JimJoy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Forum umiera? Jesteśmy tylko kilkoma muchami które są teraz na rozkładającym się truchle, to forum zdechło kilka lat lemu Ktoś coś na ceesy? Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Forum umiera, fandom umiera, wszyscy w końcu umrzemy xd Ale rzeczywiście aktywność względem moich początków tutaj jest DUŻO, DUŻO niższa Link do komentarza
JimJoy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Uszanowanko pytanie za milijony pesos... czemu do wacka jak chce cokolwiek napisać to mam wklejony jakiś post sprzed tygodnia? Link do komentarza
War Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 35 minuty temu Cahir napisał: Panie, panowie, @Vanadiss the Glejt - Powerwolfy będo w Polszce 2016 w lutym. To drugi obok Alestormo zespół, na którego koncercie będę i chcę być. Meta za droga, Turbo sie wypięło na nas Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) 38 minuty temu Cahir napisał: Panie, panowie, @Vanadiss the Glejt - Powerwolfy będo w Polszce 2016 w lutym. Kaj konkretnie? BTW, Kurwin na dziś :^) Edytowano Listopad 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt 2 Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Dla mnie forum umarło wraz z pewnymi bardzo dla mnie przykrymi wydarzeniami. Które to znają tylko najstarsi górale. A zresztą, co ja będę się produkować. Bo spodziewałem się absolutnie wszystkiego. Tylko nie przeciwieństwa założeń tego forum. Dziękuję dobranoc. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 1 minutę temu Vanadiss the Glejt napisał: Kaj konkretnie? Trójmiasto, Warschau i Krakau Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz Imeshovy napisał: Trójmiasto, Warschau i Krakau Krakau, piszę się Ceny biletów coś ktoś? Oraz kiedy konkretnie? Jak po czternastym to się piszę [urodziny, szesnaste, może nie trzeba będzie żebrać o zgody czy coś :v]. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 W przedsprzedaży 85 zł, tuż przed koncertem 100 zł, nawet tanio Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 To rzeczywiście dość tanio. Kurna, chyba nawet mam szekle Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Witam Ja czekam na koncert Hollywood Undead Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 hmmm znalazłem sejwa do Wiedźmina 3 z wyspy mgieł... i teraz mam dylemat, czy powtarzać od wyspy mgieł, czy pozostawić Radzia fał żywego Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Jak bym się nie cofał, ale jak wolisz. W sumie to jest zajebista misja Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 2 minuty temu Sosna napisał: hmmm znalazłem sejwa do Wiedźmina 3 z wyspy mgieł... i teraz mam dylemat, czy powtarzać od wyspy mgieł, czy pozostawić Radzia fał żywego Wiesław bez Radozwida to jak Gra o Tron bez ofiar Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 1 minutę temu BlackHawk napisał: Jak bym się nie cofał, ale jak wolisz. W sumie to jest zajebista misja w sumie daleko od wyspy mgieł do momentu, w którym jestem obecnie nie mam Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Jak chcesz się cofnąć to chociaż zabij przy okazji tego kulasa Dijkstre Link do komentarza
War Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 10 minut temu Vanadiss the Glejt napisał: Krakau, piszę się Ceny biletów coś ktoś? Oraz kiedy konkretnie? Jak po czternastym to się piszę [urodziny, szesnaste, może nie trzeba będzie żebrać o zgody czy coś :v]. Warszawa, chciałeś powiedzieć Link do komentarza
Cahir Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie Van, nie bądź lamą i wbijaj do stolycy. :^) Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) 2 minuty temu Waryate napisał: Warszawa, chciałeś powiedzieć Warszawa - gówniana sprawa Jako honorowy [prawie] Krakus czuję się w obowiązku szkalować stolycę Prawdopodobnie odwiedzę ją w okolicach kwietnia lub maja jako wycieczka szkolna, ale to i tak o jeden wypad do Największej Wsi za dużo. Edytowano Listopad 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Nie ma to jak mieć wszędzie daleko. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 2 minuty temu BlackHawk napisał: Jak chcesz się cofnąć to chociaż zabij przy okazji tego kulasa Dijkstre jakoś tak zawsze mnie nerwował Link do komentarza
War Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz Vanadiss the Glejt napisał: Warszawa - gówniana sprawa Jako honorowy [prawie] Krakus czuję się w obowiązku szkalować stolycę Prawdopodobnie odwiedzę ją w okolicach kwietnia lub maja jako wycieczka szkolna, ale to i tak o jeden wypad do Największej Wsi za dużo. Siusiakuj się, do warszafki jeć a nie do jakiegoś maczetowa >.> Link do komentarza
Recommended Posts