Komisarz Goblin Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Darth Evill... Przyjmuj twoje wyzwanie. Venom to silny przeciwnik ale liczę, iż wygram tą walkę. Jeśli nie... cóż ta walka zadecyduje o dalszym losie Lobo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Darth Evill... Przyjmuj twoje wyzwanie. Venom to silny przeciwnik ale liczę, iż wygram tą walkę. Jeśli nie... cóż ta walka zadecyduje o dalszym losie Lobo... Bardzo mnie to cieszy. Mamy rowne szanse. Mozesz wybrac pogklad muzyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 > Aż chce mi się ponownie wyzwać Spinwide' a. Nie wiem, czy miałby ochotę... naprzeciw jego prężnego Kapitana wystawiłbym postać dosyć podobną... uzbrojoną w miecz, zdolną do teleportacji (choć w jego wypadku zabiera energię oraz nie przekierowuje za plecy wroga...) oraz mogącą się poszczycić ,,niebieszczą mocą". Z filmików na youtube wiem, że jego zdolności walki są co najwyżej przeciętne. Niemniej jednak, z trojga postaci, które mam na oku, jego właśnie chętnie wystawiłbym przeciwko postaci Spinwide' a... (Guts, wedle obietnicy, dostanie swego przeciwnika, jak tylko odnajdę kogoś walczącego głównie wręcz) Po prostu... bardzo chciałbym zobaczyć taką walkę. Nie miałaby ona charakteru rywalizacji... przynajmniej nie takiego jak pozostałe. Tą postacią będzie bohater... T... Ekhm... nie, nie... Ten, od którego Trunks otrzymał swój miecz... Tapion z DBZ. Edycja związana min. z zobaczeniem walk: (Jeszcze z poprzedniej:) Warmen: ,,Przy twardych ustaw miękkich, aby twardzi wyglądali na jeszcze twardszych" Ogólnie: O:3(coś?) Kenpachi: ,,Łuu. Gorąco tu!" (A to już co do nowej:) Hmm... technika masowej replikacji cienia ciosem kończącym, nie będącym insta - killem...? Sasuke się nie popisał... Czyżby klon...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Umm...nie mam pojęcia o co chodzi. Wyzywasz mnie czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Eee... tak. Z prośbą o wystawienie Hitsugayi... przeciwko mojemu Tapionowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 ehh dobra powiem wam tak to dzisiaj będzie ostatnie wyzwanie odczuwam skutki długiego siedzenia w szkole i nie mam już sił dlatego wasze wyzwani będzie jutro(o ile przyjmie) a na razie macie Venom vs lobo: komentujcie i uzgodnijcie ja idę odpocząć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Przyjmuję i wystawiam Kapitana Toshirou :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 ehh dobra powiem wam tak to dzisiaj będzie ostatnie wyzwanie odczuwam skutki długiego siedzenia w szkole i nie mam już sił dlatego wasze wyzwani będzie jutro(o ile przyjmie) a na razie macie Venom vs lobo: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qOjxnzCUOII&feature=youtu.be komentujcie i uzgodnijcie ja idę odpocząć Gratuluje Lobo wygrales ale i tak kiedys Cie pokonam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 No no... Wygląda na to, że Lobo wystarczy odpowiednia motywacja. Dzięki tej wygranej, Lobo wciąż pozostaje moim wojownikiem. Jednak na coś się czasem przydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Co do pojedynku ze Spinwide' em: Słodziaszczo! A co do walki: Łoł. Szybka i ostra... co by nie powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 czyli walkę DBZ VS bleach zostaje oficjalnie zatwierdzona postaram się zrobić wszystko i wstawić popołudniu gdzieś od 16(jeśli dalej będą wyzwania to nie skończę 7 rundy XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Tapion vs Toshirou czyli pojedynek Gofrów! xDD (Dla niekumatych. Gofer-postać wybitnie drugoplanowa ale odgrywająca ważną rolę w opowieści :>.Człowiek-Definicja!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Mhm. Jakiś pomysł na godny podkład, Spinwide? Ja bym proponował coś takiego... co na to powiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Co do podkładu nie mam nic przeciwko. A Zaraki słaby bynajmniej nie jest więc nawet Guts mógłby mieć problemy z nim jak mu dać używać specjali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 nie ma najmniejszego problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Co do podkładu nie mam nic przeciwko. O~ki... jakkolwiek - może zaproponowałbyś coś jeszcze, na wypadek gdyby nasz walka trwała więcej niż te 2,5 minuty... w razie czego przeszłaby na następną. Co o tym sądzisz? A Zaraki słaby bynajmniej nie jest więc nawet Guts mógłby mieć problemy z nim jak mu dać używać specjali. Hmmm... bo ja wiem? Niemniej jednak, częstotliwość jego ataków (Tapiona) jest nieco... mała. No, ale... może weźmie się w garść na czas tego eventu? nie ma najmniejszego problemu Dziękuję. Dodam, że chodzi tu o kwestię intra Tapiona... które jednak chwilkę trwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 yea. wygrałem z naruto i teraz to ja jestem szefem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Hmm... wypadałoby wejść No to tak. Po pierwsze, moim theme'em nadal jest to: Po drugie, chciałbym (jeśli się da) zmienić postać na Serious Sama:http://gfx.gaminator.tv/data/news/1391/17202.2.jpg Po trzecie, jestem otwarty na wyzwania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 ok więc po: 1 theme zostaje 2 brak animacji 3 jak ktoś będzie chętny 4 za jakiś czas zacznę tworzyć walkę więc poczekajcie chwilę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Panie i Panowie. Chłopcy i Dziewczęta. Chciałbym ogłosić nowinę. Dla walczących będzie to zła nowina, bowiem możecie się szykować na rząd przegranych. Od tej pory nie tylko Lobo jest moim czempionem. Powitajcie Igniza, mojego nowego wojownika. Komisarz Goblin: - Lobo - Igniz ThatIsSoSad: - Alien Od tej pory, drużyna LordsOfOblivion zabiera się za walki na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Plothorse Jak już to może to Nic innego mi nie przychodzi do głowy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Podkład pod walkę: http://www.youtube.com/watch?v=zFrDSFzlKwE :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ok mam mufinkę i nie zawaham się jej użyć (mam nadzieję że derpy nie zauważy) czas na nasze wyzwanie więc oto i ono Tapion vs Toushiro i wracamy do normalnych walk za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ładna walka,ale bardzo nierówna. Bez urazy ale myślałem że przesadzasz że Tapion jest suaby Tak czy inaczej Theme które zaproponowałeś Plothorse fajnie pasowało do walki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Dobra przyśpieszamy czas na Lobo vs Itachi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts