WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 @Airlick Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Arłuk Pauka, usuń konto. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Japonia jest pojebana, ale lubię ją też z innych powodów Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 55 minut temu Niklas napisał: Tia. Dostał wpierdol i tyle go było widać kurde już wiedźmy stanowiły większe wyzwanie, bo było ich trzy Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: kurde już wiedźmy stanowiły większe wyzwanie, bo było ich trzy Ten mag Gonu był trudniejszy Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 ten z Velen co z Keirą się walczyło? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 1 minutę temu Sosna napisał: ten z Velen co z Keirą się walczyło? Ten, co stanął naprzeciw Ciri podczas jej wkurwu Te jego cholerne golemy... Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Gon, wiedźmy to wszystko to nic w porównaniu do tej żaby z Serca z kamienia. Tam to dopiero można było oszaleć Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 to chyba jeszcze do tego fragmentu nie doszedłem Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Zapamiętać na przyszłość - wyłączać forum na czas gry. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Gon, wiedźmy to wszystko to nic w porównaniu do tej żaby z Serca z kamienia. Tam to dopiero można było oszaleć SPOILER ALERT: walka z Sabiną Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 swoją drogą myślałem, że generał Gonu będzie stanowił większe wyzwanie... a tym czasem nie użyłem nawet jednej jaskółki a gość bezsensownie machał tylko maczugą Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Ale ten tego, walka z magiem Gonu jest przed walką z generałem, Sosnę Więc jak mogłeś nie dojść? Link do komentarza
War Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 godzinę temu Snuja napisał: tak btw. grał ktoś w Armored Warfare? ta Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Za każdym razem, gdy słyszę ten krzyk Testo na początku, płaczę ze śmiechu https://www.youtube.com/watch?v=B_gilDEqLhA Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 2 minuty temu Niklas napisał: Ale ten tego, walka z magiem Gonu jest przed walką z generałem, Sosnę Więc jak mogłeś nie dojść? to kiedy to było? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 5 minut temu Sosna napisał: to kiedy to było? No bo o ile pamiętam, walka z generałem jest taką ostatnią jeśli chodzi o Gon, czyż nie? No i walczysz z nim jako Geralt. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Najpierw jest walka z tym gościem co był u wiedźm, potem z magiem gonu, a na końcu z generałem Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 ale z immerithem była po bitwie o Kaer Mohren... ale jakoś nie kojarzę żadnego maga z golemami Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 czyli dobrze mówiłem, że nie doszedłem jeszcze do tego fragmentu Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) 2 godziny temu Emily napisał: A w mojej szkole podobno ktoś narkotyki robił i brał... Ale to tylko plotka i niezbyt w to wierzę. Spoko avek 2 godziny temu BlackHawk napisał: Paranormal widziałem i prawdę mówiąc lubię tylko pierwsze dwie części. Reszta też jest ciekawa ale starzał się jak Rec czyli z każdą częścią coraz gorzej A o tym drugim nie słyszałem, muszę sprawdzić Oba filmy są na faktach, dom z Amitiville istnieje naprawdę i jest super! Ps już w kinach jest ostatnia część Paranormal. Edytowano Listopad 2, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 jakby nie patrzeć Immerith jest przedstawiany jako jeden z generałów Gonu Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 1 minutę temu Sosna napisał: czyli dobrze mówiłem, że nie doszedłem jeszcze do tego fragmentu Tak na stówkę ten mag nazywa się Caranthir, z resztą widziałeś go podczas ataku na Kaer morhen Link do komentarza
Recommended Posts