Major Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 A gdzie kategoria "największy Sebix na forum" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Kto powiedział, że lubię Zircia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Kto powiedział, że lubię Zircia? Kto by go nie lubił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Pewnie znajdzie się pare osób Parę jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Rarilicious napisał: Jestem pełen podziwu, że ktokolwiek zapamiętał moją nazwe Wydrukowałem ją i powiesiłem na ścianie obok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Wait... wygrałem..? :-; Szpan do końca życia. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 20 minut temu FirstChoice napisał: Wait... wygrałem..? :-; Szpan do końca życia. ^^ Brawa dla zwycięzcy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Brawa dla zwycięzcy! Dzięki, ale mam tylko jedno pytanie. Co ja takiego zrobiłem? Nie wiem czym tak na prawdę zasłużyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz FirstChoice napisał: Dzięki, ale mam tylko jedno pytanie. Co ja takiego zrobiłem? Nie wiem czym tak na prawdę zasłużyłem. Utworzyłeś sam wiesz co, zwalczałeś trolle z forume, utworzyłeś ten temat za co ogromny szacun i naprawdę zasłużyłeś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Utworzyłeś sam wiesz co, zwalczałeś trolle z forume, utworzyłeś ten temat za co ogromny szacun i naprawdę zasłużyłeś! No właśnie nie wiem co, nie zwalczałem bo miałem bana, ten temat utworzyłem 10 minut temu. Ale... dzięki tak czy inaczej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz FirstChoice napisał: No właśnie nie wiem co, nie zwalczałem bo miałem bana, ten temat utworzyłem 10 minut temu. Ale... dzięki tak czy inaczej! Taki sam temat utworzyłeś w ubiegłym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Ja nie wygrałem? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: Ja nie wygrałem? Pokaż ukrytą zawartość Może uda ci się wygrać 2017! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Ooo.... po raz drugi jestem pucykowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 @Ziemowit A gdzie ja :(? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Co mnie ominęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Wracam na forum definitywnie, jeśli są ziemek jakieś grupki czatowe typu parówki, o których nie wiem, to daj znać na pw I dzięki za ziemka, chociaż nie wiem za co, jesteś pro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 2017 nas wita a ja bez ziemowita może będziemy kwita Spoiler dam hajs podczas meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) W związku z powyższym (cytat się nie zacytował): Dobra, powinna być kategoria "Poetycki Ziemowit". A ja dziękuję za aż trzy Ziemowity, chociaż nie wiem za co ten muzyczny, bo należy się raczej Matesowi, aczkolwiek dzięki wielkie @Mates jeśli chodzi o parówkowe czaty to jest jeden praktycznie martwy na Telegramie i przydałoby się go ożywić. Edytowano Styczeń 2, 2017 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Yay~ Najmilszy user 2016 roku~ Brawa całej reszcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) Nominuję: @Rainbow Guitar za gust. @Dayan za fajny awatar @Świeży rekrut za wytrwałość @Princess Caela za bycie super @Zexel za bycie spoko ziomkiem. @Silicius za całokształt twórczości @Ziemowit za ciekawe inicjatywy Edytowano Styczeń 2, 2017 przez Michalski9 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Juro z okazji moich urodzin zostanie rozdany Złoty Ziemowit dla osób które udzielają się aktywnie w temacie parówka i Złote Ziemowity przez dłuuuuuuuuuuuugo. Ta nagroda nazywa się parówkowo-kryształowym Ziemowitem. Nominowani: @Selenium v.2 @Uszatka @Rainbow Guitar @Mates @PervKapitan @Zexel @Rainbow Guitar @Dabrowski Nagrodzone zostaną trzy osoby, jutro późniejszym popołudniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Nominuję @Zirathel za bycie prawie największym fanem skarpetek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Dalej nie rozumiem czemu jestem najbardziej puszysta ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Dalej nie rozumiem czemu jestem najbardziej puszysta ;_; Może tak chciał los. A może po prostu tak chciałem ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się