Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Hej! Trochę mnie nie było, ale od robię zaległości chociaż z ostatnich tygodni. 1. @Uszatka - za zrobienie trzech tematów pod rząd 2. @Rainbow Play - Za to, że zrobił oryginalną zabawę 3. @Siper - Za to, że napisał stop w zabawie wspomnianej powyżej Wyróżnienia: @KingKryst @Triste Cordis AntyZiemowity: 1. @Maniek - Chciał mnie utopić 2. @KingKryst - Pogratulujcie koledze - Nikomu jeszcze się nie udało zdobyć pozytywnej i negatywnej nagrody w tym samym czasie. Nagroda za potępianie mnie na sb 3. @SPHRAX - Za to samo co Krysteł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Dobra! Moja kolej @Ziemovit Footballer za focha na sb @SPHRAX za obecność i smutki na Steamie (wow) @Zirathel sorry za kastracje, nie moja wina że takich rzeczy szukasz m8 to chyba tyle ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Ale ja nie chciałem nikogo topić. Ja tylko zasugerowałem, że mógłbyś to zrobić samemu. Ja jestem zbyt leniwy Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 1 minutę temu SPHRAX napisał: To nie jest potępianie, tylko konstruktywna krytyka... Rasizm. Skąd wiesz, że nie jestem czarny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 3 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Rasizm. Skąd wiesz, że nie jestem czarny? Duża tam twojej twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 1 minutę temu Gringo37 napisał: Duża tam twojej twarzy. Skąd wiesz, że to nie jest twarz kogoś innego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 3 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Skąd wiesz, że to nie jest twarz kogoś innego ? Czyżbyś ukradł cudzą tożsamość? To się nazywa cyberprzemoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 6 minut temu Gringo37 napisał: Czyżbyś ukradł cudzą tożsamość? To się nazywa cyberprzemoc. Mogłem stworzyć tą twarz w photoshopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 21.09.2016 at 20:45 SPHRAX napisał: Ty i fotoszop? Nie rozśmieszaj mnie Szotofop ZŁOTE ZIEMOWITY TYGODNIA, BANG!!! 1. @Skoniu - Za kreatywny temat w Off-Topie 2. @SPHRAX - Za bycie milszym dla mnie 3. @Rainbow Guitar - Za to, że jest fajny, a w tym tygodniu szczególnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 39 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: 3. @Rainbow Guitar - Za to, że jest fajny, a w tym tygodniu szczególnie Dzięki stary, ale akurat w tym tygodniu? Serio? Jakoś nie widzę żebym zachowywał się inaczej niż zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Miło mi ogłosić Wrześniowe Złote Ziemowity. 1. @FirstChoice - Za bardzo dobry temat w Off-Topic, jak ktoś jeszcze nie widział to w spojlerze jest link. 2. @StarostaXD - Za powrót na forume 3. @Dabrowski - Za ogromną wiedzę historyczną, którą dopiero w tym miesiącu odkryłem (wiedziałem o tym, że tym się interesujesz, ale w tym miesiącu poznałem głębiej twą ogromną, szeroką wiedzę historyczną. Mimo, żeś wrogiem parówek - ogromny szacun. Najlepszy mode: @Sosna - współczuje ci znalezienia się w tym temacie Złota Parówka: @Rainbow Guitar - za doskonałą zdradę Najmilszy User: @Cassidy Nagrody za ostatni tydzień: 1. @Zirathel - Za dołączenie do tej jakże wielkiej fali hejtu, którą mnie zasypujecie, gratuluję naprawdę gościu. 2. @Cassidy - Fajnie się rozmawia, muszę przyznać 3. @Silicius - Za stworzenie nowego miejsca konwersacji Elity Parówkowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Właśnie teraz SpeedwaYZiemovit napisał: Miło mi ogłosić Wrześniowe Złote Ziemowity. 1. @FirstChoice - Za bardzo dobry temat w Off-Topic, jak ktoś jeszcze nie widział to w spojlerze jest link. Ukryta zawartość 2. @StarostaXD - Za powrót na forume 3. @Dabrowski - Za ogromną wiedzę historyczną, którą dopiero w tym miesiącu odkryłem (wiedziałem o tym, że tym się interesujesz, ale w tym miesiącu poznałem głębiej twą ogromną, szeroką wiedzę historyczną. Mimo, żeś wrogiem parówek - ogromny szacun. Najlepszy mode: @Sosna - współczuje ci znalezienia się w tym temacie Złota Parówka: @Rainbow Guitar - za doskonałą zdradę Najmilszy User: @Cassidy Nagrody za ostatni tydzień: 1. @Zirathel - Za dołączenie do tej jakże wielkiej fali hejtu, którą mnie zasypujecie, gratuluję naprawdę gościu. 2. @Cassidy - Fajnie się rozmawia, muszę przyznać 3. @Silicius - Za stworzenie nowego miejsca konwersacji Elity Parówkowej. Dzienks - czuję się zaszczycony A jak widzisz ja szpieguje każdy twój temat i gotowym odpisać w 30 sekund Jak chcesz korki z historii kiedyś zapraszam na priv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Dzienks - czuję się zaszczycony A jak widzisz ja szpieguje każdy twój temat i gotowym odpisać w 30 sekund Jak chcesz korki z historii kiedyś zapraszam na priv Z przyjemnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Wow... coś wygrałem... czuje się... zaszczycony. @Cassidy najmilszy juser? Hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Właśnie teraz FirstChoice napisał: Wow... coś wygrałem... czuje się... zaszczycony. Zobaczymy czy za październik, też wygrasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Właśnie teraz SpeedwaYZiemovit napisał: Zobaczymy czy za październik, też wygrasz... Przez całe życie prawie nic nie wygrałem to już można powiedzieć mam zapas na kolejne 20 lat. A ty mi tu o miesiącu mówisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Jeśli można chciałem nominować @Świeży rekrut, za bycie naprawdę fajną i miłą osobą, oraz za to że robi to co lubi, i jest wytrwały mimo przeciwności losu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 17 minut temu FirstChoice napisał: A ty mi tu o miesiącu mówisz. Meh, jak będziesz się starał, żeby tutaj być, twe wysiłki zostaną dowiezione. Ale trochę za późno, jeszcze 2 miechy i Złote Ziemowity Roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 56 minut temu Zirathel napisał: Dziękuję, czuję się wręcz zaszczycony Ależ nie ma za co. Efekty pozytywnej pracy zawsze są nagradzane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 3 godziny temu SpeedwaYZiemovit napisał: Najmilszy User: @Cassidy 2. @Cassidy - Fajnie się rozmawia, muszę przyznać 2 godziny temu FirstChoice napisał: @Cassidy najmilszy juser? Hehe. Khe No ba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 3 godziny temu SpeedwaYZiemovit napisał: Złota Parówka: @Rainbow Guitar - za doskonałą zdradę Nie ma to jak dostać nagrodę za zdradę od zdradzonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 19 godzin temu Rainbow Guitar napisał: Nie ma to jak dostać nagrodę za zdradę od zdradzonego. Ty lepiej odejdź z tej sekty przeciwko parówkom, bo źle skończysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Proszę, bez gróóóóźb~ Jako najmilszy user na forum rozkazuję niech zapanuje tu pokój i harmonia. kogo ja chcę oszukać x''d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 #ShitStormReturned Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 ZŁOOTE ZIEMOWITY ZA OSTATNIE PIĘĆ DNI!!! 1. Janusz Tracz 2. @Zirathel - Zaczął mnie szanować, cieszy mnie to, gdyż do tego dążyłem 3. @FirstChoice - Za śliczny Avek 4 (DODATKOWE MIEJSCE!!!). @Rainbow Guitar - za to, że mimo, iż przeszedł na ciemną stronę mocy, cały czas jest fajny w dodatku ma świetny gust muzyczny. + Wyróżniene @Cassidy @StarostaXD (powinienem dać honorowe piąte miejsce za powrót na forume) A za pięć dni specjalne wyróżnienie, albowiem będę obchodził imieniny. Nagroda zwie się IMIENINOWY ZIEMOWIT 2016 . Będzie ono dotyczyło pewnej grupy osób, która odgrywa ważną funkcję na tym forum, a nawet w fandomie. Gratuluje dzisiejszym zwycięzcom i wyróżnionym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się