Ryś Raindrops Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Siła Szybka, bezbolesna śmierć czy straszne cierpienie i ból przez długi czas i życie dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Opcja pierwsza. Caps, czy Shift? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Shift. Robot czy człowiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Człowiek Another czy Higurashi (ja nie jestem w stanie wybrać ._.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ja tym bardziej, bo nigdy żadnej animy nie oglądałem THIS IS SPARTA czy THIS IS WRZÓD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 THIS IS SPARTA DaFug?! czy WTF?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 WTF. Mary Sue czy Stanisław Wokulski? (chodzi zarówno zarówno jak i o same postacie jak i o tworzeniu własnych OC na wzór wymienionych postaci ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 (czy ty do prawie każdej swojej wypowiedzi którą widzę dodajesz ":D"? ._.) Nie wiem dramat czy horror? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 dramat. wojenny gra czy film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 (czy ty do prawie każdej swojej wypowiedzi którą widzę dodajesz ":D"? ._.) Nie wiem dramat czy horror? ":D" jest zależne od tego o czym jest ta wypowiedź i od mojego ogólnego nastroju, ale bardziej od tego drugiego. Wracając do tematu Dramat. EDIT1: gra Celestia czy Molestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 eee co tam. molestia jest zabawniejsza! mlp czy twoja ulubiona gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nie umiem wybrać bo lubię zarówno CoD'a, Necrovision i MLP Kto na prezydenta Ziemi... Mefisto czy Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Oboje zniszczyli by świat, ale chyba wolę Mefista Gry single player czy multi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Single Adanos czy Discord? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 chaos jest fajniejszy od równowagi. Discord Innos czy Beliar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Innos Wrzód czy Molestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Molestia? xD Scotaloo czy Shining Armor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 SA Ręka Cienia z Necrovision czy Bejzbol roz... no sajgonu z MT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nie wiem. Skyrim czy Fallout? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Fallout Zebra czy Gryf? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zebra Pegaz czy Jednorożec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Jednorożec. Steampunk czy Cyberpunk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Cyberpunk Wieża Mefisto czy Canterlot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Canterlot Gangnam Style czy Harlem Shake? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Gangnam Style Mysz czy chomik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się