Sowenia Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Ja powiem tak: nadal ciężko mi uwierzyć, że to prawda. Jeśli jednak prawda to Blizzard zwariował. Dopiero co musieli przepraszać za świątecznego skina Mei, a teraz wypuszczają (być może) skórki dla postaci, które dostały legendy w poprzednim evencie i evencie wcześniejszym. Moim zdaniem Blizzard nie jest taki durny. Co event zapewne widzą masę komentarzy "a kiedy wreszcie będzie coś dla np. Soldiera?!". No i do tej pory z eventu na event kolejne postacie legendy dostawały więc ludzi z tekstami jak ten wcześniej było coraz mniej. Jeśli teraz to zmienią...cóż. Strzał w kolano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Polecam spojrzeć na prezentacje zagrania. Wygląda na to, że możemy oczekiwać ich pierwszą legendarną formę, tak jak Zaria pierwsza dostała legendarną emotkę. Jej emotka charakteryzuje się posiadaniem 3 różnych animacji, które są włączane losowo. Ciekawe czym miałaby się wyróżniać legendarna prezentacja zagrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Zaria nie ma pierwszej legendarnej emotki. D.va już np miała wcześniej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 (edytowany) Jeśli patrzeć na wydarzenia - Zaria dostała pierwsza Jeśli patrzeć ogółem - D.Va dostała pierwsza Emotki spoczynku i śmiechu nie są związane z żadnym wydarzeniem. Edytowano Styczeń 23, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Legendarne PotG wydaje się co najmniej... dziwne (no i skąd w ogóle przypuszczenie, że to dla Mercy ma być złote?), nie wiem jak musiałyby się różnić od epickich żeby zasłużyć na swoją rangę (hakowanie Sombry się wybija, nic innego nie mogę sobie wyobrazić jako złote PotG). Z innej beczki, nieco bardziej przy ziemi. Mam wrażenie, że w skinach w OW brakuje jednego poziomu, ogniwa pomiędzy niebieskim a fioletowym. Dość głupie jest to, że takie skiny jak reniferowy Roadhog i Mercy-podobna Ana (ta biało-czerwona) charakteryzują się tą samą rangą co np ten nowy skin Symmetry. Widzę to tak: skiny niebieskie - delikatne rekolory pojedynczych elementów postaci (bez zmian wobec tego co już mamy) skiny np zielone - pełen rekolor postaci, np Sombra świąteczna albo bursztynowa Mercy skiny fioletowe - zmiana kolorków postaci plus zmiany w modelu (wymienieni powyżej Roadhog i Ana) skiny złote - to co fiolet plus zmiana tekstów/animacji umiejętności itp (także bez zmian) Co myślicie? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 @Paplok Ja się zgadzam całkowicie. Obecnie te fioletowe skiny są...dziwne. Jedne podchodzą pod legendarkę, a inne to lepszy recolor i tyle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Zobaczymy jak to będzie acz fakt faktem legendarki dla Zenyatty i Winstona event po evencie to dziwne rozwiązanie. Moim zdaniem legendarki powinni otrzymać Hanzo, Genji, Soldier, D.Va Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Przede wszystkim Hanzo i Genji, to jest kurde Chiński nowy rok i nigdy nie zrozumiem jak można tak zmarnować taki potencjał dla postaci które posiadają chińskie smoki. Zresztą wszystkie skórki widziałam zupełnie inaczej...bardziej tak chińsko, bajecznie, a tutaj wielka porażka. Już tam mi nie chodzi kto dostał a kto nie, są zwyczajnie paskunde w porównaniu do tego co dostaliśmy w poprzednich eventach. Ale cóż, dzisiaj (?) chyba się dowiemy prawdy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) Są takie rodzaje: Niebiańskie (niebieskie) - miejscowy recolor klasycznego, bez zmian modelu/kwestii/animacji Epickie (fioletowe) - pełny recolor klasycznego i/lub zmiana modelu, bez zmian kwestii/animacji Legendarne (żółte) - pełny recolor klasycznego, zmiana modelu, zmiany kwestii/animacji Wyodrębnia się jeszcze legendarne, które są pełnym recolorem innych legendarnych. Filozofia nowego haka: Spoiler Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Lucas chyba nie zrozumiałeś Paploka. Porównaj se epicka świątecznego np McCree a epicka od Sombry i jeszcze raz przeczytaj post Paploka bo chyba każdy grający widzi jakie są kolorki skinów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) To ty spójrz jeszcze raz pod moją definicję. Wymienione przez ciebie postacie podchodzą pod epickie, ale do legendarnych brakuje im zmian kwestii/animacji. Spoiler Gościu zapomniał Zenyatty (jak już wielu innych postaci przy swoich poprzednich filmach), który również ma legendę. Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Niech nasyceniem koloru pokazują jak bardzo epicki jest dany epik, czy dana legendarka xD Będzie wtedy wiadomo które skiny są na jakim poziomie. Taka klasyfikacja jak jest teraz jest jak najbardziej ok. Jedyne co nie jest ok to to do jakiej kategorii niektóre skiny trafiają. @Lucas http://overwatch.gamepedia.com/Template:Sombra_Skins Te epiki nie wydają się mieć jakieś zmiany w modelu. Powinny być niebieskie a nie fioletowe więc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Lucas, to ty może jeszcze raz spójrz w mojego posta. Zaproponowałem dodatkowy tier skinów, który uczciwie rozdzielałby badziewne epiki, które wręcz nie zasługują na podchodzenie pod fiolet, od tych uczciwych, żeby nie musiało być w definicji "i/lub zmiana modelu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 No i ta Sombra nie pasuje do Twojej definicji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) No i mamy trailer HD! Spoiler Podsumowując: Nowe skórki dostaną: Mei, D.Va, Winston, Zenyatta, Reinhardt, Wieprzu, Łaska, Symmetra, Złomiarz, Smuga, Bastion Nowe emotki: Mei, Złomiarz, D.Va Nowe prezentacje zagrania: Łaska, Smuga Nowa rozróba i zarazem tryb: Przejmij flagę Patrząc na trailer widzę takie zasady: Trzeba czekać 2/3 sekundy na punkcie flagi, aby przejąć flagę Trzymający flagę może używać umiejętności oraz ultów. Śmierć trzymającego flagę = upuszczenie flagi Żeby upuszczona flaga wróciła na swoje miejsce, musi podejść do niej przeciwna drużyna. Czyli jak widać, nie ograniczyło to mechaniki gry, przy czym CTF wygląda jak powinno. Na tą chwilę do moich zachcianek ląduje emotka Złomiarza, zagranie Smugi i Łaski, skórki do Mei, D.Vy, i może Łaski/Wieprza. Cała reszta mi wisi. Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Cóż widocznie Genji i Hanzo są za mało chińscy na chiński nowy rok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) Co wy tak wszyscy wpatrzeni w te przecieki? W WorldOfWarships od 20 stycznia jest maraton na chińską wersję japońskiego krążownika, a oficjalny portal https://worldofwarships.eu/ do teraz nie podał o nim informacji ... też mi się wzięło na porównanie ... Ps. No i czemu wszyscy się tak uwzięli na świętowanie tego chińskiego roku??? Edytowano Styczeń 24, 2017 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 No, rzeczywiście w temacie o OW powinniśmy o WoT'cie rozmawiać a nie OW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 2 minuty temu PervKapitan napisał: No, rzeczywiście w temacie o OW powinniśmy o WoT'cie rozmawiać a nie OW O jakim znowu wocie? Nie znam takiej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 To World of Warship czy inne gówno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) Zrobiłem taką małą prezentację. Spoiler Skoro są angielskie, to czemu nie zrobić polskie? Po cichu szykuję 8 części dla dialogów bohaterów. Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 No to raczej już nie mam co liczyć na to, że te Wieprze i Winstony to kłamstwo. Ale! Nadal nie wierzę, że to jedyne co Blizzard ma dla nas do zaoferowania. Jestem przekonana, że skórki dla Hanzo i Genjiego na bank się pojawią, ale Blizzard specjalnie ich nie pokazuje by powkurzać wszystkich, którzy na nie liczyli No serio...nie mogą być aż tacy głupi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 2 godziny temu Uszatka napisał: No serio...nie mogą być aż tacy głupi. Mogą Ostatnio przecież Bliżart nie słynie z sensownych decyzji. Mają swój świat i tam wszystko się dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 55 minut temu GoForMagnez napisał: Mogą Ostatnio przecież Bliżart nie słynie z sensownych decyzji. Mają swój świat i tam wszystko się dzieje Ale te decyzje nie dotyczyły Overwatcha No może z wyjątkiem świątecznej skórki Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) A tymczasem, jak są dokonywane zmiany balansu: Spoiler Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się