Jakubix PL Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (edytowany) Jakie macie oczekiwania względem nadchodzącego filmu pełnometrażowego z naszymi kucykami w roli głównej ? Tych którzy przenieśli sie w czasie i juz widzieli prosimy o nie spojlerowanie Edytowano Kwiecień 28, 2016 przez Jakubix PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie wiem, bo go jeszcze nie widziałem. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubix PL Napisano Kwiecień 28, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Hmmm wiesz chyba nikt go jeszcze nie widział :-: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 5 minut temu Jakubix PL napisał: Hmmm wiesz chyba nikt go jeszcze nie widział :-: Dlatego pytanie zawarte w tym wątku nie ma sensu Gdybyś zapytał może czego oczekujemy po tym filmie, to byłoby inaczej. Ciężko wyrazić opinię na temat czegoś, czego jeszcze nie ma. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Film fajny szkoda że taki krótki pozdrawiam z 2018 roku. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Ja czuję sztosa! Nawet pójdę na to do kina, jak będzie u nas w Heliose ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (edytowany) 19 minut temu Mates napisał: Ja czuję sztosa! Nawet pójdę na to do kina, jak będzie u nas w Heliose ^^ Ja mam plan żeby w czasie premiery filmu, przed seansem zobaczyć kto stoi przed salą, czekając na film. Może odkryje jakiegoś broniacza ^^. Edytowano Kwiecień 28, 2016 przez Pawiosław 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Właśnie teraz Pawiosław napisał: Ja mam plan żeby w czasie premiery filmu zobaczyć, przed seansem zobaczyć kto stoi w czekając na film. Może odkryje jakiegoś broniacza ^^. Ja miałem iść na RR, jak leciało u nas w kinie, ale nie poszedłem... Nie byłem jeszcze wtedy w fandomie... Tylko oglądałem. Teraz to wyje@@@@ mam na to, że sala będzie przepełniona małymi dziewczynkami 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 2 minuty temu Mates napisał: Ja miałem iść na RR, jak leciało u nas w kinie, ale nie poszedłem... Nie byłem jeszcze wtedy w fandomie... Tylko oglądałem. Teraz to wyje@@@@ mam na to, że sala będzie przepełniona małymi dziewczynkami Ja jeszcze takiej wyjebki nie mam ;-;. Gimnazjum, u know ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Normalnie idź. Jak ja normalnie jak jadę np. autobusem oglądam że jakieś rzeczy z MLP ... Założę się, że dużo osób z tyłu widzialo xdd jak byłem na High School Musical 3, to pójdę też na kucyki xd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 2 minuty temu Mates napisał: Normalnie idź. Jak ja normalnie jak jadę np. autobusem oglądam że jakieś rzeczy z MLP ... Założę się, że dużo osób z tyłu widzialo xdd jak byłem na High School Musical 3, to pójdę też na kucyki xd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Łatwo ci mówić. Po prostu "idź" . Szczerze nie mam żadnej potrzeby, żeby mówić o tym komukolwiek. Jest dobrze, tak jak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (edytowany) Film jest świetny. Oglądam trzeci raz - tym razem na Blu-ray. Cieszę się, że w końcu wydawcy ruszyli głową i dostrzegli osoby starsze. Wersje językowe to: dubbing, napisy oraz uwaga - lektor! Jest tylko jedno "ale". Co im strzeliło do łba, żeby wybrać Tomasza Knapika? PS. Discorda dubbinguje Pazura. Spoiler Nie podoba mi się, że trochę "zgapili" z Władcy Pierścieni. M6 ma zniszczyć "element chaosu". Oczywiście najważniejszą rolę odegra Spike. Edytowano Kwiecień 28, 2016 przez Triste Cordis 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Chodzi o jakość i w ogóle xdd mlp na srebrnym ekranie musi być pro xd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 2 minuty temu Triste Cordis napisał: Film jest świetny. Oglądam trzeci raz - tym razem na Blu-ray. Cieszę się, że w końcu wydawcy ruszyli głową i dostrzegli osoby starsze. Wersje językowe to: dubbing, napisy oraz uwaga - lektor! Jest tylko jedno "ale". Co im strzeliło do łba, żeby wybrać Tomasza Knapika? PS. Discorda dubbinguje Pazura. HALO proszę nie psuć innym filmu tymi spojlerami typu kto kogo grał niech poczekają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubix PL Napisano Kwiecień 28, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Właśnie teraz GałoK napisał: Jakie będą wymagania? 8 Gb pamieci RAM 1000 gb wolnego miejsca na dysku Windows 11.5 Geforce GTX19381 Paszport Polsatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Zacytuje klasyk Cytuj Nie wiem https://www.youtube.com/watch?v=hjFc7NTS8e4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 (edytowany) 28.04.2016 at 22:52 Jakubix PL napisał: 8 Gb pamieci RAM 1000 gb wolnego miejsca na dysku Windows 11.5 Geforce GTX19381 Paszport Polsatu Hmm... Chodzi ci zapewne o "egranizację". W jakim ty świecie żyjesz? W 2016 czy co? Zalecane to: 64Gb RAM 100 "giga" na dysku (tylko i wyłącznie SSD) Windows 11 Service Pack 4 (Win 10 i 8.1 wspierane, ale w trybie zgodności) Karta graficzna z 32 "giga" pamięci. Zintegrowane będą płakać o litość Paszport Polsatu - to akurat się zgadza Za produkcję będzie odpowiadać CDP Red. Otwarty świat i w ogóle. A tak na serio. Ten temat (pomijając off-top) powstał zbyt wcześnie. To tak jak z ósmym epizodem Gwiezdnych Wojen. Same domysły, spekulacje, a reżyser dla jaj dolewa oliwy do ognia xD "Luke będzie nauczał Rey" - to dopiero "wyciek" Edytowano Kwiecień 30, 2016 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Niedawno odbył się PonyRadioCon w Rosji, gdzie swoją oficjalną prezentację miało Hasbro, zostało tam zdradzone trochę informacji na temat nadchodzącego filmu. Na YT pojawił się również filmik z tej prezentacji. > https://youtu.be/snb2PZqik04 Najważniejsze wzmianki z tego filmiku (UWAGA SPOILERY) Spoiler - Niektóre postacie ulegną "zmianom", - Pierwsze pięć minut prezentacji skupia się na tym, jak dobrze marka MLP się trzyma, - Początkowo film miał mieć premierę 3 Listopada 2017 roku, ale wychodzi na to, że premiera może zostać przesunięta na lato 2017, - Spike pojawi się w filmie, - "Niczym Władca Pierścieni, ale z kucykami." - Equestria będzie miała kłopoty, pojawi się dużo antagonistów, - W pewnej części filmu główni bohaterowie przemienią się w inne stworzenia, - Nasze kuce będą zmuszone do podróży poza granicami Equestrii, odwiedzą straszny, obcy świat, - W tym świecie ujrzymy m.in. piratów i hipogryfy, - Masa nowych piosenek, - Film zaczyna się przygotowywaniem zaproszeń na imprezę przez Twilight i Spike'a, - Piosenka jakiejś "nowej, super" gwiazdy zostaje przerwana przez nagłe kłopoty, kucyki zostaną schwytane i porwane, - //Ktoś z widowni zapytał czy obrazki na prezentacji są z filmu - Nie są// - Kucyki przemienią się w syreny, ta przemiana będzie "konieczna", - Kuce będą szukały pomocy u tych, którzy zmierzyli się już z tymi "złymi", - Odwiedzą podziemne królestwo, porozmawiają z mieszkającymi tam kucykami wodnymi, - Wokół głów kucyków wodnych unoszą się śmieszne bańki powietrzne. //Oryginalny przekład z rosyjskiego na angielski: Zejgar Dodatkowe zdjęcia z prezentacji: http://www.equestriadaily.com/2016/05/possible-my-little-pony-movie-slides.html 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 5/1/2016 at 17:51 Artem napisał: Najważniejsze wzmianki z tego filmiku (UWAGA SPOILERY) Ukryj zawartość - Niektóre postacie ulegną "zmianom" Już się boję, pewnie Derpy stanie się alicornem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubix PL Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 18 godzin temu SebastianRichCountryOwner napisał: Już się boję, pewnie Derpy stanie się alicornem Na pewno nie zaszkodziło by to equestri 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Pojawiło się trochę nowych informacji (niektóre już dawno), które pewnie większość już widziała, ale przydałoby się je zebrać w jednym miejscu: - logo filmu - data premiery w USA to 6 października 2017 - w filmie prawdopodobnie nie będzie Discorda - pojawi się nowa postać, Songbird Serenade, w którą wcieli się Sia, i być może będzie wyglądać tak (a może jest to tylko OC piosenkarki, nie wiadomo): - pojawił się oficjalny Twitter filmu (https://twitter.com/MLPMovie), na którym, jak na razie, nic ciekawego nie ma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Pozostaje tylko czekać,mam nadzieje,że to nie będzie tak jak z EQG,nie chce kolejnej serii filmów co roku.( do EQG nic nie mam).Nie ukrywam,że jak będą pieniądze to pofatyguje się i ruszę swoją tłustą dupę do kina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 2 godziny temu pepeh napisał: Pozostaje tylko czekać,mam nadzieje,że to nie będzie tak jak z EQG,nie chce kolejnej serii filmów co roku.( do EQG nic nie mam).Nie ukrywam,że jak będą pieniądze to pofatyguje się i ruszę swoją tłustą dupę do kina. A ja z kolei mam nadzieję, że będzie tak jak z EqG i dostaniemy po jednym filmie co roku ^^ *zachłanność i nienasycenie bardzo* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 29.07.2016 at 16:42 Uszatka napisał: A ja z kolei mam nadzieję, że będzie tak jak z EqG i dostaniemy po jednym filmie co roku ^^ *zachłanność i nienasycenie bardzo* W sumie to masz po części racje w sumie i mogłoby być to dobre,że co roku ale tylko w tedy kiedy by nie było robione na odwal się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 http://www.equestriadaily.com/2016/10/my-little-pony-season-7-officially.html Poznaliśmy gwiazdy filmu: - Uzo Aduba (Orange is the New Black) - Emily Blunt (Into the Woods, Gnomeo & Juliet) - Kristen Chenoweth (Rio 2, The Peanuts Movie), - Taye Diggs (Murder in the First and Best Man Holiday), - Michael Pena (Ant-Man, The Martian) - Liev Schrieber (Ray Donovan and Spotlight) - Sia. (Pop Star) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się