Lucas Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 (edytowany) Czuję, że szybkość wystrzałów i ilość obrażeń, ale nie wiem w jakich proporcjach. Na pewno teraz zabija lekko lepiej niż bez walkirii. Edytowano Sierpień 30, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 (edytowany) 2 godziny temu, Sosna napisał: Dla walkirii dali mniejszy dmg? Wywalili dmg boost w Walkirii. Plus jej lot jest wolniejszy. *** Na PTR weszły również kwestie Mercy dla Walkirii. Self/Friendly: Amplifying biotic stream! Enemy: Valkyrie-Kampfprozeduren aktiviert! https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20758886848 Edytowano Sierpień 30, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 (edytowany) Ciekaw jestem czy i jeśli już to jak zdecydują się zaimplementować specyficzne dla konkretnych skinów kwestie dialogowe dla ulta, tak jak to było przy wskrzeszeniu Edytowano Sierpień 30, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 (edytowany) Zatem łap moje wideo. Spoiler Przynajmniej obecnie skórki nie mają wpływu na kwestię walkirii. Ale nadal mają na wskrzeszenie. Edytowano Sierpień 30, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 przy wskrzeszeniu to wiem, że są kwestie, jakie były dotychczas, acz były one przy ulcie i byłoby w sumie całkiem miło, gdyby dla poszczególnych skinów dla ulta jednak wprowadzili specyficzne dla poszczególnych skinów kwestie, tak jak o miało miejsce przy wskrzeszeniu i jak ma miejsce na przykład przy Wdowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 Czaję, czaję.. Też mam nadzieję, że tak zrobią przy Łasce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 3, 2017 Share Napisano Wrzesień 3, 2017 (edytowany) @Lucas tak sobie przglądam twój kanał na youtubie i znalazłem to Spoiler i tak się zastanawiam wziąłeś to z hotsa? Bo w OW raczej nie słyszałem, by postaci śpiewały Edytowano Wrzesień 3, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2017 Share Napisano Wrzesień 3, 2017 Sosnę, Sosnę, jak tam deathmatch? A szarża Reina wciąż zbugowana. Miałem taką sytuację z D.Vą, że po prostu musiałem ją trafić. A tymczasem tylko odleciała do góry w wąskim korytarzu i mnie dobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 (edytowany) 7 godzin temu, Niklas napisał: Sosnę, Sosnę, jak tam deathmatch? Po pierwszych dziesięciu meczach z całą stanowczością stwierdziłem, że nie mam tam czego szukać i, być może tylko cudem uda mi się załapać do pierwszej czwórki, ale potem rozegrałem 11, 12 i 13 mecz i zaczęło mi całkiem nieźle iść, aż w końcu wczoraj udało mi się to https://i.imgur.com/DJ5noUl.jpg, z czego jestem w sumie dość mocno zadowolony co prawda za pierwsze miejsce nie ma jakichś aczików, czy sprejów ale za to jest satysfakcja, że się udało Edytowano Wrzesień 4, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 (edytowany) @Sosna Nie wszystkie kwestie są używane w grze. Jeśli chcesz poznać komu je zawdzięczam, zerknij na opis. Odnośnie twojego deathmatchu: "Bo liczy się udział, co nie?" Edytowano Wrzesień 4, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Kwestii jest zawsze dużo, ale nie zawsze wszystkie muszą trafić do gry. Ale bywa tak, że wciąż są zakopane w plikach gry i można je odczytać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Tak jak to. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 A tymczasem, jak supporty radzą sobie ze stresem po godzinach *** Spoiler 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) To Binge chyba długo zostanie moim numerem 1 jeśli chodzi o fanowskie animacje z Overwatchem Meanwhile: >Odpaloverwatcha.gif >Zobacz, że znów jest skrzynka do zdobycia za Deatchmatch >Za zwycięstwo >Ohgodwhy.png >No na pewno mi się uda, jak może raz cudem byłem czwarty >Pierwsza gra >Pic rel >??? >Profit Spoiler Update: OK, teraz się dowiedziałem, że ta skrzynka pojawiła się przez błąd w grze i nawet za 4 miejsce bym ją dostał (bo w dniu, kiedy się pojawiła, była nie do zdobycia) . No ale przynajmniej sam się jakoś zmotywowałem i może dzięki temu wygrałem Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Imeshovy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Kolejne zmiany na PST, choć drobne. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 No i patrz wszedł w życie. Mamy już Junkertown, zmienioną D.Vę oraz Mercy oraz mały QoL dla Reina: teraz podczas trzymania tarczy możemy przytrzymać LPM i obrócić kamerę. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759166300 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2017 Share Napisano Wrzesień 23, 2017 (edytowany) Kolejne zmiany w grze, jedna już na PTR, druga zaplanowana jest na, być może, kolejny wielki patch. Zaczynając od tej drugiej, Blizzard przyjrzy się błędom w rejestracji trafień: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759006043?page=20#post-397 Zdarzało się podczas meczu, że gra nie rejestrowania uderzenia w cel, np. Wdowa trafiła Hanzo w głowę, pojawiły się efekty graficzne trafienia, ale Hanzo wciąż miał się dobrze. Podobnie działało w drugą stronę: ktoś nas trafił, ekran zaczerwienił się, ale HP nam nie spadło. Ponadto przyjrzą się Gengu, ponieważ obecnie wciąż może nas zabić Dashem, nawet wtedy, gdy go w połowie lotu zabijemy. Pojawiły się nowe zmiany na PTR: https://overwatch.pl/news/zmiana-dzialania-ultow-zmiany-dopalaczach-d-vy-aktualizacja-serwera-testowego D.Va będzie mogła używać boosterów przy przytrzymaniu klawisza, nie będzie zmuszona do wykonania całego 2-sekundowego skoku, albo resetowania go ponownym wciśnięciem klawisza aktywacji. Opcja do ustawienia w opcjach. Druga duża zamiana to ulty. Będą teraz ponownie nabijane po ich aktywacji (przynajmniej te, które się od razu zerują po użyciu, jak Bastiona, Reina, Gengu). Wcześniej działało to z opóźnieniem i można było zabić Gengu po aktywacji ulta, a ten po resie miał wciąż naładowany pełen pasek ulta. No more! A tak to wygląda w praktyce: https://gfycat.com/CharmingGlassCassowary Edytowano Wrzesień 23, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Był taki czas, gdy ult Mercy uczynił ją latającą maszyną do zabijania. Dlaczego tak się stało? Odpowiedź w poniższym filmiku: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 @Niklas Zawarła kontrakt z Szatanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Po tym wydarzeniu, McCree naprawdę zaczął myśleć nad rzuceniem palenia: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Oto wyszedł komiks "Poszukiwania", który kontynuuje wątek z "Infiltracji", jak przewidziałem. Miłe smaczki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 10, 2017 Share Napisano Październik 10, 2017 Jak tylko serwery przestaną się palić, zaczniemy halloweenową zabawę: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 10, 2017 Share Napisano Październik 10, 2017 Cieszy mnie, że Ana w końcu dostała legendarkę, bo pomimo tego, że była ona pierwszą wprowadzoną postacią jeszcze podczas żadnego eventu nie dostała, a taka Orisa dostała już w pierwszym evencie po wprowadzeniu jej do gry. Tym razem będę polował na skina dla Mercy, którego nie udało mi się zdobyć w zeszłym roku oraz skina Symmetry, bo jest fajny. Reszta będzie miło, jak wpadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 10, 2017 Share Napisano Październik 10, 2017 Najsik. Fajna sygnatura, Sosna. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 10, 2017 Share Napisano Październik 10, 2017 o którym obrazku mówisz, bo mam w niej jakieś 15 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się