Reedman_PL Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 (edytowany) @Sosna Ja gdzieś bliżej 16 prawdopodobnie będę miał czas (zależy jak długo będę musiał być w terenie). Obstawiam, że chodzi o sojusze i obserwatora, prawda? EDIT: Jednak nie dam rady. Sorki ^^; Edytowano Lipiec 19, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 welp... myślałem, że mi krócej zejdzie. Jednak są ze dwie osoby posiadające EARTH i są zdolne poświęcić kwadrans? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 O 16 sprawdzałem i nikt nie pisał, więc poszedłem coś robić. Teraz w sumie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Widzisz nic nie pisałem, bo byłem zajęty na tyle, że nie miałem dostępu do żadnych urządzeń elektronicznych, z których miałbym dostęp do forum. Tak czy owak potrzebowałbym jeszcze jednej osoby co najmniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Sorry, dziś też nie dam rady. Muszę pomóc dzisiaj rodzicom bo "jestem jedyną nadzieją rodziny". Sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 19, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2016 Możemy się jutro ustawić, nie powinno być problemu ze skołowaniem gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Arjen ty to na temat tych rozgrywek możesz sobie zgrabnie pomilczeć co najwyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Arjen ty to na temat tych rozgrywek możesz sobie zgrabnie pomilczeć co najwyżej Co tak surowo? Może @Arjen chce odkupić swoje winy z przeszłości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 macie dziś czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Akurat przez 3 godziny nie wchodziłem na forum. Jak coś to ja chyba mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ja sorry ale nie dam rady do piątku nic zrobić. Wybaczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 20, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ja mam czas do 20:30 (21:30 u was) ale ponoć mam milczeć. EDIT: Zapomniałem, że tylko Luniasta może mi kazać się zamknąć. Więc wrzucam tu jakąś Woone, coby zmiękczyć tego sosnowego drewniaka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ty Arjen... jeśli myślisz, że Luna sprawi, że będę na ciebie mniej cięty to się grubo mylisz to po pierwsze... po drugie masz EARTH 2160? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 20, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2016 Przygotowałem się lepiej niż do pierwszego razu (ściągnąłem co trzeba ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 @Bronek jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 1 minutę temu Sosna napisał: @Bronek jesteś? No jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 (edytowany) gud to poczekajcie pięć minut, bo muszę konfigurację odpalić i powiem wam, co macie robić Edytowano Lipiec 20, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 (edytowany) wklepcie gra sieciowa i sprawdźcie, czy możecie wbić na serwer Equestriańska wojna o pizzę hasło NLRvsSE @Arjen @Bronek Edytowano Lipiec 20, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Coś nie ogarniam. Ty nie masz tam jakiegoś adresu serwera? Na liście serwerów mam tylko EarthNet, z którym nie mogę się połączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 to znaczy, że coś pokopałem w konfiguracji serwera zaraz to naprawię... albo postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Sorry, ale muszę kończyć. Jak ten serwer stawiasz? Czy aby nie na LAN zamiast na internecie? Może będzie potrzebne Hamachi :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 konfiguruję NATa według instrukcji zamieszczonej na stronie gry później próbuję ustawić, żeby dało się grać online ale jakoś nie chce to działać za chiny ludowe. Chyba potrzebny będzie @Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Możliwe, że błąd był po mojej stronie. Prawdopodobnie musiałem połączyć się z serwerem EarthNet i wtedy wyświetliłaby się lista gier. Tyle, że nie dałem rady się połączyć. Jak coś to jestem poza kompem i już nie sprawdzam czy działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 20, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ja też tak zrobiłem, miałem tylko EarthNet i nie szukałem głębiej :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Jak mogę pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts