Gypsy Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Najpierw spoilery, potem cytaty, a na końcu cały świat Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Ah... i teraz wiadomo czemu się spsuło Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 dalej nie bangla Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Testuś, ale skajuj się stąd i przestań psuć. >:| Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) Zrób sobie temacik i tam się baw w testowanie. >:| ...I posłuchał skubaniec. Edytowano Listopad 10, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) Spoiler Piwo, dziwki, pulitzery wypisuje se spoilery Edytowano Listopad 10, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Spoiler Spoiler rukwo Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Spoiler lol Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 /sb/ i igrzysk! Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 http://faktopedia.pl/504476/ Link do komentarza
Ylthin Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 >świętowanie czegokolwiek >wychodzenie z mieszkania u wot Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Aww yiss, trzy kartony lemoniady i Serious Sam 3 z biedry. Czuje dobrze. Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) 3 godziny temu BlackHawk napisał: Oki na pewno nie zapomnę obejrzeć Potwierdzam, Ima, Soko Ni Iru Boku to jedno z lepszych amino, ale też BARDZO ciężkie. Jeśli lubisz takie klimaty, to jest jeszcze Shinsekai Yori, które ogólnie jest o kilka poziomów lepsze, lżejsze pod względem treści, ale za to trudniejsze w odbiorze. Ale jeśli lubisz socjopatów, to tylko Monster, jeśli jeszcze nie oglądałeś. Bezdyskusyjnie jeden z najlepszych antagonistów w historii nie tylko amino. Edytowano Listopad 10, 2015 przez Airlick 1 Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) A ten znowu o jakiś kupskach w postaci amino >:| @Cahir Edytowano Listopad 10, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 20 minuty temu Airlick napisał: Potwierdzam, Ima, Soko Ni Iru Boku to jedno z lepszych amino, ale też BARDZO ciężkie. Jeśli lubisz takie klimaty, to jest jeszcze Shinsekai Yori, które ogólnie jest o kilka poziomów lepsze, lżejsze pod względem treści, ale za to trudniejsze w odbiorze. Ale jeśli lubisz socjopatów, to tylko Monster, jeśli jeszcze nie oglądałeś. Bezdyskusyjnie jeden z najlepszych antagonistów w historii nie tylko amino. Dzięki za sugestie. Dodam je do listy i nie omieszkam obejrzeć w najbliższym czasie Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 2 minuty temu Garin napisał: A ten znowu o jakiś kupskach w postaci amino >:| @Cahir Tylko kmiotki kwestionują wielkość Shinsekai Yori. Nie żebym coś sugerował albo próbował kogoś obrazić. Link do komentarza
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Ej, ludziska. Mam mały problem i pilnie potrzebuję pomocy. Otóż pobrałem sobie kulturalnie 2 aplikacje o pucykach na swojego Szajsunga GT-S7580 i gdzieś przeczytałem, że można zablokować możliwość kupowania rzeczy za realną kasę w tych aplikacjach(albo ogółem zablokować). Ale nigdzie tej opcji nie widzę. Pomoże ktoś? Jeśli ktoś zdecyduje się wspomóc mnie kopytem, dłonią lub ogonem, najlepiej niech zacytuje/wspomni o mnie - wtedy powinienem dostać info w powiadomieniach(bo ogółem mam wyłączone, bo za duży spam xD). Link do komentarza
Cahir Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 50 minut temu Airlick napisał: Potwierdzam, Ima, Soko Ni Iru Boku to jedno z lepszych amino, ale też BARDZO ciężkie. Jeśli lubisz takie klimaty, to jest jeszcze Shinsekai Yori, które ogólnie jest o kilka poziomów lepsze, lżejsze pod względem treści, ale za to trudniejsze w odbiorze. Ale jeśli lubisz socjopatów, to tylko Monster, jeśli jeszcze nie oglądałeś. Bezdyskusyjnie jeden z najlepszych antagonistów w historii nie tylko amino. COUGH SZINSEKAJ YURI GÓWNO DO KWADRATU COUGH Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 2 minuty temu Cahir napisał: COUGH SZINSEKAJ YURI GÓWNO DO KWADRATU COUGH COUGH UTOP SIĘ COUGH Link do komentarza
Recommended Posts