakać wokoło i pomachać łapkami? xD Nie lubię tańczyć :< Przypomina mi się to, co najbardziej aryjskim dzieckiem została ogłoszona mała żydówka Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Zatanczyć? Czyli poskakać wokoło i pomachać łapkami? xD Nie lubię tańczyć :< Przypomina mi się to, co najbardziej aryjskim dzieckiem została ogłoszona mała żydówka Ale to są tańce z 20 lecia międzywojennego :3 Link do komentarza
War Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 AJ WAJ!Żydlas Link do komentarza
Recommended Posts