GoForGold Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 5 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Ps. No i czemu wszyscy się tak uwzięli na świętowanie tego chińskiego roku??? Od kilku lat w grach online są eventy z tej okazji. Zagrałem sobie placementy, o dziwo w kilku spotkałem bardzo pozytywnych ludzi, a we wszystkich było mniej flejmu, niż w quick playach. Brakuje mi 100 punktów do platyny, ile gier będę musiał wygrać, że to wbić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Co, hiny to potęga, każdy chce hińskiego pieniądza w grach, więc się świętuje hińskie święta. No i czasami to fajnie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 15 minut temu GoForGold napisał: Od kilku lat w grach online są eventy z tej okazji. To nie jest odpowiedź na moje pytanie Capitanie Obvious 16 minut temu GoForGold napisał: Brakuje mi 100 punktów do platyny, ile gier będę musiał wygrać, że to wbić? Z mojego punktu widzenia to od 3 meczy do "aż do u*ranej śmierci" ... tak działają competitivy w OW ... 17 minut temu GoForGold napisał: niż w quick playach. W quickach to teraz same raki siedzą: po jednej stronie wdowa, po drugiej stronie wdowa ... i dusza ilość hazno (lub tego drugiego raka) po każdej ze stron ... 7 minut temu GoForMagnez napisał: Co, hiny to potęga, każdy chce hińskiego pieniądza w grach, więc się świętuje hińskie święta. No i czasami to fajnie wygląda. Hiny zapłacą za OW więcej, bo hiński event? Całkiem mądre rozumowanie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 1 minutę temu MasterOfRainbows napisał: To nie jest odpowiedź na moje pytanie Capitanie Obvious Uwaga, odpowiadam. W Chinach jest dużo ludzi, dużo ludzi zapewne też gra, żeby zrobić im przyjemność (i sobie, zarabiając miliony monet) twórcy robią eventy. Pozdrawiam cieplutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Właśnie teraz GoForGold napisał: Uwaga, odpowiadam. W Chinach jest dużo ludzi, dużo ludzi zapewne też gra, żeby zrobić im przyjemność (i sobie, zarabiając miliony monet) twórcy robią eventy. Pozdrawiam cieplutko. To nie można było tak wcześniej? Btw. ktoś wie o której się zacznie event? Jakieś info? Podsłuchy w blizzardzie? Przecieki z sufitu? Wróżenie z fusów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) 2 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Btw. ktoś wie o której się zacznie event? Jakieś info? Podsłuchy w blizzardzie? Przecieki z sufitu? Wróżenie z fusów? W sensie... Jest już. Edytowano Styczeń 24, 2017 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) 3 minuty temu GoForGold napisał: W sensie... Jest już. No ten xD Mam dobre info EDIT: U mnie po prostu nie chce się po ludzku update ściągać tylko czeka latami na nie wiadomo co ... Edytowano Styczeń 24, 2017 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 No ten biały trochę wyszczuplił Mei. D.va bez leginsów trochę dziwnie (brak przyzwyczajenia) ale i tak spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Niby działa a jednak nie xD w sensie nie chce się cokolwiek wyszukać ani CtF ani QP, ani rankedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 A jednak to zrobili... Zawiodłam się na Blizzardzie tak bardzo, do samego końca ich broniłam, a oni taką fuszerkę odwalają... Nie no. Sporo jest ładnych skinów, emotek, potgów i innych pierdółek. Nowy tryb też fajny, już miałam okazję wypróbować. Ale no...jak mogli nie dać skinów Genjiemu i Hanzo? Przecież oni są tak cholernie tematyczni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Za mało chińscy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Tsa. Japonia przecież tak odstaje kulturowo... Korea to już nie *sarkazm* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Podoba mi się że Makri w tym wszystkim widzi okazję do napierdolenia się 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 5 minut temu PervKapitan napisał: Podoba mi się że Makri w tym wszystkim widzi okazję do napierdolenia się Każda okazja jest dobra ^w^ Lol hejt na Japonię, #tylkochiny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Henio i Gienio pójda się napierdolić ze smutku razem z Makri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: Henio i Gienio pójda się napierdolić ze smutku razem z Makri Może oni nie lubią kogutów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 1 minutę temu Uszatka napisał: Może oni nie lubią kogutów? Są weganami XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Właśnie teraz GoForMagnez napisał: Są weganami XD Toć weganie raczej by czcili rok koguta XD W sumie zależy jak na to spojrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Pfff, myślę że cała dzielna i niesamowicie męska trójka uwielbia koguty i Rok Koguta. Dlaczego? Bo po angielsku "kogut" to nie tylko "rooster", ale i "cock" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 W takim razie poszli świętować i przespali rozdawanie skinów, prostix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 3 minuty temu GoForMagnez napisał: W takim razie poszli świętować i przespali rozdawanie skinów, prostix I się wyjaśniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 w sumie fakt faktem Blizzurd zrąbał, bo wszystkie postacie krzaczkowe powinny dostać legendarne skórki ale cóż.. wyraźnie małpolud i Wielki Niemiec w pancerzu są bardziej chińscy od Genjego, czy Hanzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 1 minutę temu Sosna napisał: małpolud Godzilla vs King Kong. 1 minutę temu Sosna napisał: Wielki Niemiec Cesarstwo Japonii & Niemcy w jednym okopie spali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 Nie rozumiem czemu nagle stwierdzili, że ich pomysł na systematyczne dodawanie legendarek dla postaci, które jeszcze eventowych legend nie mają jest zły. Owszem, bywały wyjątki jak Tracer, która dostała dwie eventowe legendy, ale no nie było tak, że event po evencie miała legendę :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 @Sosna Mnie najbardziej rozjebało że kurde nawet emotki czy pozy zwycięskiej nie dostali, masakra XD A ja hodowałam 6k byleby mieć na ich skórki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się