Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Puszysty? XDDDDD Ja wiem że ledwo się mieszcze w spodnie, ale bez przesady 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Kolejny puchar do kolekcji pucharów za najmilszego usera, yay~ I jeszcze zostałam puchata, awww Ale czemu @PervKapitan nie została nagrodzona jako najbardziej jedzeniowy user to nie mogę pojąć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Za co ja tu się znalazłem, to kompletnie nie wiem, ale dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Puszysty? XDDDDD Ja wiem że ledwo się mieszcze w spodnie, ale bez przesady xd Właśnie teraz Uszatka napisał: Kolejny puchar do kolekcji pucharów za najmilszego usera, yay~ I jeszcze zostałam puchata, awww Ale czemu @PervKapitan nie została nagrodzona jako najbardziej jedzeniowy user to nie mogę pojąć XD Proszę o złożenie zażalenia na PW, może rozważę Tymczasem dopiero zorientowałem się, iż ten temat obserwuje 15 userów. Właśnie teraz Decaded napisał: Za co ja tu się znalazłem, to kompletnie nie wiem, ale dzięki Bo lubisz Pizzę. Za to. I fajny styl zrobiłeś na forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Kyaa Najbarrrdziej puszysty user, nie wiem a jakie sensie ale uznajmy, że to urocze i ulubieniec do tego 1 minutę temu Zirathel napisał: Mój ulubieniec O tutaj o @Cassidy O jestem ulubieńcem dwóch osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 2 minuty temu Cassidy napisał: puszysty Bo jesteś puszysta. 2 minuty temu Cassidy napisał: O jestem ulubieńcem dwóch osób U mnie jesteś dopiero nominowana, za miesiąc przekonasz się czy naprawdę dwóch czy tylko Zirathela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Dziękuję, dziękuję Największy fan gołębi jakiego znam......... @Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Ziemowit napisał: czy tylko Zirathela. Tyle mi w zupełności wystarczy 1 minutę temu Ziemowit napisał: Bo jesteś puszysta. Może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 6 minut temu Ziemowit napisał: Bo lubisz Pizzę. Za to. I fajny styl zrobiłeś na forume Za obowiązki nie powinno się dostawać nagród, ale co ja tam wiem. Czekam na swoją pizzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Decaded napisał: Za obowiązki nie powinno się dostawać nagród, ale co ja tam wiem. Czekam na swoją pizzę W nagrodę jak będzie cię stać będziesz mógł zamówić pizzę, albo sam ją zrobić. @Zirathel Podziału dokonamy jak dowiesz się czy dostała nagrodę Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Ziemowit napisał: W nagrodę jak będzie cię stać będziesz mógł zamówić pizzę, albo sam ją zrobić. Nie kuś, bo jeszcze walnę styl dla forum inspirowany pizzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Nie kuś, bo jeszcze walnę styl dla forum inspirowany pizzą W sumie dobry pomysł. Popieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Nie kuś, bo jeszcze walnę styl dla forum inspirowany pizzą Poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Ale jeśli tak To moim ulubieńcem jest bardziej Rozumiemy się? Podoba mi się 1 minutę temu Decaded napisał: Nie kuś, bo jeszcze walnę styl dla forum inspirowany pizzą O, to już przy okazji taki dla czarnego tła też możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 W co ja się wpakowałem... @Uszatka pomusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Kto jest za stylem pizza na forum łapki w górę Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Cassidy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: *podnosi łapkę* @Decaded Nie uciekniesz już od tego *przybija mu piątkę * Potraktujemy to jako prezent Świąteczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: *przybija mu piątkę * Potraktujemy to jako prezent Świąteczny *Patrzy na puszysty epicki highfive* Jestem za 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Decaded To co? Szykować grafiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Uszatka a poproszę Przy okazji zapraszam tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 godzinę temu Uszatka napisał: @Decaded To co? Szykować grafiki? Szykuj szykuj, bo też popieram. PS Masz prześliczny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Najmilszy User 2016: @Uszatka Najlepszy Mode 2016: @Sosna Najlepszy Admin 2016: @Siper - Co prawda Dec radzi sobie znakomicie i pomaga nie tylko w sprawach forumowych ("wojna o pizzę"), ale ma tą fuchę od niedawna. Także w tym roku Siper Największy Random 2016: @Ziemowit - tutaj idę za sugestią, innych "randomów" nie znam Najbardziej puszysty user: "nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem" - czyli wstrzymuję się od głosu. Najbardziej jedzeniowy user: głosowanie na siebie jest jak "lajkowanie" własnych postów na FB. Wstrzymuję się od głosu (brat zna inne porównanie, ale nie dam go tutaj, bo dostanę po uszach) Najbardziej Gołębi user - wstrzymuję się od głosu. Najbardziej kucykowy user: umm... może @BiP za te wszystkie galerie i prowadzenie działu CMC? Moja kategoria - "Ulubiony User" - @Socks Chaser Moja kategoria - "Forumowy Filantrop" - @SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Decu, dawaj pizzę, dostaniesz Złotego Ziemowita we wszystkich kategoriach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 here, pizza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 A teraz magicznie przenieś ją na tło forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się