Sakadetsu Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 dobra lecimy dalej czas na Tarretha vs MacTavish zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Cudowna walka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Bardzo dobra walka. Hulk wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 w końcu byłeś z nim w teamie XD ostatnią dam za jakieś 1-2 h a na razie komentujcie i dyskutujcie Edit oto ostatnia walkę przedstawiam 2 ver omegi żebyście wiedzieli dlaczego wybrałem 1 życzę miłego oglądania rotacje na rundę 7 podam jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Edit oto ostatnia walkę przedstawiam 2 ver omegi żebyście wiedzieli dlaczego wybrałem 1 życzę miłego oglądania To która wersję liczyć za oficjalną? W pierwszej cały czas przerywał tuż przed wykonaniem ostatecznego comba mieczem... w drugim natomiast zaczął iść wpierw w lewo, a następnie brakowało mu animacji filarów energii (wersja z 2:07 - to powód, dla którego Talon w drugiej walce był uderzany w locie) Zastanawiające, że w pierwszej walce (drugiej z kolejności...?) tak często używał chwytu... biorąc pod uwagę fakt, że w oryginalnej grze takowego nie posiadał. :5jsSt: Jak widać koniecznie chciał policzyć zęby Talona.. Cóż... odczuwam mocno (jako Omega) brak możliwości bronienia się (tak, w oryginalnej grze tej umiejętności także nie posiadał - jakkolwiek, filary energii zaczęły go leczyć, gdy został po raz drugi wprowadzony, co wyrównało kwestię.) Wiecie co? Druga walka przypominała mi szczerze prawdziwe zachowanie Omegi z oryginału. (no, poza tą ucieczką na początku. ) Naprawdę przyciskał do ścian. Najracjonalniejszą taktyką walki z nim była ucieczka połączona z jednoczesnym ostrzeliwaniem się z broni dystansowej... Niezależnie od werdyktu Sakadetsu w sprawie tego, która walka jest oficjalna - powiem tyle: Widzę, że Talon to godny przeciwnik. Mogę z honorem uznać swoją porażkę. Edit: I co by nie powiedzieć - cieszę się, że nareszcie zobaczyłem walkę mojej postaci z moim podkładem... To odpowiedni post. Na setny post. Edit nr. 2: (Po zobaczeniu walki Hulka i Nero) Hmm.. to chyba jakaś moda dnia dzisiejszego z tymi chwytami... nie no, Hulk się popisał, istotnie. Widać, że Nero pod koniec próbował jakoś to skontrować, ale... cóż. Za późno się za to wziął. No i jeszcze jeden komentarz do mojej walki... ech, Spinwide? Słyszysz mnie? Chciałem Cię wyzwać po tej rotacji na walkę o tytuł pierwszego berserkera... a zostałem zberserkerowany (bardzo, bardzo dosłownie) przez dinozaura. Chyba odsunę od siebie tę myśl... <(Czy może jednak - miałabyś właśnie ochotę na singielek z moim Omegą? Wybierz kogo chcesz (choć nie powiem, najchętniej zawalczyłbym z Twym słynnym Gutsem...)> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Łohohohoh. Ogólnie to cieszę się ze zmiany bohaterka . Nie ma to jak dinozaur, bo dinozaury są zajedwabiste . Niestety - widać, że jest słabszy niż "pułkownik Kurza-Noga". Dam mu jednak kredyt zaufania i zobaczę jak to będzie szło dalej. W pierwszej walce irytowała mnie trochę różnica wielkości postaci, przez to animacja czasem wyglądała śmiesznie (naskok Talona i gryzienie w głowę ;p)... No ale hymm... W drugiej nawet się ruszyć nie mogłem xD. Walk the dinosaur! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Ach, zapomniałem o najważniejszym.... gratuluję zwycięstwa, Avanidusie... styl, w jakim Twój podpieczny dokonał rozwiązania akcji (w pierwszej walce) był... cóż... w tym potrójnym kopnięciu w powietrzu widziałem coś z Jackie-Chana. XD Komentarz do walki Potemkina z Lobo: Nie spodziewałem się tego, przyznaję. Jako, że - jak widać - Spinwide i aurą mnie przewyższył - pierwszy raz bowiem obstawiałem zwycięstwo tego, który okazał się być wygrany... heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 A wiec po kolei problemy z combo były pewnie dlatego ze nie trafił 2 jeśli Spin przyjmie wyzwanie to zrobię walkę omegi tej 2 z gustem przed 7 rundą 3 jeśli chcesz mogę wystawić go po raz drugi tylko wtedy ta 1 bo jest zbalansowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 1. Może.. 2. Jeśli Spinwide przyjmie wyzwanie... Poprosiłbym o drugą walkę przed 7 rundą. Jakkolwiek, z pierwszą, zbalansowaną wersją Omegi. 3. Nie, pierwsza (równa) walka się liczy. Avan wygrał. Koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kto chce rewanż we wszystkich walkach,które przegrałem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Też chętnie wezmę udział - "moja" postać Gemini no Saga . Że też wcześniej tu nie zajrzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 ja do następnej walki (jeżeli przeciwnik się zgodzi) chciałbym wystawić duet Zaraki Kenpachi i Uluqiora Schifer Naruto wyzywam cie na pojedynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 hmm a więc mamy 2 wyzwania jeśli dzisiaj nie będzie odpowiedzi to zaczynam kolejną rundę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Wyzwanie przyjmuję.Mój "słynny Guts" znów wyruszy do walki ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 a więc wyzwanie podjęte zaczniemy od waszej walki za jakieś 30 bo Nexus sam się nie obroni i potem zaczniemy zabawę jakieś theme chcecie do tego spotkania ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Proponuję to http://www.youtube.com/watch?v=zHJLOGmXoUA Ale nie wiem czy Plothorse się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 a więc zaczynamy od wyzwania omegi czyli walka Omega vs Guts zapraszam: rotacje podam za jakiś czas bo jeszcze nie zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 A proszę Domine'a o rewanż,ale tym razem 2 vs 2 Co ty na to?Przyjmiesz moją propozycje. Domine się NIE ODMIENIA ~Domiś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Zgadzam się. Podoba mi się ta muza. Odpowiednio dobrana do takiego pojedynku. Komentarz do walki: ... o_0 Skończyłem, leżąc na ziemi...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Aaahh...Wspaniała walka i (wreszcie) wyrównana. Jednak zdaniem mym Zero miał przewagę bo milion ataków na dystans :/ Ale tak czy inaczej dobra walka...Mimo wszystko było potężne So Close. XD Plothorse....Od dziś jesteś Pierwszym Berserkerem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Zero besekerem ciekawie no to czekamy na odpowiedz w sprawię 2 wyzwani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Spinwide - Ty miałeś miecz na pół mapy... ja - rzeczywiście. Pier..... ard. ataków na dystans, które na dodatek miały tę zaletę, że będąc rozproszonymi, łatwo trafiały w wielkiego Gutsa. Jeżeli oglądałeś moją poprzednią walkę, tę z Talonem, wiesz, że poprzednio Omega zachowywał się inaczej. Walczył przez większą część czasu wręcz. Rakuhouhy (kul od uderzenia w ziemię) w ogóle nie używał. Nie spamował też tak pozostałych umiejętności strzeleckich. Wiesz co? Tak być nie może. Prawdziwy berserker nawala wroga twarzą w twarz... znaczy się, też, ale - walczy z bliska - to chciałem powiedzieć... Omega był tu tchórzliwym dupkiem, który nadmiernie wykorzystywał ataki z dystatsu. Ta walka się nie liczyła. Znajdę postać, która walczy jedynie w zwarciu i WTEDY dopiero zadecydujemy, kto tu jest pierwszym. A jeśli chcesz - możemy to uznać za remis. W końcu i tak obaj leżeli na ziemi, prawda...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Plothorse rób jak uważasz ^^ Ja się dostosuję jednak tak czy inaczej- Przegrałem Mimo wszystko Guts raczej wolałby raz jeszcze spróbować swych sił hm? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Zacnie, bardzo zacnie wyglądał przebieg walki. Łomot vs strzelanie. Naprawdę boli, że dopiero niedawno się tym tematem zainteresowałem D:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 łomot to mało powiedziane X wyzwanie potwierdzone tylko czekamy na skład Mac i mogę zacząć tworzyć walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts