Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 to widzieć go widziałem ale jeszcze z nim nie walczyłem póki co poszedłem uwolnić Margaritę z pierdla tak przy okazji spytam... jak daleko jestem od zamachu na radzia fał? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 A uwolniłeś już Filippe Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 tak i złamałem kulasa Dijkstrze Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 2 minuty temu Sosna napisał: tak i złamałem kulasa Dijkstrze No to chyba już nie możesz zrobić tej misji, bywa Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 ale tego zamach na radzia fał jest chyba kluczowy dla fabuły nie? Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 4 minuty temu BlackHawk napisał: A uwolniłeś już Filippe Ja jestem już po bitwie z Gonem i nie miałem tej misji. . Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) Dla losu krain ma spore znaczenie, chociaż nie jest to misja głównego wątku fabularnego, więc jak ją zawalisz to do władzy dojdzie, albo Emhyr, albo Radzio i nie powstanie Temeria @BRONIESiPEGASIS ale jesteś przy bitwie w Kaer Morhen czy na Skellige? Edytowano Listopad 2, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 1 minutę temu BlackHawk napisał: Dla losu krain ma spore znaczenie, chociaż nie jest to misja głównego wątku fabularnego, więc jak ją zawalisz to do władzy dojdzie, albo Emhyr, albo Radzio i nie powstanie Temeria Daleko mam do tego będąc już po śmierci Vasemira? Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) Ayy lmao, w bazie ZAiKSu są nawet satanistyczne utwory, miodzio Edytowano Listopad 2, 2015 przez Imeshovy Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 1 minutę temu BRONIESiPEGASIS napisał: Daleko mam do tego będąc już po śmierci Vasemira? Nie pamiętam dokładnie, ale ta misja uaktywnia się kiedy Yennefer karze ci znaleźć czarodziejki Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 w sumie zjebałem... ale co stoi na przeszkodzie, żeby wczytać sejwa sprzed uwolnienia Filippy? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 W sumie nic, życie na save'ach było by super łatwe Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 a no... to wczytam tego sejwa i nie będę mu łamał kulasa Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) W sumie racja, potem będziesz mógł mu zrobić gorsze rzeczy Edytowano Listopad 2, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Ja Fillippy jeszcze nawet nie spotkałem... Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 No wiem bo spotkasz ją dopiero jak Yen każe ci zebrać czarodziejki Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Ja nawet nie wyszedłem z Kaer Morhen, nie mówiąc o odpaleniu gry Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 13 minuty temu Sosna napisał: ale tego zamach na radzia fał jest chyba kluczowy dla fabuły nie? Nie Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Ale fajnie, że są nawiązania do 1 części i ten zamek wygląda dokładnie jak w 1. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 W grach typu RPG brakuje opcji wymuszającej na graczu przechodzenie gry na jednym zapisie. Wówczas byłoby to prawdziwe wyzwanie. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 hmmm jakby tak gra się nie zapisała przed uwolnieniem Filippy Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 2 minuty temu Krzysiek000 napisał: W grach typu RPG brakuje opcji wymuszającej na graczu przechodzenie gry na jednym zapisie. Wówczas byłoby to prawdziwe wyzwanie. Jest w 2 części Wiedźmina taki tryb gry. 1 giniesz i koniec... Link do komentarza
War Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: W grach typu RPG brakuje opcji wymuszającej na graczu przechodzenie gry na jednym zapisie. Wówczas byłoby to prawdziwe wyzwanie. Checkpointy. Rozdzielne od decyzji fabularnych, zapisujące tylko twoje dokonania i stan postaci. Link do komentarza
Recommended Posts