Pawlex Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ender się chowa przy Slendim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Grałem w to to za mną po jakimś 60 piętrze wyskoczyła jakaś morda a ja zamiast uciekać jak było napisane to ja tylko (dosłownie): ŁEEEEE! i poszedłem w jego stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 "Piętra" są w SCP-087 (opcjonalnie jeszcze "B"). To chyba nie ta gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 to się cieszę że odważyłeś się zagrać w słyne schodki + obrazek naturalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 To tu mowa jest o 087 czy 087-b ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Bo zaczęliśmy także temat SCP warmen. Pawlex a wiesz nie wiem Zrobię sobie nową wycieczkę XDm0rda nie widzę obrazka :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jest już temat o scp więc może tam przeniesiecie tą rozmowę, bo tu jest temat o slendim, a gdy nagle wepchało mu się scp to bardzo posmutniał i będzie musiał odwiedzić niektóre osoby ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Mnie miał odwiedzić i jakoś nie widzę go od 3 dni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Zgubił się w lesie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Hahah możliwe, ej mam pytanie jak slendy złapał go przy 7 kartce bo nie mogę się dokminić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Faith, bo Slender wyrwał nitro, i zgładził biedaka wzrokiem! (Slendi to taki koks, że nawet imperator to małe piwo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Hah ale wiesz trochę to dziwne bo idzie sobie normalnie (znaczy się trochę szybciej) po kartkę ostatnią a tu nagle bohater sam się odwraca do slendiego i game over. Ja to bym chyba nerwicy dostał że skasował mnie przy ostatniej kartce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 (Slendi to taki koks, że nawet imperator to małe piwo) Po pierwsze Imperator, nie imperator. Po drugie TO. JEST. HEREZJA!!! Ale serio, po jednym przejściu tej gry/kilku nieudanych próbach to jest żenujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Warmen sądzę iż nasz Imperator mógłby wysiąść przy Slendermanie (chociaż może wygrałby z nim). Jeśli to jest herezja to siejmy ją dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Warmen, mi nie straszne żadne stosy Wydaje mi się że Slendi to pochłania inkwizytorów na śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 To jeszcze ja się dorzucę! Wczoraj pobrałem z Kaziem tego "Szlendera". Obydwoje byliśmy no.. podjarani Pierwszy grał Kazek.. Zebrał 4 kartki, ale jaka beka.. Razem tak wrzeszczeliśmy na całą chatę, że nawet mój pies przyszedł z dworu do nas na górę Oczywiście obydwoje po tym pierwszym razie zaliczyliśmy zgona Potem Kazik grał jeszcze raz i też zebrał 4 kartki, no i oczywiście znowu podwójny zgon.. I wreszcie ja zagrałem.. Opierałem się, ale już zagrałem... Zebrałem dwie kartki i już miałem w zasięgu ręki trzecią, jak mi z nienacka Slender wywalił i zamiast po kartkę zacząłem na niego biec No niby dalej się go boję, ale trochę mniej. Ale i tak nie odważyłbym się w to zagrać samemu, a co dopiero w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Hahah możliwe, ej mam pytanie jak slendy złapał go przy 7 kartce bo nie mogę się dokminić:http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lToHNBKbKEc&feature=plcp bo jak patrzesz na slendy,iego to cie wtedy też może dorwać + obrazek i soory że ostatniego nie widać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Śnił mi się wczoraj. Przegrał. Warmen, mi nie straszne żadne stosy Wydaje mi się że Slendi to pochłania inkwizytorów na śniadanie Wydaje mi się, że Ci straszne A Slenduś nie jest taki mocny. I wciąż czekam na tę teorię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Jak trochę przypakuje to zobaczymy czy dalej jest taki niegroźny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Śnił mi się wczoraj. Przegrał. U mnie było tak że zostałem obudzony chwilę przed tym zanim Slendy poszedłby do piachu :/ Laps miał farta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Śnił mi się wczoraj. Przegrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 moja siostra grała i po 1 kartce zginela + oczywiscie obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Z jednej strony chętnie bym pograł, a z drugiej jestem chyba zbyt przewrażliwiony, żeby przysiąść do tej gry ;p. Oglądam sobie gameplay i zastanawia mnie jedna rzecz: jak w tej grze można zginąć? Tylko przez zbyt długie przyglądanie się Slendermanowi, czy może on podejść do gracza i go zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Kurde, ja mam uraz szczególny do postaci bez twarzy. Jak byłam mała co jakiś czas miałam sen o staruszce bez twarzy... Zawsze to była staruszka i zawsze bez twarzy, ale różne sytuacje... Brrr.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 http://lh3.ggpht.com/jygOGo0pFe_kaBA2EK_tbfmZAf0J-6ltiPUYYeGgMwo-9P_paxIAhVdET1AhIpGMaDGEbfaAPy9Rd7ijwOUa8CAzC6ok%3Ds400 obrazki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts