Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Dawaj Tishulk! Btw kto wygrał? Bo ciężko rozróżnić, lolz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Talon to farciarz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Tishulk zmiażdżony! Kolejny do odstrzału! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2012 zatem czas na walkę Redemptor vs Shadow zapraszam: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Sakadedsu wystawisz tabele wyników po tej rundzie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2012 hmm myślałem że nić dziwniejszego nie zrobię od czasu walki z gutsem a jednak zobaczcie to i pamiętajcie SMILE Ostatnia walka tej rundy tabele wstawię jutro bo tez mamy 2 osoby do przetestowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 1: Hulkowatość Tarretha jest bardziej hulkowata od hulkowatości tego drugiego! O! 2: Lucy... myślałby kto, że jej duży obszar pokryty podstawowym atakiem może zostać skontrowany dalekim zasięgiem pocisków Ulqiory... niestety, ten ostatni nie był zbyt ruchawy podczas tego starcia... brr... patrzenie na walki Lucy sprawia, że bolą mnie oczy... 3: Miodzio... walka pełna uśmiechu. I to nie tylko pod sam finał. Ot. także takie perełki jak choćby 2:06 - Naruto przystaje, wsłuchuje się w piosnkę (,,ale fajna! To ja też się uśmiechnę") Ździelił Jokera w pysk.. i się uśmiechnął! 2:34 1000 lat bólu nie w tę stronę? XD 4: Hmm... Ichigo znowu popisał się mobilnością... jakkolwiek, w rundzie finałowej Vergil nie dał mu jakichkolwiek szans. Walił na okrągło ostatecznymi specialami (co by nie powiedzieć - jednocześnie ofensywnymi, defensywnymi i leczniczymi...) nie bacząc na pasek energii... to było nie w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Occultist Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Czy masz Madare Uchiha i czy mógłbym go prosić? Jeśli nie masz Madary to proszę o Tobiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 wybacz jeden i 2 zajęty może ktoś inny wybaczcie ale dzisiaj walk nie będzie(komp zajęty) ale tabele postaram się zrobić i wstawię rano) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Chciałbym przedstawić podkład pod walkę generała Harpui w następnej rundzie: A żeby mi się trafił jakiś fan Warhammera jako oponent... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 20, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2012 A więc o ile czegoś nie przegapiłem to PKT wygląda tak: Cichy-3 Venom50-0 Naruto5785-1 Warmen-3 Redemptor-2 Shadow-1 Occultist-0 BezimiennyKot1-2 Matjas2211-3 Avanidius-3 Tarreth-5 RedBalance12-6 Therinius-3 Dashy-1 Goblin-4 Domine-7 Plothorse-1 Spinwide-6 Darth Evill-4 Major Kusanagi-1 HoryPl-3 Braeburn-0 MacTavish-3 trum-2 Flutteryay-3 El Sadzonka-3 niezwyciezony1-3 Bartis-6 ThatIsSoSad-0 więc po jakimś czasie wstawię rotacje na kolejną rundę. I jeszcze jedna ważna rzecz mój PC ma awarie nie wiem ile to może potrwać dlatego postaram cię coś skleić na lapku (najwyżej nie będzie odgłosów bicia ) i możliwe że nie będą się pokazywać o czasie. Goblin-???? Cichy vs niezwyciezony1 Venom50 vs Bartis Major Kusanagi vs Avanidius BezimiennyKot1vs Darth Evill trum vs Matjas2211 Braeburn vs MacTavish Warmen vs Domine Tarreth vs Plothorse Flutteryay vs Spinwide HoryPl vs Dashy El Sadzonka vs ThatIsSoSad Redemptor vs Therinius RedBalance12 vs Occultist Shadow vs Naruto5785 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 A więc zaczynamy od testu Cygusa i DiscorsBass zapraszam: jak widzicie pierwszy miał iść goblin lecz nie wiem co zrobić może ktoś się zgłosi w ostatniej chwili nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Ale przecież miałem walkę z Braeburnem-dowód: Z goblinem jak co nie miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Dobra to mogę zrobić taką zmianę ale i tak brakuje mi jednego.do tego momentu będzie następny fight czyli Cichego i niezwyciężonego Edit: kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Pierwsza walka: Na początku... wyrównana. Jakkolwiek, później Czarodziejka z Księżyca zdecydowania zaczęła obrywać za to, że próbowała wykonywać owe... coś... z tym filarem energii. (Ciekawy był jej chwyt z pierwszej rundy, bodajże z 1:10...) Muszę przyznać, że ten Hyoga nawet nieźle walczy... czy to aby postać (ze względu na swe specyficzne intro) związana z Sagą...? Druga: Hmm... aż się boję. Tankowatość Alexa przechodzi do legendy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 i ostatnia walka na dziś Venom vs Bartis kto wygra tym razem? nie zapominajcie skomentować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Zgłaszam Rugala jako Valentine'a! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 1. Ten Mercer jest z bedrocka? Fakt, nie rusza się zbytnio, co sprawiało, że walka była jakoś monotonna. 2. Druga o wiele lepsza. Żadna ze stron nie miała przewagi, choć mugetsu był wyraźnie mobilniejszy. A tak przy okazji... jest może postać wojny z gry Darksiders? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Ichigo wyraźnie upodobał sobie skakanie po głowie Potemkina... ten ostatni natomiast często próbował chwytać skubańca, a mimo to ani razu mu to nie wyszło. Ciekawe... cała walka trzymała w napięciu, do ostatniej chwili... choć może nie należała do najdynamiczniejszych. Najciekawszym momentem moim zdaniem było zakończenie pierwszej rundy... kiedy to Ichigo przesądził o swym losie, ładując potężny, acz zabierający mu życie promień.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Therinius- niestety nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Occultist Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Jest może Pain z Naruto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 jest dodano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 @mojawalka Lol Smile :D Z tą muzyką oglądało się to przyjemnie, a końcówka była efektowna. Me gusta, heh. I tak z Domisiem przegram sromotnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 ... I just realized one thing. A da się Zeldę albo Linka? x3 (Nie wiem czy przypadkiem się o to sie pytałam, meh.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 22, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Hmm linka się da więc nie będzie problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts