Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 a więc oto ostatnia walka 4 rundy zapraszam Darth i Goblina ranking podam dziś najpóźniej jutro rano a do tego czasu poszukajcie sobie partnera do teamu Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 "Niech żyje król" pozwolę sobie zacytować co do tej walki. Pingwin jest OP:rainpriest:. Ale i tak gratulacje. Jest jeszcze możliwość zmiany postaci i dołączenia do rozgrywek rankingowych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 jest na kogo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Lucy z Elfen Lied ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Na scenę wkracza samotny wojownik. Reploid. Omega Zero. Mesjasz w różowych gaciach. ,,Ware wa meshia nari!" Z tą oto muzyką w tle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Da. Też się pobawię, a co. Szukam kogoś do tag teamu. Postaci to bodajże Soi Fon/Joker. Hev fan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Mogę prosić o jakąś listę postaci do użycia? Czy one dowolne są, niekoniecznie z co-to-za-gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Wydaje mi się, ze dowolne, o ile zostały z nich urobione jakoweś postacie do Mugena... proponujesz kogokolwiek - w razie braku znalezienia odpowiedniego przez gospodarza działu, spotykasz się z odmową.. Choć mogę się mylić, rzecz jasna. Sam dopiero co dział ten odnalazłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Plothorse zgadza się i wtedy wybierasz kogoś innego lub sam zaproponuje.Widzę że dobieranie partnerów idzie całkiem dobrze za jakiś czas dam punktacje ile kto ma PKT. Ps omega zero przyjęty Edit: oto i ona Goblin- 3 Tarreth- 3 Therinius- 2 RedBalance12- 3 Darth Evill- 2 Avanidius- 2 Domine- 4 niezwyciezony1- 1 BezimiennyKot1- 1 MacTavish- 2 Bartis- 3 cichy- 1 Spinwide- 3 Cahir-0 Matjas2211- 2 Flutteryay- 1 Naruto5785- 0 El Sadzonka - 1 HoryPl- 2 Shadow- 1 Dashy- 0 Verard Nightmare- 0 Redemptor- 0 Trum- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ps omega zero przyjęty {Zastanawia się, czy trafi na wersję przekokszoną, czy też taką co w sumie tylko stoi i bloczy...} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Sakadetsu, a Vader jest dostępny? (albo Indiana Jones ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Kto przyłączy do swojego temu Future Gohana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Za: 1. Honorowo strzeżesz Księżniczki Nocy. 2. Reprezentuje Cię Gohan z przyszłości. Idealnie pasujący do mojej humanoidalnej maszyny. (No dobra, mały paradoksik.. zabiły go androidy. XD) 3. Nie pomijając faktu jakim niesamowitym wojownikiem był w/w nauczyciel Trunksa. 4.... Twój ultimate jest DZIKI. Lubię dzikie rzeczy. (Przeciw?) 1...Twoja postać albo prawie nic nie robi, albo robi tyle, że włosy stają dęba... raczej to pierwsze, jeśli skontrastować to z innymi postaciami... choć to już chyba prośba dla głównodowodzącego działu w celu zbalansowania... Jeśli nie miałbyś naprzeciw dołączenia do swej drużyny kogoś nowego, to... wiedz, że masz chętnego do party. (Niemniej jednak zaznaczam, że przed jakąś walką drużynową pragnąłbym choć jednego pojedynku dla sprawdzenia sił własnych...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Bezimienny jest już ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 O~ki. Przy okazji spytam... Vergil jest niestety zajęty z tego co zobaczyłem, jego brat tak samo... mm... czy mógłbym zaklepać jego syna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jeśli chodzi ci o Nero(bynajmniej mi się tak zdaje)to jest już dawno zaklepany przeze mnie do szybkich pojedynków bez energii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Pfff... cóż, demoniczna rodzinka wymiata, jakoś nie dziwię się, że jest już zajęta... ale co ma oznaczać: do szybkich pojedynków bez energii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jężeli ktoś ma ochote walczyć w duecie z moją I-no to zapraszam , jeżeli nie to mój podkład do walki to : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 RedBalance - mogę walczyć ramie w ramie z Twoją osobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 znalazłem ciekawą wersje więc Lucy została dodana do twojej listy wciąż czekam za pozostałymi temami ostateczny termin jest do jutra .Jeśli wciąż będą niekompletne sam wybiorę ps vaider jest dostępny XD ale nie chciał byś tego robić animacje są beznadziejne moze kto inny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja do swojego Team'u biorę Shadowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jakby co, ja już z Mactavishem mamy team (nazwy tylko nie ma, do jutra się ustali) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 nie musi być nazwy chyba że już bardzo chcecie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Dobra, skoro Vader'a nie ma, to stawiam Ryu i Ken'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Dobra, skoro Vader'a nie ma, to stawiam Ryu. ps vaider jest dostępny Czy z przebiegu rozmowy mam wnioskować, że też winienem szukać pary? Czy też walki drużynowe odbędą się dla zaawansowanych w tym temacie, a wkraczający weń będą walczyć pomiędzy sobą pojedynczo, jak to miało miejsce wcześniej? Jeśli prawdziwym jest ten pierwszy wariant to może zaznaczę, że pewien Bóg Znisczenia, Mesjasz o dzikim rechocie, w różowych gaciach na lateksie oraz pasującym do tego mieczem szuka właśnie pary.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts