Sakadetsu Napisano Wrzesień 7, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2012 jedyny kto jest to artas możn spróbować jeśli chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Skoro widzę,że panuje moda na dziesięciogodzinówki to ja proszę o wstawienie do walki tej muzyki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 7, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Dobra jedziemy dalej dziś będzie trochę mnie bo wypadło mi wyjście do opery ale min 2 dam dzisiaj .Na ring wchodzi Cahir i Cichy zapraszam do oglądania: Dobra czas na 2 pojeynek miłego oglądania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Jeżeli chodzi o mnie to ja nadal wybieram I-no a podkład to : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Plothorse nigdy nie miałem zamiaru wybierać postaci z takim zasięgiem.^^ Po prostu wybrałem tych których lubię a że taki zasięg to zwykły zbieg okoliczności. Ale niech wróg uważa że to zamierzone więc Ciiiiii xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 A niech będzie Arthas. A tak poza tym fajne walki jak zwykle. Trochę mnie dziwi, ze lucy wcześniej nie ultneła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 wybaczcie że tak późno ale szkoła i meet mnie wykończyły ale dam standardowo kilka walk oto pierwsza zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ajaj...Kenpachi było taaak blisko...szkoda...kibicowałem mu D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Dobra 2 walka i kończę wybaczcie ale padnięty jestem po szkole więc jutro dam nową dawkę fightów z cyklu SO CLOSE zapraszam do komentowania tak btw ja chciałem żeby był remis ale tak się nie da niestety XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nom było so close . Ale i tak walka była super . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Druga postać: dinozaur "Talon" xD A muzyka... Was Not Was - Walk The Dinosaur :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Pierwsza: No... choć Squall nie miał do dyspozycji tylu kombinacji ciosów co Vergil, to i tak się popisał. Rzecz jasna, wolałbym, by Vergil wygrał (ulubieniec z DMC, sam zresztą chciałem go wziąć... hmm... jakoś cały czas Ci, na których obstawiam przegrywają... ) ale nie jestem rozczarowany tym wynikiem. Leonhart uczciwie wygrał sprawę. Piękny popis dał Vergil w 1:09... Takie pytanie przy okazji, Sakadetsu - czy uzależniasz siłę postaci głównie od częstotliwości ich ataku? (Ta walka może i nie jest tego najlepszym przykładem, ale przy niej właśnie przypomniałem sobie, że chciałem już to pytanie zadać... po zobaczeniu jakiejś walki z Lucario w roli głównego op...) Druga: 22-ga sekunda mnie zwaliła z nóg... a tak poza tym: Ten overkill w pierwszej rundzie był... hm.. intrygujący inaczej? Stoi sobie w miejscu i patrzy jak Ryu zdycha... taa... a końcówka.. ,,rozwalenie wroga flashbackami"... Cóż... nie chcę jej jako przeciwnika. W kilku znaczeniach tej wypowiedzi. Trzecia: O Supermanie nie powiem złego słowa. Raczej. O Kenpachim zresztą też nie. Tyle, że... żal mi go. Taka postać zasługuje na zdecydowanie lepsze odwzorowanie.. Czwarta: Mm... ciosy specjalne Ichigo czynią naprawdę dużo szkody. Połączenie tego z faktem, że automatycznie ładuje mu się moc (nie mówię o początku, gdzie to obie postacie otrzymują pełne paski) jest zdecydowanie jego atutem. Niemniej jednak, I~no dała pokaz... naprawdę uczciwej obrony w drugiej rundzie... (aż boję się pomyśleć co zrobi mój Omega, jej właśnie pozbawiony...) w której to Ichigo nie tylko dużo atakował... ale i zdecydowanie zbyt często teleportował się/biegał/skakał... walka może i była długa, ale wyglądała na starcie osób stosujących uczciwie poznane przez się umiejętności, a nie walnięte z dzikim piskiem pierwsze - lepsze hiper-combo... nie żeby w poprzednich walkach tak było. Tu po prostu wyjątkowo dobrze to widać. Edit: Spinwide: Plothorse nigdy nie miałem zamiaru wybierać postaci z takim zasięgiem.^^ Po prostu wybrałem tych których lubię a że taki zasięg to zwykły zbieg okoliczności. Ale niech wróg uważa że to zamierzone więc Ciiiiii xD Spoo~oczko. ; > Słowa ode mnie nie usłyszą.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Dobra dzisiaj trochę więcej niż zwykle więc bez owijania w bawełnę zaczynamy kolejnego fighta zapraszam kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Hmm... co tutaj można powiedzieć? BARDZO jednostronna walka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 no cóż poradzić niestety Lucy z Itachim nie mała większych szans teraz pora na 2 walkę czyli prototype vs Gundam inaczej można też to nazwać tank vs dps xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ze względu na swą unikatową specyfikę - najlepsza z walk od długiego czasu. Naprawdę piękna i rozbrajająca... Edit: Sakadetsu, co z odpowiedzią na moje pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 tak więc nadszedł czas rewanżu pomiedzy naszymi userami tylko tym razem zmienili zawodników co z tego wyjdzie zobaczcie sami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Jak dla mnie to ta walka bynajmniej równa nie była. Nie ważne jak Venom się nie starał praktycznie nie ranił Killera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 właśnie go ranił i było w miarę równo ale wiesz przecież że z 8 ogoniastym nie ma żartów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Walka swietna. Venom porusza sie swietnie i jeszcze muzyka. Wyszlo zajefajnie. ps. KillerBee mial God Mode? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 hmm nope to jest przecież killer bee 8 ogoniasty demon itp no dobra ostatnia walka na dziś miłego oglądania oczywiście zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Heh jak Dawid z Goliatem. Sasuke miał przewagę bo większość ciosów Hazamy go nie trafiała,tylko kopniaki. Czy tylko ja tak to widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Biedna Lucy nawet zaatakować jej nie dał ._. Chłopaku! Ladies First! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Ok dzisiaj dokończymy rundę 6 i zrobię rotacje do nowej a na razie macie walkę goblina z Bartisem kolejna jak wrócę ze sklepu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Musicie kochać moją aurę.Każda postać której kibicuje przegrywa ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts