Swahili Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 A ja będę nieco oryginalna i powiem, że najładniejsza jest Octavia. Kolorki ma stonowane, ogólnie jest ładnie wykonaną postacią. Na drugim miejscu postawiłabym Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Najpiękniejsza jest oczywiście Pani Św. Rainbow Dash, bo ma piękną, lśniącą tęczową grzywę i jest 20% coller od innych klaczy. PS. DLACZEGO NIKT NIE GŁOSUJĘ NA RD?! No to się kurde zdziwisz, ja też mówię że RD jest najpiękniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 No to się kurde zdziwisz, ja też mówię że RD jest najpiękniejsza. No to jest nas trzech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Według mnie do RD zdecydowanie nie pasuje miano "najpiękniejszej". Nie mówię tak dlatego, że za nią nie przepadam, tylko po prostu ona dla mnie nie jest i nie będzie taka ;3 Z M6 ładna jest Rarity, ale kojarzy mi się nieco z taką typową "tapeciarą" (patrz: odcinek 16 sezon 1). A jeśli chodzi o takie raczej naturalne piękno to zdecydowanie Fluttershy,a po niej (lub obok niej) Applejack <3 A z księżniczek to chyba Luna. I zgodzę się z jedną z osób, która wypowiadała się nade mną (chyba to była Swahili), że Octavia jest bardzo ładna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Napiszę tak, od początku mam ten temat na oku, widać u niektórych wzbudza mnóstwo emocji. Zaczynacie robić tu offtop, jak i dobieracie ciekawe słownictwo, zarazem musicie dodawać swoje 3 grosze. Napiszę, tak : Zabawa polega na waszych ocenach, który kucyk jest najładniejszy, nic po za tym. Jednak teraz widać, że przewalają tu się ładne słowa. Nie będę cytował. Dzięki wam jestem teraz coraz bardziej skory, aby podać propozycje , usunięcia tego tematu. Poprawcie się ludzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Najpiękniejsza? To pojęcie można by powiedzieć względne. Zależy na jakie piękno patrzymy. Myślę że każdy kuc ma w sobie coś pięknego. O to chyba chodziło. Przynajmniej mam takie odczucie. A jeśli mam wybrać najpiękniejszą to Rarity muhahahahahahahah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Więc mam powiedzieć, którą klacz z animowanego serialu dla dzieci uważam za najpiękniejszą, tak? Okay... Jeśli chodzi o "wygląd" to wybrałbym Fluttershy. Choć może to nie tylko przez wygląd, a i przez zachowanie i przez to że jest so cute... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Zmieniam zdanie, teraz jak tak myślę to każda jest ładna na swój sposób. Nawet Rarcia, pomimo że czasami przesadza z makijażem. Ale chyba najbardziej słodka jest Fluttershy :3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Zmieniam zdanie' date=' teraz jak tak myślę to każda jest ładna na swój sposób. Nawet Rarcia, pomimo że czasami przesadza z makijażem. Ale chyba najbardziej słodka jest Fluttershy :3.[/quote'] Of course, Fluttie jest najsłodsza z M6! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Najpiękniejsza? W pierwszej kolejności przychodzą mi na myśl Octavia, Rarity i Cheerilee. Chociaż niewykluczone że Sweetie Bell gdy dorośnie przebije w urodzie swoją starszą siostrę. Kto poza tym... Twilight, maybe. W gruncie rzeczy jak na kucyka Derpy też wcale nie jest taka znowu brzydka. Natomiast na pewno nie dodałbym do tego grona Luny. Nie bijcie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ja osobiście nigdy nie patrze na dziewczynę ze względu na wygląd. Dla mnie o wiele ważniejsze jest to, czy jest inteligentna i wesoła. Ja jakbym żył w uniwersum MLP wybrałbym Pinkie Pie, bo cóż bardziej inteligentnego (na swój sposób) i wesołego biega/skacze po tamtym świecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Fluttershy, bo jako jedyna ma roztrojenie jaźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Najpiękniejsza? Pinkie Pie i/lub Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrt_Lord Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Proste jak sanki. Najpiękniejszą klaczą jest, Tom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ja bym stawiał tak: Rarity, Trixie, Carrot Top, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Applejack. Urzekła mnie urokiem i nie tylko^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Rarity, i/lub Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Oczywiście, że Twilight. Ma taką fajną grzywę. Rarity i Luna w sumie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Tylko i wyłącznie AJ! Od początku mi się spodobała, jest po prostu prześliczna! No i ta jej parufka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Dobrze gada! Polać mu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ja tam wole w Fluttershy ;3 Wysłane z mojej neonówki za pomocą Tapatalk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Moim zdaniem najpiękniejszymi kucykami są: Księżniczka Luna i Celestia (Moim zdaniem są równie piękne), potem Twilight, potem Fluttershy (Jest taka urocza ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Derpy (Chyba nie muszę wspaminać który Derpy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Najpiękniejsza jest Luna, następnie Apple Jack, a potem Twi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Luna. Choć Celestia też jest piękna, ale Luna ma w sobie tą tajemniczość, majestat nocy... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts