War Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Dla nubków chyba lepiej, ale jo to sie nie znom. Also, bajer z tym obracaniem się jest uroczy. A to, że teraz w ogóle się da zerwać z tego haka, to super elo jes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 W przyszłości będzie można forumowe zabawy zrobić typu : chowany ;d tak jak tu ;d albo chociaz 3v3 xd albo 1v1 xd albo nie wiem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) Wpadłem na pomysł, aby tak przy waszej pomocy stworzyć listę wszystkich kwestii wypowiadanych przez bohaterów Overwatch w polskim dubbingu. Na początek stwórzmy dokument poświęcony kwestiom wypowiadanym przy użyciu klawiatury i myszki. Kolejne dwa będą pod komunikację głosową i skiny, które zmieniają domyślne kwestie, Instrukcja wraz z pierwszym dokumentem. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 Suddenly, OW related Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 @Niklas Jedynie co mi brakuje, to głosu samego Lucio. Reszta cacy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Bardzo trafne podsumowanie obecnych zmian dla D.vy na PTR: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Uh ! u la la ! https://overwatch.pl/news/nowe-kwestie-overwatch-okazji-walentynek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Właśnie teraz Hurric4nePL napisał: Uh ! u la la ! https://overwatch.pl/news/nowe-kwestie-overwatch-okazji-walentynek Nowe kwestie dodawane są co jakiś czas bez eventów, więc bez sensu zakładać, że jednak event będzie dlatego że dają kwestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Twórcy zapowiedzieli zresztą, że eventu na walę tynki nie będzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 (edytowany) A co symbolizuje event w Overwatchu? Ikona w prawym dolnym rogu w menu. @Sosna I na Wielkanoc. Edytowano Styczeń 12, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 W sumie fajnie by było ujrzeć np D.Vę w mechu zająca wielkanocnego ale w sumie jestem ciekaw czym zaskoczą nas twórcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Zaskoczą jak już nie raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Jest już hook 2.1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 12, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2017 Dzisiaj fajna animacja wyszła. Znajomy głos tam śpiewa : Spoiler Dobre : Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 (edytowany) The Living Tombstone i BlackGryph0n jak zawsze na poziomie Edytowano Styczeń 13, 2017 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 Nowa piosenka, nowy polski cover. Osoby grające wsparciem, wiedzą co to za ból. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 (edytowany) http://www.cdaction.pl/news-48121/overwatch-swietuje-chinski-nowy-rok-.html chiński nowy rok w owerłoczu potweierdzony jako Event. Ciekawie prezentują się te skórki dla D.Vy i Mei Edytowano Styczeń 19, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 @Sosna Jak na pierwszy rzut oka ci się podoba? Do samej Hany jestem zamieszany. Mam wrażenie, że spódnica gryzie się z jej MEKA, który on sam wygląda cudownie. Mei is a-mei-zing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 (edytowany) Według mnie D.Va wygląda jakby ją ktoś wyciągnął żywcem z koreańskiego festialu folklorystycznego co oceniam na plus. Mei też spoko acz nie gram ą więc mało mnie obchodzi ciekawy jestem czy Hanzo i Genji dostaną legendarki przy tym evencie. Edytowano Styczeń 19, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Wiemy jakie postacie mają okazję dostać skórki, zaraz po Mei-Ling i Hanie. https://overwatch.pl/news/wiemy-kto-dostanie-skorki-podczas-chinskiego-nowego-roku-rok-koguta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 @PervKapitan Berwi, jeśli powyższe się sprawdzi to twój Genżi dostanie kimono~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 3 minuty temu Uszatka napisał: @PervKapitan Berwi, jeśli powyższe się sprawdzi to twój Genżi dostanie kimono~ Welp, liczę że wszystkie azjatyckie postacie dostaną legendarki, Hanzeł też xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Zwróćcie uwagę, że Hanzeł rzeczywiście nie ma innego wdzianka na szpreju. Tak samo Ripa. A wiecie co to oznacza? Walentynki jednak będą! Będzie Hanzo amorek i różowy Reaper! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Dla mnie dość dziwne jest stwierdzanie kto będzie mieć skina po tych sprejach xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Pewnie dlatego ludzie tak stwierdzili, bo dwa skiny zgadzają się ze spreyami, a nie każdy dostał spreya z ciuszkiem innym niż podstawowy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się