Imeshovy Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Jadziem do Francji! Link do komentarza
Burry Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 No nieźle.Pytanie jak się tam spiszemy ^^ Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Arług faggit xD. Będę ci śpiewał pod oknami jak się spijemy: Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Borze, jakie dobre. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Niklas, co Ty masz w awku? Paszteta w postaci Diamentowej Tiary, bo jedna z lepszych min odcinka Also, ARŁUK PAUKA Edytowano Październik 11, 2015 przez Niklas Arłuk Pauka Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Weź się utop, Miglas. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (...)Borze, jakie dobre. Czuja Czuja łi łoczy ci chuja twój gust muzyczny upadł razem z twoim poczuciem honoru i godności. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Będzie mi niezwykle trudno, albowiem ban zmienił moje nastawienie. Od teraz będę miłym i uczynnym członkiem społeczności. O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) ♥Gratulacje, Rejwen, spóźniłeś się z Natalią tylko o... ponad rok? Czuja Czuja łi łoczy ci chuja twój gust muzyczny upadł razem z twoim poczuciem honoru i godności.Utop się.O mamo, dawno się tak nie uśmiałem. Nie widzę tu nic śmiesznego. Edytowano Październik 11, 2015 przez Airlick Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Bury ***Hue, u nas w Galerii zrobili taką loterię, że każdy paragon ze sklepu tam za minimum 100zł to jedna szansa na zniżki i inne duperele xd Mi się udało wygrać kartę prepaid z 50zł Link do komentarza
Burry Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Niklas No nieźle, gratuluje Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Nie widzę tu nic śmiesznego. Właściwie to można przyjmować zakłady, kiedy zarobisz kolejne punkty. A jest to tylko kwestia czasu Edytowano Październik 11, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Niklas No nieźle, gratuluje Oczywiście już wydane xd Plus wylosowana zniżka i za 70 zł nowy bluzopolarosweter z Bruggi xd Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Właściwie to można przyjmować zakłady, kiedy zarobisz kolejne punkty. A jest to tylko kwestia czasu #nochybanieA w ogóle to kim ty jesteś, co? Edytowano Październik 11, 2015 przez Airlick Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Właściwie to można przyjmować zakłady, kiedy zarobisz kolejne punkty. A jest to tylko kwestia czasu Przyjmuję. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 #nochybanieProponuję tobie malutki zakładzik. Jeżeli do 11 listopada (włącznie) nie dostaniesz żadnego ostrzeżenia, to będziesz mógł wybrać mi nick i avatar (nie łamiący regulaminu, oczywiście), który będę nosił przez następny miesiąc. Jeżeli jednak ci się dostanie - to ja dokonam wyboru tobie.To jak? Pasuje ci taki układ? Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Czy po tej zmianie na forume mogę gdzieś sprawdzić jakie poprzednie nazwy miał dany użyszkodnik?P.S. Arług faggit XDDDD Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 A w ogóle to kim ty jesteś, co?Arłoszku, nędzny paproszku... Ledwo miesiąc ciebie nie było, i już mnie nie pamiętasz? Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Proponuję tobie malutki zakładzik. Jeżeli do 11 listopada (włącznie) nie dostaniesz żadnego ostrzeżenia, to będziesz mógł wybrać mi nick i avatar (nie łamiący regulaminu, oczywiście), który będę nosił przez następny miesiąc. Jeżeli jednak ci się dostanie - to ja dokonam wyboru tobie.To jak? Pasuje ci taki układ?Nie. Znaczy się, to nie tak, że boję się, że dostanę warna (zresztą nicku i tak bym wtedy nie zmienił, bo ban ), ale mówiąc wprost, w rzyci mam twoje nicki i avki. Ciekawi mnie tylko, kim ty jesteś. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Nie. Znaczy się, to nie tak, że boję się, że dostanę warna (zresztą nicku i tak bym wtedy nie zmienił, bo ban ), ale mówiąc wprost, w rzyci mam twoje nicki i avki. Ciekawi mnie tylko, kim ty jesteś. Cienias. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Arłuk Cienka Pauka XDDD Ufundowane przez łabędzie (@Cygim Łabędziowitz): Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 No, cienki to jestem. Co prawda nie mam wagi pod ręką, ale myślę, że zszedłem już do ~65 kilo. Link do komentarza
Recommended Posts