Cipher 618 Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 (edytowany) O której będą rozgrywki? Może chociaż przy "le grande finale" będzie komplet? @Sosna Najciemniej pod latarnią Edytowano Październik 20, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Wsio w regulaminie... godzina jest nawet zapisana czerwoną czcionką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Niedziela? Gitara gra. 4 godziny temu KougatKnave3 napisał: Zapisuje się dla Lunarnych jako KougatKnave3 Reedman, czas skopać parę słonecznych tyłków. Jasna sprawa. Czekałem na ten moment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) Jakby co to ja z @Lucas siedzimy na ts3 everfree i czekamy na was Jak ktoś chce poćwiczyć niech wbija Edytowano Październik 23, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 chce wam się czekać półtorej godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Just now, Sosna said: chce wam się czekać półtorej godziny? Chce nam się ćwiczyć półtora godziny, wiesz jak się nie grało trochę czasu to trzeba sobie przypomnieć hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Ja będę gdzieś po 19. Mam nadzieję, że pojawią ci, którzy chcieli grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Ja tam będe na umówioną godzinę. Zagramy tylko jeden mecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 myślę, że trzy będzie odpowiednią liczbą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) Aha. Nie będę używał TS'a. Po raz n-ty musiałbym konfigurować mikrofon :/ Chociaż zobaczę... Edit. Wbijam do gry. Edytowano Październik 23, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Czekajta na mnie, zaraz wbiję, ale problem z internetem mam. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Słuchajcie, jeśli dacie mi 10-20min to też się pojawię, także... chwila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedenrożek Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Sorry Panowie, ale mój internet nie pozwolił mi zagrać, mam nadzieję, że kolejnym razem się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 może w następnej edycji... o ile takowa będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 To była ostatnia gra Swoją drogą dopiero teraz zauważyłem jak bardzo odzwyczaiłem się od klawiatury. Jakby mi ktoś łapę do stołu przykleił Mogłem potrenować na padzie, ale wiadomo co jest lepsze w FPSach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) A i przepraszam, że dzisiaj byłem z lekka nieobecny na rozgrywkach... po prostu rodzice wrócili z pracy i chcieli, żebym im pomógł, a nie mogłem być w dwóch miejscach na raz. A i jak tylko @Reedman_PL prześle mi nagranie to wyłonię zwycięzce, zarówno tego pojedynku, jak i całych rozgrywek... a pizza będzie w sobotę (chyba), bo wcześniej mi się inne wydatki namnożyły Edytowano Październik 23, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 @Sosna Spoko. Postaram się udostępnić jak najszybciej. Z wynikami jest tylko jeden problem - po pierwszym meczu nie otworzyłem tabeli wyników , przynajmniej po drugim już tak. Btw. Propsy za awatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Dzięki za gre. Przegraliśmy 4-0, no ale cóż: bodajże Onyx, czy ktoś inny miał lagi, a w 1 rundzie nie mieliśmy nawet supa. Gdybyśmy zagrali trzecią runde to byćmoże już udałoby się nam zdobyć 1 punkt Osoby, z którymi po rozgrywkach grałem 2 mecze: proponuję założyć wspólną konwersacje i zmówić się jeszcze. Ktoś chce? Wiem, że grałem najsłabiej, ale może grając w team'ie podszlifuję swoje umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) Mi tam nie przeszkadza to. Jak mówiłem chętnie se z wami jeszcze zagram w Paladinsy. Ewentualnie można Discorda założyć do tego. Edytowano Październik 23, 2016 przez KougatKnave3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 to ja też bym w sumie pograł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Ja też Trzeba się będzie jakoś poogarniać to zagramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Mogę założyć nam Kanał na Discordzie gdzie możemy to zoorganizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 ale to nie dzisiaj, bo w sumie to już powinienem iść grzecznie do wyrka i iść w kimę, bo jutro uczelnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Również zgłaszam się do wspólnego grania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Również mogę się również zgłosić, ale napiszcie kiedy chcecie, gdyż normalnie gram "Heroes never die". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts