Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Ja tam wedle zasad czekam grzecznie w kolejce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 tak samo ja jestem 3 więc jeszcze jedna osoba jest przedemną. Czekamy Na Reedmana Ale jak co Savage Lands. Dlaczego? Space Enginners mam. Shelter 2 mam choć udostępnione. Ta trzecia gra mnie nie kręci. Więc pozostaje Savage Lands Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Skoro już piszemy co kto ewentualnie by chciał - Shelter 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Aj, sorki że musieliście czekać, przez te święta zapomniałem o tym. To ja poproszę Space Enginners. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Dobra to trzy gry już rozesłane, zostały jeszcze dwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 (edytowany) Jakie gry zostały? Widzę, że z listy zostało tylko Tharsis, a piszesz, że są jeszcze dwie. Co jest jeszcze? EDIT. Dobra, już doczytałem. Jakoś żadna z tych gier nie zwróciła mojej uwagi, więc wezmę tę, która zostanie. Edytowano Listopad 3, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 @MasterOfRainbows chcesz jakąś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 30 minutes ago, Sosna said: @MasterOfRainbows chcesz jakąś? Została Tharsis, a jaka jest druga, bo coś nie mogę znaleźć ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 http://prntscr.com/d2n7ak ciężko przegapić zielony napis na końcu posta z wynikami końcowymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 8 minutes ago, Sosna said: http://prntscr.com/d2n7ak ciężko przegapić zielony napis na końcu posta z wynikami końcowymi To ja poproszę C&C i przepraszam za moją ślepotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 ok czyli dla @Bronek został Tharsis a co do głównej nagrody to @Onyx czekam maksymalnie do końca przyszłego tygodnia a jak się nie zdecudujesz to przepadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 Ok. Czyli sprawę wszelakich nagród w evencie mam już z głowy, czyli uznaję całość za zakończoną. Jakby ktoś chciał zorganizować drugą edycję to hmmm... zasadniczo byłbym skłonny pomóc. Chyba że organizatorem będzie Arjen to wtedy wziąć udział mogę ale współorganizować już nie . Temat zostawię do jakiejś dyskusji czy coś ale za jakieś dwa tygodnie zamknę i niech sobie wisi. Dziękuję raz jeszcze wszystkim, który postanowili wziąć w tym udział i w sumie do następnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 @Sosna Do następnej edycji Miejmy nadzieję, że ktoś się zgłosi by wystawić pieniądze na pizzę, znajdzie czas na organizację, będzie mieć cierpliwość w czekaniu na lud i nadzieję na zebranie wystarczającej liczby osób Pozdrawiam, Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 Pizza była bardzo dobra, zgłaszam się na wygranie kolejnej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Jeśli wyjdzie kolejna edycja to przydałoby się jakoś lepiej ją rozgłosić. O ile pamiętam to ja dowiedziałem się przez Arjena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Szerzej rozrekamować? Hue informacje o tym evencie dość często zamieszczałem na fanpejdżu na pejsbuku, dodatkowo jakieś pół roku wisiała informacja na górze każdej strony forum, do tego jak pojawił się aplet do ogłoszeń na głównej to tam też informacja wisiała dobre dwa miesiące.... Niby jak szerzej to rozreklamować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 4 godziny temu Sosna napisał: Niby jak szerzej to rozreklamować? Pozostaje jeszcze rozsyłanie PW i maili do wszystkich zarejestrowanych na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 @Sosna A, to sorki. Pewnie sam nie zwracałem uwagi. Zdziwiło mnie to ponieważ gdy szukaliśmy osób do Paladinsów na shoutboxie to dwie osoby chciały grać, ale nie wiedziały o tym turnieju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 8, 2016 Share Napisano Listopad 8, 2016 No to się nie dziwię, że uważacie, że był słabo rozreklamowany, skoro nikt nie zwraca uwagi na to, co jest nad każdym tematem na forum i na to, co jest na stronie głównej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 8, 2016 Share Napisano Listopad 8, 2016 2 hours ago, Sosna said: No to się nie dziwię, że uważacie, że był słabo rozreklamowany, skoro nikt nie zwraca uwagi na to, co jest nad każdym tematem na forum i na to, co jest na stronie głównej To może poza tym, że napiszesz, że taki "konkurs" jest, to jeszcze napiszesz co się w trakcie niego gra? Może wtedy więcej ludzi będzie chciało wziąć udział. No i następnym razem lepiej już mieć listę gier gotową przed rozpoczęciem eventu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts