Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 2 minuty temu FrozenTear7 napisał: Drop it like a gangsta. Przybywam z moją ukochaną pracą. Chyba najlepsza zabawa dotychczas Nowy styl naprawdę pomaga we wszystkim i prace wyglądają o wiele bardziej naturalnie. Jestem ogromnie zadowolony i sam uznałbym to za swoje póki co najlepsze dzieło. Enjoy :3 To jest najlepszą pracą którą zrobiłeś Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 O wiele bardziej lubię jednak nowy styl. Tamta praca też jest jedną z moich lepszych mym zdaniem ale jednak. Wiele się zmieniło już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Dopierdzielę się. Cytuj Margheritę za jedyne 7 bitcoinów. Kto by tyle dał za drinka wtf. Czasz powinna być szersza niż podstawa. Spoiler Oczywiście, może przybrać troszkę inny kształt. Ale słomka? Brzeg pokrywamy solą Ze słomką możemy podać w przypadku gdy w koktajlu są kawałki lodu(np: kruszon), co w przypadku margarity nie powinno mieć miejsca. Oczywiście, istnieje coś takiego jak frozen margarita. A i margherita to pizza, margarita to drink. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 A co jeśli pije zmixowaną w blenderze pizzę margheritę wlaną do napoju? Ale dziękuję Hoodu moje drinkoznawstwo się rozwija dzięki Tobie jednak obawiam się że to zła oznaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 23 godziny temu FrozenTear7 napisał: Margheritę za jedyne 7 bitcoinów. Kto by tyle dał za drinka wtf. 11000zł? A kto bogatemu zabroni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Nie polecam się przenosić z Polski do Equestri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Ahh dzisiaj dzień wolny od szkoły jak zachorowałem to postanowiłem go jakoś w miarę porządnie wykorzystać: Scena inspirowana "Avian" Maca Millera: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Bardzo ładne, szczególnie cieniowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Dziękuję Welwieł ^^ Miałem wrażenie że przy pracowaniu na zmianę w Kricie i w Saiu coś mi się popsuły kontury Celly ale i tak jakoś sprostałem Gdzieś mi szkic w postaci uciekł trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Nowy rysuneczek odnośnie jednej z najlepszych książek w moim życiu: http://www.fimfiction.net/story/5785/stairway-to-equestria Polecam całym moim serduszkiem i zepsutą duszą. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 20, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Celly mój Ty kochany pucysiu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 41 minuty temu FrozenTear7 napisał: Celly mój Ty kochany pucysiu. Ktoś mnie wolal? Bardzo ładna praca. Dałam like na fb :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 7 godzin temu FrozenTear7 napisał: Celly mój Ty kochany pucysiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Kwiecień 21, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2016 O nie znowu będę musiał się tłumaczyć *ucieka szybko bardzo przed Firstem* I dziękuję ślicznie za docenienie mej Celly przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Maj 12, 2016 Autor Share Napisano Maj 12, 2016 Fluffy Flitter? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 Pewien rekłeścik z grupki na fb wrzucam co wykonałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Numero duo z requestów z grupki. Jakieś AT nadchodzi a potem nie wiem co pan rysownik poczyni z życiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Książe Whatrvurerer? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Propsy za OC jednego z moich ulubionych muzyków fandomowych (Tak na marginesie: czy przypadkiem cała grzywa nie powinna być ciemnobrązowa?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Czyli nie tylko jemu się spodobało Nie nie on ma dwukolorową grzywę. Jednak wszędzie różne wersje tego krążą. A oryginalnie chyba powinno być jeszcze pasemko drugiego koloru na grzywie z przodu ale już za późno na zmiany. Mi nic nie narzekał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Hej poniki forumowe. Powoli się zbieram siłowo do powrotu malowniczego i jak wszystko się w życiu uda to kontynuuję rysowanko i trochę się bardziej szkolić zacznę w tym jak dawniej. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Wracaj do nas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Wracaj do nas Jeszcze tylko napraw mi sb u Firsta to powrócę tam do pogadanek Ale nie da się żyć jak wyświetla mi przedostatnią i poprzednie wiadomości tylko i kij wie kto o czym pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Właśnie teraz FrozenTear7 napisał: Jeszcze tylko napraw mi sb u Firsta to powrócę tam do pogadanek Ale nie da się żyć jak wyświetla mi przedostatnią i poprzednie wiadomości tylko i kij wie kto o czym pisze. Też tak mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się