Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Cześć, koleżko - rzuciła Dru wchodząc do kuchni. - I koleżanko. Ruad skłonił się, ledwie zauważalnie. Dziewczyna usiadła przy stole, jej cień tuż obok. - Dlaczego pierwszą rzeczą jaką zrobiłeś było gotowanie? -zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Lubię gotować. A po drugie. Raczej nie wyglądacie na takich co sią najedzeni po powitaniu w Akademi. Kolega też je? - zapytał Samael. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Sara wróciła do pokoju wyjęła książkę z torby i wyszła poza akademik. Ruszyła do parku by gdzieś pod jakimś drzewem poczytać sobie to co zabrała ze sobą. Po jakimś czasie doszła do parku i zaczęła czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Podziękuję - odparł Ruad. - A ja chętnie. Jak się nazywasz i skąd jesteś? - zapytała radośnie, ze szczerym uśmiechem. Gdyby mogła, zaczęłaby merdać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Samael Daron. Szwecja. A ty? - zapytał kładąc talerz przed nią i siadając na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Irlandia Północna. Moje imię już znasz -Dru. Dziękuję. A ty nie jesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Mabel zaraz po wejściu do pokoju rzuciła swój plecak na łóżko po prawej i wyciągnęła z niego plakaty ze wszystkim czy tylko się dało. Tęcze, urocze zwierzątka, kilka postaci z kreskówek, jacyś dość popularni piosenkarze i kto wie co tam jeszcze. Wyjęła też taśmę i zaczęła przyklejać je na ścianę obok łóżka. Słysząc to co mówił Dipper od razu się zaśmiała. - To było do przewidzenia, ale im więcej osób, tym też więcej zabawy. - powiedziała z uśmiechem. Gdy skończyła obróciła się w stronę brata i przez chwilę tak się na niego patrzyła. Zastanowiła się nad czymś przez krótką chwilę po czym wyjęła z plecaka różowy kocyk i coś jeszcze. Podeszła do chłopaka i stanęła nad nim. Po praz kolejny zaczęła mu się przyglądać i w końcu nakleiła mu na czubek nosa fioletową gwiazdkę, bo czemu nie. - Boop. - zaśmiała się wesoło. - Chodźmy jeść. - dodała jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Mabel! Czemu nakleiłaś mi tę gwiazdkę? - zapytał dotykając nosa i szukając sposobu na zerwanie jej. Po chwili mu się udało, wstał i poszedł za siostrą masując teraz lekko czerwony nos. Po chwili zaburczało mu w brzuchu. - Mam nadzieje że ten kucharz gotuje lepiej niż wujek Stan. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Najpierw inni. Potem ja. - powiedział z uśmiechem. Wrócił do gotowania sobie rosołku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - A, rozumiem. Ja niestety nie umiem gotować, ale tobie wychodzi to świetnie - skomentowała, przeżuwając kęs mięsa. Demon w tym czasie wstał i wyszedł gdzieś bezszelestnie, wymieniwszy się z towarzyszką uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Dziękuję. - powiedział wychodząc na balkon i odpalając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - A kto mi zabroni? - zapytała z uśmiechem widząc jak brat próbuje się pozbyć naklejki, a gdy już mu się to udało zauważyła, że ma lekko czerwony nos na co na nowa zaczęła się chichrać pod nosem. Wyszła z pokoju i udała się z powrotem na dół. - Ej n on nie gotuje tak źle.... No dobra, może trochę. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Nie no, zjeść się dało, ale chyba lepiej nie spędzić kolejnego roku na takich daniach prawda? - zapytał Dipper. Mimo wszystko było to pytanie retoryczne. - Swoją drogą, mało dziewczyn jest w tej klasie. Ty, ta z tym demonem chodzącym za nią, ta blada, z wyglądem wampira i ty. To trochę niefortunne dla ciebie prawda? - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - No w sumie racja. Ale to nie zmienia faktu że ty pewne też za tym tęsknisz. Zresztą spokojnie, w wakacje jedziemy do Wodogrzmotów choćby nie wiem co. - powiedziała z wesołym uśmiechem. - Cichaj i nawet mi nie mów! - mruknęła udając obrażoną, ale wtedy też przyszło jej coś do głowy. - Pozaaa tyyym... To znaczy to że więcej będę cię męczyć, bo nie będę miała tak dużo do roboty. - zaśmiała się. - Ale wydają się w sumie fajne. Jak każdy tu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 (edytowany) Dipper uśmiechnął się zadowolony. Cieszył się z faktu że w tym roku też pojadą na wakacje do wodogrzmotów. - Fakt, trochę za tym tęsknie. - stwierdził. - I dalej uważam że ta czarnowłosa to wampir, blada, czerwone oczy ma, chuda. No wampir jak się patrzy. - powiedział. Po chwili Mabel i Dipper dotarli do kuchni. Jak się okazało było tu już kilka osób. Edytowano Kwiecień 9, 2016 przez Mephisto von Vulonlok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Dru odstawiła talerz na miejsce, znalazła w szafce szklankę i nalała sobie wody, a potem wróciła do stołu i usiadła na miejscu. Spojrzała na zegarek - niezwykle poważny, kreskówkowy zegarek. To musi być wyjątkowe popołudnie. Jedyne takie popołudnie w życiu, jak każde zresztą. Usłyszała głosy - ktoś zmierzał do kuchni. Napięła mięśnie, gotowa do ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Samael zobaczył bliźniaki i się uśmiechnął. - Siemka. Siadajcie. - powiedział kładąc jedzenie na stole. Wrócił na balkon i kończył dopalać papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Mabel była równie zadowolona co jej brat. Naprawdę lubiła tam jeździć, w końcu mieli okazję zobaczyć się z przyjaciółmi, co było naprawdę fajne. - W końcu będzie to też okazja do zobaczenia się z twoją cudowną, ukochaną Wendy. - zaśmiała się dźgając go łokciem w bok. Na jego kolejne słowa po raz kolejny parsknęła śmiechem. - Oj daj już spokój, serio każdy kto ma ciemne włosy i czerwone oczy musi być wampirem? - zapytała nie przestając się śmiać. W końcu dotarli i do kuchni. Dziewczyna rozejrzała się z uśmiechem po pomieszczeniu. - Hejka wszystkim~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Siemka. - powiedział Dipper, po chwili spojrzał na jedzenie. - Pacz Sister, już nam nawet podali. - powiedział do Mabel i podszedł do stolika. Usiadł na krześle i spojrzał na danie. Spróbował. - To jest o wiele lepsze niż to co robił wujek Stan. - dodał, ponownie kierując słowa do siostry bo w końcu tylko ona rozumiała o co chodziło. ((Dobra, to jest tak, ja wychodzę z domu. Idę se pouciekać. Więc ten, będę wieczorem. Nie zniszczcie mi sesji plox)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 ( wait, gdzie została moja postać?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 (w pokoju, albo na korytarzu :v) Dru nabrała powietrza w płuca, widząc wchodzących bliźniaków. - Hej! - krzyknęła, szczerząc się od ucha do ucha. - Mam pytanie. Skoro jesteście bliźniakami, macie więź mentalną? Potraficie porozumiewać się telepatycznie? Błagam, powiedzcie że filmy nie kłamią! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Ej no, jak miło. Tak to ja codziennie mogę. - zaśmiała się wesoło na słowa brata i usiadła obok niego. Zaraz po tym usłyszała jak Dru pyta się o więź, telepatię i te sprawy między bliźniakami. - Hehe, niee telepatia u nas nie działa, ale za to w tym samym momencie objawia nam się alergia. A więź jak więź, zawsze jednak jest. W końcu nie umiałabym żyć tak bez mojego brata. - zaśmiała się. Sama po chwili również spróbowała dania i od razu szeroko się uśmiechnęła. - Wooo czuję wygryw~ Tak to można codziennie... - powiedziała wesoło. - Trzeba będzie tak wujka nauczyć, co nie Dipp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Sara czytała książkę w parku gdy naszła ją ochota na posłuchanie jakiejś muzyki. Wyjęła mp3 które kupiła sobie trzy tygodnie temu zaraz przed wyjazdem do Japonii i włączyła ją. Wepchnęła sobie do ucha słuchawkę. Grało właśnie Johann Sebastian Bach - Violin Concert. Dzień był dosyć przyjemny, w sam raz na czytanie na świeżym powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 (edytowany) - Alergia w tym samym momencie, co? To. Nie jest. Przypadek! Na pewno nie, ja takie rzeczy wiem. Czy coś - stwierdziła. I wzięła łyk wody. Zastanowiła się przez krótką chwilę, po czym zdecydowała na ponowne zabranie głosu. - Hej, Mabel. Wyglądasz mi na człowieka lubiącego kreskówki, popkulturę i głupie rzeczy. Lubisz kreskówki, popkulturę i głupie rzeczy? Edytowano Kwiecień 9, 2016 przez Arcybiskup z Canterbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Ano i jest jeszcze to, że on wie kiedy ja się zakocham, a ja wiem kiedy on. Bum szakalaka! - po raz kolejny wybuchła śmiechem i zabrała się a dalsze jedzenie. Po chwili usłyszała kolejne pytanie ze strony dziewczyny i od razu szeroko się uśmiechnęła. - Jeszcze się pytasz! Głupie rzeczy i popkultury to życie, a kreskówek nigdy nie wyrosłam i nie wyrosnę. Ale jestem z tego dumna! - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts