The Silver Cheese Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 "Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz" - cytat z filmu "Forrest Gump" "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich" - Andrzej Sapkowski "Chcąc doznać pełni szczęścia, trzeba je dzielić z kimś drugim" - Mark Twain "Nie próbuj być lepszym od innych. Najpierw bądź samym sobą" - Fiodor Dostojewski "Małe czyny, których dokonujesz, są lepsze niż wielkie, które jedynie planujesz" - George Catlett Marshall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 "Życie jest jak sflaczały kutas, którego czasem ktoś obciągnie" - Lars Ulrich 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 " When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go'Couse everybody cries and everybody hurts sometimes " - R.E.M - Everybody Hurts "In this river all shade fade to black In this river ain't no coming back In this river all shall fade to black Ain't no coming back" - Black Label Society - In This River Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 24, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2016 "Dead man will never come back"- Sabaton - To Hell and Back "Rana na plecach jest hańbą dla szermierza"- Roronoa Zoro "W kopalni jak na wojnie. Tu coś jebnie tam pierdolnie"- Wiedźmin 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 "Ci, którzy podążają za tłumem zazwyczaj nie dochodzą dalej niż tłum. Ci którzy podążają inaczej odkrywają siebie docierają tam gdzie nikt wcześniej nie dotarł" -Albert Einstein 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 "Chciałem dobrze." - Adolf Hitler xD A tak na poważnie: "Lekcja od gwiazdy rocka: jeśli twoja gitara nie stroi, to też śpiewaj fałszywie, byle razem z nią" - Kurt Cobain. "Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż być kochanym za to, kim się nie jest" - Kurt Cobain. "Wolałbym żałować, że coś zrobiłem źle, niż że czegoś nie zrobiłem" - James Hetfield. "W tym społeczeństwie dzieci zostały wywieszone, by wyschły. To fakt. Gdy tylko dzieci zaczynają okazywać niezależność, niektórzy rodzice są zaraz gotowi by ją ograniczyć" - Dave Mustaine. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 „Wszystko jest możliwe. Mogą Ci mówić, że masz 90% szans, 50% szans lub 1% szans, ale to Ty musisz wierzyć i walczyć.” - Lance Armstrong 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 "Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew." -Otis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 "Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny... Ja śmieje się z was bo jesteście tacy sami..." Jonathan Davis. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Po co sprzątać, skoro można zgasić światło xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 (edytowany) Dlaczego porządek nie może być jak bałagan i robić się sam. Edytowano Sierpień 24, 2016 przez Manfo12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Mój: Dorośli uczą życia, a dzieci obsługi komputera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 "Słońce, chmurki, wiaterek i THC, chyba nic się nie stanie jak trzy dychy stracę" ~ Arab Piosenka "Szad Akrobata ft Mustafa - Karabiny z drewna" ma w sobie tyle mądrości że musiałbym ją zacytować całą .. Polecam posłuchać nawet jak ktoś nie słucha rapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 1. Miliony much nie mogą się mylić - Waldemar Łysiak 2. Artyleria jest bogiem wojny - Napoleon 3. Ja mógłbym wam podać jakąś liczbę, ale to będzie dla was tylko abstrakcja, którą zaraz zapomnicie więc powiem wam tylko, że wasze nerki muszą codziennie przefiltrować 20 wanien krwi - mój wykładowca z patofizjologii ^^ 4. Nie ma innych filmów z serii "Ostatni smok" oprócz pierwszego!!! - koleś od prezentacji "Smok w filmie" na tegorocznym Pyrkonie 5. Całkowicie zdrowe dla człowieka jest wypicie ok. 400ml piwa. Problem w tym, że nie sprzedają takich butelek... - tutaj z kolei mój wykładowca z farmakoterapii 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 "Pamietaj samobojco mlody zawsze wlewaj wode do kwasu" ~ Randomowy ziomek z klasy "Nie ma zwyciestwa bez poswiecenia" ~ Gandalf Wiecej jak sb przypomne Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 "Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią konstruować mocnych silników" - zasłyszane na forum gry lotniczej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 "Czerwonego Pan Bóg strzeże" - zasłyszane od kolegi xD Spoiler A tak naprawdę to źle usłyszałem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 "Trzymaj konie, życie to nie wyścig do grobu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Wrzesień 6, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2016 "Miłość rodzi ofiary... Co z kolei rodzi nienawiść."- Nagato Uzumaki ""Następne pokolenie zawsze wyprzedzi poprzednie. To jeden z nigdy nie kończących się cyklów życia."- Kakashi Hakate 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) Jeśli masz wątpliwości, kto ma rację, spójrz który z nich więcej osiągnął. Ten który osiągnął więcej, racji mieć nie musi, ale lepiej wzorować się na tych, którzy coś osiągnęli. Czasami lepiej się poddać i spróbować z innej perspektywy, niż brnąć w gównie dalej. Dzień dzisiejszy jest niczym więcej jak jutrem, o którym rozmyślaliśmy wczoraj. "Każdy zwycięży albo upadnie, będzie żył lub umrze, kierując się własnym racjonalnym sądem. Jeśli nie będzie się nim posługiwał i upadnie, będzie swoją jedyną ofiarą" - Ayn Rand "...jeśli utrzymują, że kieruje nimi miłość, lecz nie powstrzymuje ich stos trupów, to dlatego, że prawda na temat ich dusz jest gorsza niż ta ohydna wymówka na którą się godzisz - wymówka że cel uświęca środki i że potworności których się dopuszczają, są środkami prowadzącymi do szlachetniejszego celu" -Ayn Rand "W każdym kompromisie pomiędzy pożywieniem a trucizną zwycięzcą może być jedynie śmierć. Na każdym kompromisie pomiędzy dobrem a złem skorzystać może jedynie zło"- Ayn Rand "Znak dolara? Oznacza mnóstwo rzeczy. Widnieje na koszulce każdej tłustej, świniopodobnej postaci w kreskówkach jako znak oszusta, łapówkarza, drania - jako jednoznaczne piętno zła. Jest także - jako waluta wolnego państwa - znakiem osiągniecia sukcesu, umiejętności, mocy twórczej - i z tych własnie przyczyn używa się go jako etykietki hańby" -Ayn Rand "Mógłbym wam powiedzieć, że zrobiłem dla innych więcej dobrego, niż wy moglibyście dokonać w najśmielszych marzeniach - ale nie powiem tego, bo nie muszę się posługiwać pojęciem cudzego dobra by usankcjonować swoje prawo do istnienia..." Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez White Hood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Nie kradnij,rząd nie lubi konkurencji- Hans 52 Dębiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 "Małe trumny niesie się najciężej" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Nie pamiętam, czy to kiedyś tu wstawiałem, ale i tak: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Ten cytat kieruje do wszystkich "Raz, dwa, Freddy już Cię maTrzy, cztery, zaraz w drzwi uderzyPięć, sześć, krzyż ze sobą nieśSiedem, osiem, myśl o swoim losieDziewięć, dziesięć, nie dla Ciebie sen" Koszmar z ulicy Wiązów Freddy kontra Jason (cytaty należą do Freddiego): "Hey, asshole! Up here!" Freddy ciśnie po Jasonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 No to odkopujemy "Najpewniejszym sposobem na zniszczenie wroga, jest zaprzyjaźnienie się z nim" (Nie wiem skąd to znam, ale wyryło się w pamięć) "Kiedy trafił do raju, spotkał Świętego Piotra i rzekł "Zgłasza się kolejny Marine, Sir - Przesłużyłem swój czas w piekle!" -Sierżant. James A. Donahue, First Marine Division „Fortyfikacje są pomnikiem ludzkiej głupoty. Wszystko co zostało zbudowane przez człowieka może zostać przez niego zniszczone.” -George Patton Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się