Jump to content

Overwatch

The Silver Cheese
 Share

Recommended Posts

W każdym razie na sb też wrzuciałaś. Zresztą mało istotne, ważne że ustaliliśmy, iż to ty ją pierwsza wrzuciłaś :drurrp: Also tak propo samego ow... Jakoś nie mogę się przekonać do Luciopiłki. Niby rozegrałem placemnty na rankedach w tej gierce, bo punkty, ale większość meczy w moim przypadku wyglądało tak, że najczęściej biegałem od bramki do bramki, jak jakiś przychlast, bo piłka sobie latała od bramki do bramki właśnie. Nie mogę też dobrze wyczuć zasięgu boopa i melaka, oraz mam wrażenie, że ta piłka zachowuje się mocno nieprzewidywanie.

• Upvote 3

Przez pliki dźwiękowe gry dowiedzieliśmy się, że następną mapą powinien być Junkertown. Baza Złomiarza i Wieprza. Ciekawe jak to przetłumaczą. Złomowisko/Wysypisko/Pustkowie?

Mamy informację, że na tegorocznym BlizzConie zostanie zaprezentowana nowa mapa i film animowany. Od 21 sierpnia, godz. 20:00 będziecie mogli to oglądać na oficjalnym kanale.

Przypominam, że w zeszłorocznym BlizzConie pokazano nam mapę Eichenwalde i nowe skórki do Reinhardta. A od niedawna wiadomo, że Blizzard pracuje nad nowymi skórkami dla Wieprza. Może to być powiązane.

Przypominam również o potwierdzonym komiksie o Zarii.

Edited by Lucas

Raczej wątpię, czy w ogóle przetłumaczą nazwę Junkertown na polski. Na skinach D.Vy Szmelc/Złomiara w krótkiej historii jest napisane, że walki mechów są popularną rozrywką w Junkertown w Australii. Nie sądzę zatem, żeby nazwa ta była przetłumaczona. Zresztą przekonamy się na GC

• Upvote 1

no i tego jest już nowy filmik o Junkertown. tak mówiąc szczerze animacja jest jakby dziwna. Wolałem, jak wyglądała jak w Infiltracji, ale być może jest to kwestia przywyczajenia

Spoiler

Edited by Sosna

4 minuty temu, Sosna napisał:

no i tego jest już nowy filmik o Junkertown. tak mówiąc szczerze animacja jest jakby dziwna. Wolałem, jak wyglądała jak w Infiltracji, ale być może jest to kwestia przywyczajenia

Odkryj ukrytą treść

Bo to modele z gry, a nie animacja od zera.

Ludzie spekuluję, że Królowej podkłada głos Anna Cieślak znana jako Sombra czy Ciri. Nadal nie ma potwierdzenia.

Z kolei ja sądzę, że głos z fortecy to Anusiak z Włatcy Móch, Krzysztof Kulesza. Jak sądzicie?

EDIT:

Czekają na nas słodkie i interesujące zmiany dla Łaski

rework D.Vy.

Spoiler

Matryca Obronna

Czas działania matrycy został zmniejszony o 50%. Osiągnięto to, zwiększając dwukrotnie zużycie energii.

Dopalacze

D.Va może teraz strzelać podczas lotu.

NOWA UMIEJĘTNOŚCI – MICRO MISSLES

D.Va wystrzeliwuje salwę małych pocisków, które eksplodują, zadając obrażenia na małym obszarze. Umiejętność może być używana razem z innymi, lub podczas strzelania z działek fuzyjnych.

Edited by Lucas
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Słów kilka od Jeffa o nadchodzącym sezonie:

Spoiler

Najistotniejsze zmiany:

- Sezon będzie trwać 2 miesiące zamiast trzech.

- Placementy będą starały się przydzielać nas bliżej "naszej" rangi w grze, zamiast losować poniżej (np. 200 SR mniej), byśmy czuli progres grając później.

- Więcej SR za zwycięstwo.

- Od S6 maksymalnie 3 rundy na mapach Kontroli (jak w pozostałych trybach).

- Jeszcze dłuższy czas oczekiwania w wyższych rangach, żeby uniknąć gromienia lub bycia rozgromionym.

- Spadek rangi w wyższych rangach to teraz 25 SR zamiast 50.

- Wysokorangowi muszą rozegrać 5 meczów tygodniowo, by zapobiec spadkom (zamiast 7).

• Upvote 3

sezon 5 mnie jakoś skutecznie wyleczył z rankedów... za często trafiałem na trolli, ludzi nie mających jakiegokolwiek pojęcia o grze zespołowej i ludzi wrzucających od najgorszych tylko z powodu tego, że nie wybrałem postaci, którą oni chcieli. może placemanty rozegram, ale czy będę coś działał w kierunku wbicia rangi to nie wiem

W końcu się doczekaliśmy ^^ Cieszę się, że chociaż 10 minut za to trwa skoro tyle czekać musieliśmy. Bardzo mi się podobał, jak poprzednie. Ciekawe czy Mei dostanie skina w tym stroju co wyszła albo w tym każulowym bardziej ^^ Czapa mi się jej tam podoba. 

Mei tam była cute af ;w;

• Upvote 1

Zasłuży na niego ktoś, kto będzie musiał rozwinąć/dopełnić istniejące wątki, jak myślę.

"Pobudka" uzupełniła braki w fabule Ekopunktu i historia tego miejsca nie musi być dalej rozwijana.

Edited by Lucas