Sakadetsu Napisano Wrzesień 30, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Powiem tyle 3 razy NIE jakiś podkład chcecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Też się cieszę. Po walce z Bardockiem - marionetką wiem, że owy Goku nie jest niczym szczególnym. :cGfSS: Pozycja Harpui pozostaje nie zagrożona. PS: Do następnej walki Modelu Z poproszę o podkład umieszczony w poście, wraz z którym został wprowadzony do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 A ja Mario poprosz. Mario jak Mario xD Dobsz? x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Skoro pytasz. To ma być podkładem: Kontruję! To lepsze Dj Biedroneczka - Tylko Biedronka http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GohUMNMJIJs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 A więc stało się oto walka człowieka z bestią zapraszam : rotacje do rundy 9 podam za jakiś czas A więc oto rotacja rundy 9 tylko jak coś to nie do mnie to AI wybierało BlackHayate vs Shadow niezwyciezony1 vs Domine Tarreth vs HoryPl Katherine vs Trum Major Kusanagi vs El sadzonka BezimiennyKot1 vs Naruto Goblin vs Matias2211 Bartis vs Spinwide MacTavish vs Redemptor Cichy vs Plothorse DiscorsBass vs Guzik Flutteryay vs Braeburn Warmen vs Cygnus Dashy vs Occultist Therinius vs Venom50 RedBalance12 vs Darth Evill No to może zaczniemy i skończymy na tym Hayate vs Shadow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 YAAAAAAAAY wygrałam! taaaakie combosy! lubię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Superman jest na emeryturze, na jego miejsce przybywa Captain America. Mam nadzieję, że będzie lepszy w starciu wręcz niż worek do bicia Superman. O tak, czuję, że wyrównamy kilka rachunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Deadpool vs mario? Dla mnie bomba . Flutteryay, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko takiej piosence w tle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 2, 2012 Autor Share Napisano Październik 2, 2012 A więc lecimy dalej. Aha i prośba jeśli nie ma was n liście to przypomnijcie mi się proszę bo wszystko mi się pomieszał z góry dziękuje. Czas na Walkę Prototypa z Erzą i mówię że już nie jest taki tankowaty . i nadszedł czas Tarreth vs HoryPl i ostatnia na dziś zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Kath yeah! Ale i tak martwi mnie fakt, że pingwin prawie skopał tyłek Valentine'a Tak czy siak, Trum, masz epicką postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Erza vs Alex Bardzo wyrównana walka, trochę długa, ale trzymająca w napięciu, do końca . Swoją drogą... ładowanie energii na specjale nie zawsze się opłaca jak patrzę na niektóre momenty. Erza pięknie spaliła swojego speciala . Hulk vs Gundam Spodziewałem się raczej latania za muchą z packą. Okazało się, że mucha ma żądło i to całkiem dotkliwe. Może Hulk za mało w dłonie klaskał lul... Segalow vs Pingu Wynik od razu zdawał się przesądzony. Runda pierwsza jednak otworzyła nam oczy i zmusiła nas do wczucia się w napięcie, potem było już tylko gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 A więc zaczynamy od pierwszego starcia Major vs Sadzonka miłego oglądania: kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Z poprzednim wyzwaniem nie wyszło więc... wyzywam Białego Diabła z Federacji Ziemskiej. Chodź do mnie Sakadetsu. Wejdź do swojego Wing Zero Custom i niech zacznie się prawdziwa walka między Gundamami. VS. A orkiestra niech zagra: Gundam 00 S2 - Hakanaku mo Towa no Kanashi (Girl Version) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 Co poradzić widzę będe musiał zostawić swój miecz i użyć swojej zabawki, tak więc przyjmuje wyzwanie. a w między czasie walka Ryu vs Naruto zapraszam: A więc czas wsiąść do mojej nowej maszynki i sprawdzić co potrafi. NADCIĄGAM HORY: to tyle na dzisiaj zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Prawdę mówiąc przez chwilę bałem się że Saber może przegrać Ale nie Uwaga zgłaszam kolejną postać Master Chief z uniwersum Halo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Oto podkład jaki chciałbym do następnej walki : http://www.tekstowo.pl/piosenka,bleach,number_one.html Jako że jest dość długa prosiłbym żebyś umieścił tylko Refren jeśli można ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 A więc zaczynamy kolejną cześć naszej zabawy pora na Bartisa i Spina kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Heh....Myślałem,że Drizzt jest słabszy Cóż mogę powiedzieć....Szybkośc i zwinność najwyraźniej przywyższa siłę. Tak czy inaczej to była bardzo równa walka, obrona Potemkina jest praktycznie nieprzebijalna a gdy przechodził do ataku był nie do zatrzymania co widać w 2 rundzie. Fajnie też piosenka zakończyła walkę. Rób tak częściej Sakuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Nadeszła pora na `Demoniczną` walkę czyli Lucy vs Nero. Ten kto odgadnie Soundrack jest dobry kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Dragon Ball - final bout Co wygrałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 odgadłeś skąd pochodzi ale nie tytuł XD . Kolejne walka przed wami: i ostatnia walka na dzisiaj Zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Deadpool vs mario? Dla mnie bomba . Flutteryay, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko takiej piosence w tle: Jestem szybka dopiero teraz odpowiadam. Wait what. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Flutteryay zawsze możesz dać coś własnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ja dawałam to: Ale do walki Mario? Nie wiem, przychodzi mi do głowy tylko to: xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 To zaczynamy,postaram się dzisiaj skończyć wszystkie walki i wstawić a zaczynamy od tej: i kolejne starcie; chwila przerwy dla mnie za jakiś czas następna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts