Sosna Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) A to tego nie widziałem... widać kategoria bijatyk nie podpasowała albo nie podpasowała po prostu gra Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 @Sosna Obstawiam że bardziej zadecydował mecz Euro 2016 Polska - Irlandia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 To dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Em... Nawet Arjen o tym pisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 A faktycznie... to tego nie wziąłem pod uwagę planując godzinę rozgrywek... głównie dlatego, że kibic ze mnie żaden i miałem zbyt dużo na głowie ze względu na studia. Dobra zdaje się, że się przełoży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Jestem za przełożeniem. Mimo co warto obejrzeć pierwszy mecz naszej reprezentacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 ja też nie wiem czy wezmę udział. Powiadomię jak coś się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Skoro tak mało osób, to lepiej przełożyć, tyle, że ja będę mógł (jeśli w weekend) w niedziele wieczorem około 18:00, piątek i sobota u mnie odpada. A tak poza tym, może takie gry to nie jest mocna strona niektórych ludzi, ale serio, zagrajcie, spróbujecie, nic nie zaszkodzi, przecież nic nie stracicie a chodzi tu o zabawę, a przy okazji dostaniecie punkt za obecność 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 @Onyx Zgadzam się w obu kwestiach. Btw. O ile pamiętam to za tydzień są dwa mecze i oba o 21, więc raczej nikt nic nie straci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Dobra to przekładam na za tydzień w niedzielę tj 19 czerwca 2016 o godzinie 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Powiem Wam, że warto było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Proszę o potwierdzenie obecności w rozgrywkach do jutra do godziny 12, żebym mógł ustalić składy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 8 minutes ago, Sosna said: Proszę o potwierdzenie obecności w rozgrywkach do jutra do godziny 12, żebym mógł ustalić składy Nie potwierdzam, zajęty będę ... przez następne 5 dni ... Zapewne @Lucas też nie weźmie udziału także ja wnoszę o przeniesienie gry na kolejny tydzień. Jeśli nie to chyba nic się nie stanie biorąc pod uwagę to, że nigdy w tą grę nie grałem a w ostatnią bijatykę grałem paręnaście miesięcy temu... i jeszcze do tego lamiłem niemiłosiernie ... @Update: Jeszcze nikt nie podał jednej gry (za darmo - steam) rodzaj: bijatyki -> Brawlhalla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Już przeniosłem z poprzedniego tygodnia, bo Euro... nie będę przenosił z tygodnia na tydzień, bo event rozciągnie się do przyszłego roku do wakacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Jeśli o mnie chodzi to bez zmian. Gram dla NLR jako Naruto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Więc chyba będzie wojna domowa u NRL bo też gram... ale nie obiecuje na 100% bo mam imieniny u wujków. Jak co potem dam znać do 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Strona nie działa :/ Chciałem się zarejestrować i podać jaką postacią zagram, ale niech będzie "w ciemno". I tak odpadnę po pierwszej walce... - SE jako Mario (chyba, że uda mi się później przetestować inne postaci). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 jak to strona nie działa? http://mcleodgaming.com/games/ssf2 musi działać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 sorry, niestety raczej nie zagram w tą grę. No to będzie solówka Reedman kontra Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Wszystko wskazuje na to, że będzie jak napisał peros Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 no trudno to będzie solówka... widocznie gatunek bijatyk nie jest zbyt popularny albo ta gra nie jest. tak czy owak spytam, bo @Arjen był ciekaw.... Jakie byłyby realne szanse na zorganizowanie turnieju FIFY/PESa ? W sensie ile osób byłoby chętnych i posiada grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 To też (niestety) zależy od platformy. Mało jest gier cross-platform :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Z tego co wiem t Arjen ma wersje tych gier na PCty i na PS4 zdaje się, ale o więcej szczegółów musielibyście pytać jego, bo ja nie posiadam jakiejkolwiek gry z tych serii na jakąkolwiek platformę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Ja tak samo :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Ja mam fife 14 i 16 ale na XBOX 360. Lecz należą do mojego brata a sam w nich jestem raczej defensywny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts