Szonszczyk Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 @FrozenTear7 ugadali się w parę osób (na chwilę obecną jest jedna + Sosna) i będą punkty nabijać Może dajmy im to zrobić to przestaną narzekać, że hejtujemy ich sposób wybierania gier i następną jakąś normalną wybiorą ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Nadchodzi pewnie Jedi Earth 2150 Academy Dwie Wieże. Nie no ale na serio to chyba widać jak ludzi wciągają gry typu Jedi Academy skoro graliśmy 3v3 Hotsa i komentatorzy a tu nie ma prawie kto grać i streamować. Może i moby są nudne dla niektórych czy fpsy ale to typowe gry esportowe i competitive i właśnie one się najlepiej sprawdzą. LoL, Dota 2, Smite, Combat Arms, World of tanks, S.k.i.l.l., World of kij wie co bo dużo ich, inne fpsy. Darmowe gry które się sprawdzają do grupowych walk. Jasne można piracić i ogarniać gry typu Jedi Academy ale sądząc bo zaangażowaniu innych w to widać że jednak ludzie woleli coś typu Hots. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) Myślę, że będę w niedziele na rozgrywkach, w sobotę dam pewno info. Co do gry... wiecie może gdzie można kupić ją najtaniej? No chyba, że nie dam rady kupić z jakiegoś powodu, to napisz ktoś mi na pw skąd spiracić te Star Warsy, nikt się nie dowie Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 To róbcie co chcecie. Ja tam mogę grać w każdą grę. I tak ostatnie słowo należy do sosny. Skoro nie podoba się wam ta gra to czemu wcześniej nie mówiliście o tym parę dni temu już była ustalona, tylko teraz kiedy wszystko już jest gotowe do organizacji? Teraz znowu będzie trzeba znając życie zmieniać wszystko i znów czekać 2 tygodnie na nowe rozgrywki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Bo zawsze coś się nie będzie podobać ludziom. Skoro w Jedi chce grać tamta czwórka czy ile ich to czemu nie. Mówię jak byłoby miło na następny raz coś inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 19 godzin temu Sosna napisał: Zdefiniuj pojęcie "przyjemne gry ogólnodostępne wszystkim", bo walnąłeś takim ogólnikiem, że można podpiąć pod to wszystko Definicja - takie, które ja lubię Je wezmę udział. Nick taki sam. Solarni (chyba, że będzie nadmiar to się przeniosę). Co do eventu - ja na bank zrezygnuję tylko z takich, które u mnie nie pójdą. Szkoda, że wiele osób pisze o rezygnacji w ostatniej chwili. Najwyżej zmieniłoby się grę, a tak kolejna runda może pójść się "terefere" :/ @Sosna Proponuję walki do zdobycia trzech punktów. Czasami można zginąć przez własny głupi błąd. Poza tym będzie ciekawiej (te emocje przy 2:2) Walki trwają bardzo krótko, także nie widzę problemu. Aha. Można też wrzucić screen, żeby każdy wiedział o jakie miejsce chodzi (są 4 "komnaty") Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 5.08.2016 at 11:37 MasterOfRainbows napisał: @FrozenTear7 ugadali się w parę osób (na chwilę obecną jest jedna + Sosna) i będą punkty nabijać Może dajmy im to zrobić to przestaną narzekać, że hejtujemy ich sposób wybierania gier i następną jakąś normalną wybiorą ... No fajnie tylko, że gry wybieram ja... i zasadniczo tylko ja. Przyznaję się, że akurat w przypadku Jedi Academy bardzo mocno się zasugerowałem sugestiami innych, jednakże nie zmienia to faktu, że o wyborze gier do rozgrywek decyduję tylko ja. Nie ma tak, że ugadali się w kilka osób, żeby punkty nabijać, bo z reguły jak jest do czterech osób to nie przyznaję zbyt dużo punktów, żeby każdy miał szansę. A i jeszcze jedno.... nie mogliście narzekać na wybór gry, kiedy była omawiana, a nie w momencie kiedy cały regulamin rozgrywek został opublikowany? Bo takie gadanie już po opublikowaniu regulaminu tylko wkurza i nic poza tym. A i WoTa nie będzie, bo mam osobisty uraz do tej gry. Prędzej Armored Warfare/Warthunder dam na rozgrywki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 56 minutes ago, Sosna said: A i jeszcze jedno.... nie mogliście narzekać na wybór gry, kiedy była omawiana, Ja przez pewien czas nie wiedziałem co się w postach dzieje gdyż nie przeglądałem ich na bieżąco, a jak już przeglądałem to na komórce ze słabym netem i mogłem przegapić niektóre posty ... ale dobra, grajcie sobie, nie przeszkadzam już ... także będę już pisał o wyborze kolejnej gry: 57 minutes ago, Sosna said: Prędzej Armored Warfare/Warthunder dam na rozgrywki. AW bym nie radził gdyż ma duże wymagania. No i jeszcze w dodatku dużo waży ... WT jest git, ale już trochę sporo (nie tyle co w wota) grałem w tą grę ... 1 hour ago, Sosna said: A i WoTa nie będzie, bo mam osobisty uraz do tej gry. Gdy grałeś w nią ostatnio to dostawałeś zbytnio w dupę czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 13 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Gdy grałeś w nią ostatnio to dostawałeś zbytnio w dupę czy co? też by ci nie było przyjemnie grać w grę, w którą odpalasz pierwszy raz, chcesz obaczaić mechanikę, a twoja drużyna wyzywa cię od p*********ch noobów i mówi ci czego to nie robiła z twoją matką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 30 minuty temu Sosna napisał: też by ci nie było przyjemnie grać w grę, w którą odpalasz pierwszy raz, chcesz obaczaić mechanikę, a twoja drużyna wyzywa cię od p*********ch noobów i mówi ci czego to nie robiła z twoją matką Aż się Left 4 Dead 2 przypomina... Wyzywają a zapomnieli, że też kiedyś byli "noobami". No chyba, że urodzili się z płytą w zębach i klawiaturą w dupsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 51 minut temu Sosna napisał: też by ci nie było przyjemnie grać w grę, w którą odpalasz pierwszy raz, chcesz obaczaić mechanikę, a twoja drużyna wyzywa cię od p*********ch noobów i mówi ci czego to nie robiła z twoją matką A istnieje gra multi gdzie tak się nie dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) 4 minuty temu FrozenTear7 napisał: A istnieje gra multi gdzie tak się nie dzieje? Primo to nieczęsto gram na multi. Secundo raz, czy tam dwa razy jakby mnie wyzywali od najgorszych to bym przeżył, ale nie po każdym oddanym strzale. Tertio zakończmy ten offtop Edytowano Sierpień 6, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Tak. Istnieje. Elsword, Vindictus to gry MMO w które grałem (ogólnie gram w małą ich liczbę) gdzie za brak doświadczenia nie dostałem opierdolu słownego, a gracze mi pomogli ogarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) 4 hours ago, Sosna said: też by ci nie było przyjemnie grać w grę, w którą odpalasz pierwszy raz, chcesz obaczaić mechanikę, a twoja drużyna wyzywa cię od p*********ch noobów i mówi ci czego to nie robiła z twoją matką Wiesz co? Po tylu latach to ja do tego przywyknąłem: (UWAGA SŁOWNICTWO) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Więcej przykładów? Ja mam tylko z tego beke ... tyle mi pozostaje. No i jeszcze czasami wkurzam takich i nawet to lubię jak się wkurzają Ps. Ja mam NAPRAWDĘ całą kolekcję tego typu screenów ... Ps. Ps. Jak ja uwielbiam takie one shoty z arty, a potem koleś ci pisze "fcking arty die noob" Edytowano Sierpień 6, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Może ty masz z tego beke, ale innym to odbiera radość z gry. W tym wypadku rozumiem ciebie i sosne... gdyż jak kto coś przyjmuje to już kwestia wewnętrzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 2 godziny temu MasterOfRainbows napisał: Wiesz co? Po tylu latach to ja do tego przywyknąłem: może ty przywyknąłeś... ale ja nie gram zasadniczo na multi i po prostu wkurza mnie takie wyzywanie z powodu tego, że nie mam doświadczenia z danym tytułem i tyle, poza tym nie lubię jak ktoś mnie wyzywa chociaż mnie nie zna.Tak czy owak WoTa nie będzie, bo nie mam zamiaru wracać do tej gry kiedykolwiek, pod jakimkolwiek pozorem. I kończmy już ten offtop 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) 28 minutes ago, Sosna said: może ty przywyknąłeś... ale ja nie gram zasadniczo na multi i po prostu wkurza mnie takie wyzywanie z powodu tego, że nie mam doświadczenia z danym tytułem i tyle, poza tym nie lubię jak ktoś mnie wyzywa chociaż mnie nie zna.Tak czy owak WoTa nie będzie, bo nie mam zamiaru wracać do tej gry kiedykolwiek, pod jakimkolwiek pozorem. I kończmy już ten offtop Już kończyć offtop? Nie mam zamiaru ... mogę jeszcze paroma screenami zarzucić: (DALEJ SŁOWNICTWO) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Chyba założę oddzielny temat w Brony Gaming odnośnie tego ... jeśli oczywiście można... pozwolisz @Sosna mam nadzieję Edytowano Sierpień 6, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) nowy temat założyć pozwolę.... ale jeszcze jeden post z cytatami z gier lub ogólnie nie na temat tutaj i poczęstuję warnmłotkiem Edytowano Sierpień 6, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Sorry sosna. Dobra kończcie ten offtop bo jeszcze się punkty posypią. Przyjacielska rada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Przyszedłem tylko powiadomić, że nie będzie mnie jednak na tym turniejku, pisze dopiero teraz bo cały dzień byłem w nieplanowanej podróży i nie miałem dostępu do Internetu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Warto zapytać. Kto będzie na przynajmniej 89.95%? Bo póki co ciemno to widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ja będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) No cóż... Jak będą tylko dwie osoby to słabo, aczkolwiek nie byłby to pierwszy raz, gdy na arenie są tylko dwie osoby. Edytowano Sierpień 7, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 connect 46.29.21.219:26015 Przypomniene IP by nikt nie szukał jak co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) Problem w tym, że jeśli nie pojawi się więcej osób to rozgrywka nie ma sensu. I nie, nie ze względu na liczbę. KougatKnave3 po prostu wymiata. Ja też coś potrafię, ale mimo to, nie ten poziom. Można zagrać, ale nie wiem czy jest sens :/ Tak jak proponowałem, do trzech punktów. Pytanie - kto z was ma Rocket League? Platforma nie ma znaczenia. Właśnie przeczytałem, że posiadacze PS4 czy Xbox One mogą grać przeciwko PC. Spore ułatwienie. Edytowano Sierpień 7, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts