Enimean Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 (edytowany) aha. Pierwsze dwa miejsca nie są zajęte,dostaje trzecie. to jak całe moje życie aha. No super fajnie dzięki Ziemo totalnie się teraz nie obrażę Edytowano Marzec 5, 2017 przez Enimean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 1 minutę temu Enimean napisał: całe moje życie Chyba sam sobie wręczę Złotego Ziemowita za odwzorowanie czyjegoś życia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Dzisiaj przypada Światowy Dzień Matematyki, więc szykuje się dodatkowa nagroda specjalna. Ale zacznijmy od nagród głównych za tydzień: 1. @Ziemowit - Na pocieszenie, bo komp mu umarł, coś się w nim spaliło i tak śmierdziało w domu, że musiałem otworzyć wszystkie okna mimo CHOROBY i trzeba będzie drugi tydzień pauzować w domu. 2. @Uszatka - Dawno nie było nagrody, ale to nie dlatego. Większym powodem było udzielanie się w temacie "Parówka" itp. 3. @WilczeK - Za utworzenie tematu w, którym jeszcze się nie udzieliłem. Poza tym gratuluję "pierwszego razu" w Złotych Ziemowitach" Wyróżnienia: @Rainbow Guitar @Onyx @Maniek Najbardziej Matematyczny User: @SPHRAX (W sumie pamiętam jak pokazywałeś swoje doskonałe oceny, nie pamiętam jak było z Matmą, ale na wszelki wypadek dostajesz) @Twister Za zepsucie mi pięknego sobotniego wieczoru zagadką matematyczną bezsensowną zupełnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Dzisiaj był (i wciąż trwa) Dzień Liczby Pi. Z tej okazji pragnę nagrodzić @SPHRAX. Nauka popłaca, mało kto zdobył dwa ZZ w tak krótkim odstępie czasowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Czy tylko mnie dziwi że nie było Ziemovit'ów??? . . . @Ziemowit co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 36 minut temu Twister napisał: Czy tylko mnie dziwi że nie było Ziemovit'ów??? . . . @Ziemowit co się dzieje? Nie będą zawsze kiedy będziesz tego chciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 2 minuty temu Ziemowit napisał: Nie będą zawsze kiedy będziesz tego chciał <smutek> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 7 minut temu Twister napisał: <smutek> Myślałem, że wiedziałeś to od czasu swojego istnienia na forum. Aa już rozumiem, ty przecież nigdy nie istniałeś Jestem wrednym człowiekiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 2 minuty temu Ziemowit napisał: Jestem wrednym człowiekiem Powiedziałbym że to prawda................. ale to prawda xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Jako, że dzisiaj pierwszy dzień wiosny to dam nagrodę. Nie mam pomysłu na sens nagrody, więc nazwę ją Złoty Ziemowit Bez Sensu. 1. @Miszcz Tencz 2. @Cassidy 3. @Enimean - Ulubione trzecie miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Złoty Ziemowit Bez Sensu. Przez ciebie czuję się teraz taki właśnie ... Bez Sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Właśnie teraz Miszcz Tencz napisał: Przez ciebie czuję się teraz taki właśnie ... Bez Sensu Życie jest bez sensu. Ale zawsze nagroda to jakieś pocieszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Życie jest bez sensu. Ale zawsze nagroda to jakieś pocieszenie Trudno się nie zgodzić ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 godzinę temu Ziemowit napisał: Życie jest bez sensu. Nie prawda~ Czuję się jakbym dostała Ziemowita z okazji urodzin mojej siostry, ale to ponoć bez sensu. Ona jest bez sensu, wszystko się zgadza. Dziękuję ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Cytuj Złoty Ziemowit Bez Sensu. A nie takie było ich przeznaczenie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 15 godzin temu WhiteHood napisał: A nie takie było ich przeznaczenie? Tak, to było przeznaczenie Złotego Ziemowita Bez Sensu. Pozdrawiam Serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 18 godzin temu Ziemowit napisał: 3. @Enimean - Ulubione trzecie miejsce Zabolało prosto w serduszko. *łezka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 5 minut temu Enimean napisał: Zabolało prosto w serduszko. *łezka* Wiedziałem, że te nagrody są dla ciebie najważniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Dziś nie będzie ZZ, bo zakończył się Puchar Świata w skokach narciarskich. Pozdrówka Jeb## rozpoczyna się sezon żużlowy, więc mam co przeżywać, poza skokami i piłką nożną. Klasyfikacja ZZ tygodnia: 1. @Ficus - za w sumie fajny art 2. @WhiteHood - za to by doszło do niego, że te nagrody mają jakiś sens. 3. @Miszcz Tencz - Za Edycje Kwietniową Wyróżnienia: @Ziemowit @Decaded bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Liczę na to, że pojawią się prima-aprillisowe Ziemowity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Właśnie teraz Selenium v.2 napisał: Liczę na to, że pojawią się prima-aprillisowe Ziemowity Wybiorę kogoś dla żartu i powiem, że tak naprawdę nie dostali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Wybiorę kogoś dla żartu i powiem, że tak naprawdę nie dostali? Pomieszanie kategorii to też opcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 9 minut temu Selenium v.2 napisał: Pomieszanie kategorii to też opcja Gołomp prawdę mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 ZZ za ten tydzień i za miesiąc! Za ten tydzień: 1. @Lemi - za udowodnienie, że w Bydgoszczy też mieszkają ludzie. 2. @Decaded - Na pocieszenie, bo ponoć pogoda fatalne 3. @Ziemowit - Bo tak. Dzisiaj jest światowy dzień budyniu i z tej okazji nagroda wędruje dla @Dabrowski. No i Złote Ziemowity Miesiąca: 1. @Dabrowski 2. @Ziemowit 3. Nikt Wyróżnienia: @Lemi @Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Czuję się zaszczycony, ale pamiętaj że nie jestem prawdziwym Bydgoszczaninem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się