Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 a co zepsuł ci się? Nie, wystarczy mi telefon i gram teraz w Wieśka Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nie, wystarczy mi telefon i gram teraz w Wieśka Ja wciąż dwójki nie skończyłem Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Heloł /sb/ Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 mi z głównych zadań fabularnych w trójce już niewiele zostało Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 .Oddajcie nam Inkwizycję. ;-;Nie za dużo wymagasz? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 mi z głównych zadań fabularnych w trójce już niewiele zostało good xd Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 .Nie za dużo wymagasz? Ale... To tylko nazwa. :| Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 teraz wykonuję zlecenia i zadania poboczne... a jak już osiągnę 35 poziom to biorę się za kampanię dodatku przed ukończeniem fabuły głównej Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nazwa, która brzmi o niebo poważniej od jakiegoś tam "moderatora globalnego". Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 w sumie mogli od początku zmienić nazwę z Inkwizycji, skoro przeszkadzała na Moderator, bo w zasadzie nie znam nikogo, kto użyłby nazwy moderator globalny nie po to, żeby sobie z tej nazwy pośmieszkować 2 Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 bode manuj Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nazwa, która brzmi o niebo poważniej od jakiegoś tam "moderatora globalnego". Wtedy zaczęliby nas traktować poważnie, liczyć się z nami i w ogóle wszystko by się zmieniło, nie byłoby wojen ani kataklizmów. Rzekłbym wręcz, że forum obiecane. 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ale... To tylko nazwa. :|To uosobienie tego, co najgorsze na mlptrollska 1 Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 To uosobienie tego, co najgorsze na mlptrollska A ja głupi myślałem, że Arłuk i ten cały aminosquad. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Witaj Scyfrze Na co żeś chorował?Na pracę i na przeziębienie, i na miłosne rozterki, i na problemy finansowe. To drugie przynajmniej mam już za sobą Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 A ja głupi myślałem, że Arłuk i ten cały aminosquad.Z tą różnicą, że w ich przypadku można skorzystać z opcji ignorowania.Wtedy zaczęliby nas traktować poważnie, liczyć się z nami i w ogóle wszystko by się zmieniło, nie byłoby wojen ani kataklizmów. Rzekłbym wręcz, że forum obiecane.Możliwe, że wśród świeżych użytkowników tak by było. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Na pracę i na przeziębienie, i na miłosne rozterki, i na problemy finansowe. To drugie przynajmniej mam już za sobą Miłosne rozterki? Czyżby coś się szykowało? Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ale tak całkiem poważnie, zwykła moderacja byłaby o niebo lepsza. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Miłosne rozterki? Czyżby coś się szykowało? A cholera wie. Z mojej strony są chęci na pewno, z drugiej już niekoniecznie, i boję się trochę, że wychodzę ostatnio na natręta. Pożyjemy, zobaczymy, w szczegóły tutaj wchodzić nie będę, ale od tego zależy moje kondycja psychiczna pewnie na najbliższe kilka lat. Stawka jest wysoka Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 No panie, powodzenia! Cieszy mnie to, że masz szansę coś ugrać. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Lol Jakiś złoty Paladin się poddał gdy wybieraliśmy dopiero karty na początku Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 No panie, powodzenia! Cieszy mnie to, że masz szansę coś ugrać. Dziękował. Prawdziwy skarb znalazłem, nie co dzień trafia się kobieta, która stawia Ci piwo Przy okazji zacząłem oszczędzać na takie cudeńko: http://rockmetalshop.pl/product-pol-95090-plaszcz-DEAD-THREADS-.html ładne? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) @Airlick[non-anime] Edytowano Październik 17, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Dziękował. Prawdziwy skarb znalazłem, nie co dzień trafia się kobieta, która stawia Ci piwo Przy okazji zacząłem oszczędzać na takie cudeńko: http://rockmetalshop.pl/product-pol-95090-plaszcz-DEAD-THREADS-.html ładne? Nie ocenię, bo nigdy ciebie na oczy nie widziałem. Nie wiem jak by to na tobie leżało.Jak na mój gust jest to trochę zbyt... odważne? metalowe? groteskowe? Nie potrafię znaleźć odpowiedniego słowa xP Link do komentarza
Recommended Posts