Decaded Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Nominuję @Airlick Pauka za paukerstwo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Nominuję cię do utopienia się. Efektyw immydietli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Nominuję @Airlick to AIMowania wszelkich tu użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 3 godziny temu Silicius napisał: Od tak dawna nic na forum nie napisałem, a tu proszę, dostałem wyróżnienie . Gdybym tylko jeszcze wiedział w czym mnie wyróżniono... Dla motywacji, byś zaczął pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Ja nie odszedłem z Elity. Po prostu byłem na wakacjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 To już nie można z wiadomości odejść, bo się tam nic nie pisało i tak. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 19.07.2016 at 19:20 Zexel napisał: Ja nie odszedłem z Elity. Po prostu byłem na wakacjach JO, JO MÓW SE DALEJ ZDRAJCO! NIE MA CIĘ W KONWERSACJI, NIE MA CIĘ W ZŁOTEJ KSIĘDZE SPOKO ZIOMKÓW!!! (to samo @Setco). Starczyło tam być. Nie było by nic złego na twój temat. Miejsca dla Judaszów nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 7 minut temu Ziemovit Footballer napisał: JO, JO MÓW SE DALEJ ZDRAJCO! NIE MA CIĘ W KONWERSACJI, NIE MA CIĘ W ZŁOTEJ KSIĘDZE SPOKO ZIOMKÓW!!! (to samo @Setco). Starczyło tam być. Nie było by nic złego na twój temat. Miejsca dla Judaszów nie ma. Dużo mnie ominęło na tej konwersacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 1 minutę temu Zexel napisał: Dużo mnie ominęło na tej konwersacji? Tak z 40 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Footballer napisał: Tak z 40 stron Zakładam, że 39 i pół strony jest w stylu co tam mieliście na śniadanie? Może parówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Właśnie teraz Zexel napisał: Zakładam, że 39 i pół strony jest w stylu co tam mieliście na śniadanie? Może parówki? Były to normalne, cywilizowane rozmowy. Nie tylko o parówkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 5 minut temu Ziemovit Footballer napisał: Były to normalne, cywilizowane rozmowy. Nie tylko o parówkach Dodaj więc milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Właśnie teraz Zexel napisał: Dodaj więc milordzie Nie mogę. Nie można dodać osoby, która odeszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 2 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Nie mogę. Nie można dodać osoby, która odeszła Potwierdzam. Przed chwilą próbowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 19.07.2016 at 12:14 Ziemovit Footballer napisał: ANTYZIEMOWITY: @Mates - Za odejście z Elity Parówkowej (BO TO MOŻE ZA NISKIE PROGI DLA TAKIEJ GWIAZDY xd) Ja wcale nie odszedłem xDDD Po prostu przestałem udzielać się i obserwować prywatny wątek Elity, bo mi się zaspamowywał telefon i mnie wkur^iał xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 19.07.2016 at 18:09 Ziemovit Footballer napisał: Dla motywacji, byś zaczął pisać Gdybym miał jeszcze gdzie... jakoś nie widzę żeby zostały ostatnio założone jakieś ciekawe tematy. No cóż, będę musiał poszukać czegoś w starszych - szykujcie dla mnie diamentową łopatę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 35 minuty temu Mates napisał: Ja wcale nie odszedłem xDDD Po prostu przestałem udzielać się i obserwować prywatny wątek Elity, bo mi się zaspamowywał telefon i mnie wkur^iał xDDD Ta, ta idź nakarmić kunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 godzinę temu Ziemovit Footballer napisał: Ta, ta idź nakarmić kunę no sorry młody, jak siedziałem w pracy, czy nawet w domu i słyszałem co chwilę "ty ty ty ty tyt yt tyt ", to mnie szlag trafiał :PPP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: no sorry młody, jak siedziałem w pracy, czy nawet w domu i słyszałem co chwilę "ty ty ty ty tyt yt tyt ", to mnie szlag trafiał :PPP Cza było wyciszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 to właśnie zrobiłem :PPP Przestałem obserwować wątek Bo powiadomień było tyle, że aż mi się tel wieszał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Nominuję @wszystkich za wszystko xD Szach mat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nominuję @Michalski9 za to że mnie czasem pociesza. Nominuję @Rory Mercury za to że jest fajna osobą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Wakacyjne Złote Ziemowity 1. @Selenium 2. @Uszatka 3. @Seluna Wyróżnienia: BRAK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 21 minuty temu Seluna napisał: A mogę wiedzieć, za co to wyróżnienie? Zgaduję, że za stworzenie i zaprezentowanie ponysony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Złote Ziemowity tygodnia: 1. @Ziemovit Footballer 2. @Ziemovit Footballer 3. @Ziemovit Footballer Ale śmieszek ze mnie. A tak na serio: 1. @FrozenTear7 Wcale nie dlatego, że miał urodziny 2. @1stChoice - za codzienne 125+ powiadomień z jego sb 3. @UziBass - za to, że ma na imię Andżej (nie wyśmiewam się, Andżej to dobre imię) Wyróżnienia: @Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się